15 gün itiraz + 15 gün okuma süresi. 1 ayda açıklanır. o yüzden yeni sınava başvuru yapmak zorundayız. eğer sınavı kazandıysanız sınav başvuru parası iade edilir.
Sınavı kazanalım tek para onların olsun

15 gün itiraz + 15 gün okuma süresi. 1 ayda açıklanır. o yüzden yeni sınava başvuru yapmak zorundayız. eğer sınavı kazandıysanız sınav başvuru parası iade edilir.
bende bilmediğimden söylüyorum 15 gün evet öyle ama sınavı o kadar geç açıkladılarki yeni sınava başvuruda 21 şubat son yani anlamadım bu işi gittiSınav sonuçlarının açıklandığı 15 gün içinde degilmiydi sınav sonuçları 4 şubatta açıklandı diye viliyorum ben.ona göre yazmıştım.emin olmadığım için soruyorum zaten.
Bu demek oluyorki sınavdan bir gün önce falan açıklanacak sanırımtamamdır itirazımı ettim.devam ediyormuş.
Tesmeri aradım bu hafta açıklayacaklarını söylediler.
Şu kağıtların kontrolunu yapmak bu kadar mı zor arkadaş ya?
Sınava 2 hafta kaldı hala açıklayacaklar. Önümüzü görüp ona göre çalışsak en azından.
hakkımızda hayırlısı olsun benimde tek dersim maliyet. Bir umuttur bekliyorum, bu arada çalışmayıda ihmal etmiyorum ama.
Benimde durumum sizinle aynı, bende vergi ile analizden kalmışım.
Ben notlarınızı merak ettim,
Benim vergi 40 analiz 45 gelmiş, vergi için itirazı düşünmüyorum ama analiz 45 ten belki bi umut durumu yani.
Ortalama için ikisinden de 50 alsam yeterli oluyor.