2013/3 İtirazını Ne Zaman Yapabiliriz ?

Son başvuru tarihinden önce itiraz sonuçları açıklanması gerekiyor. Aksi takdirde başvuru süresi uzatılır arkadaşlar.

2013/3 itiriazları bu günmü son arkadaşlar.analizden 43 aldım itiraz etsem mi etmesem mi bilemedim.bi tarafım şiddetle et diyor diğer tarafım hayır.

itirazlar devam ediyor mu hala valla 2014/1.dönem başvuruları cuma son gün ya bende itiraz sonuçlarımız açıklanır diye tesmerden bakıyordum hergün:d boşuna heyecan yapmışım yaw:D

Sınav sonuçlarının açıklandığı 15 gün içinde degilmiydi sınav sonuçları 4 şubatta açıklandı diye viliyorum ben.ona göre yazmıştım.emin olmadığım için soruyorum zaten.

Sınav sonuçlarının açıklandığı 15 gün içinde degilmiydi sınav sonuçları 4 şubatta açıklandı diye viliyorum ben.ona göre yazmıştım.emin olmadığım için soruyorum zaten.
bende bilmediğimden söylüyorum 15 gün evet öyle ama sınavı o kadar geç açıkladılarki yeni sınava başvuruda 21 şubat son yani anlamadım bu işi gitti

tesmer iyi çalışıyor,itirazı hemen dikkate almışlar.itiraz edildi yazıyor.bu hızlılıklarını sınav sonuçları açıklma konusunda da bekliyoruz.

Tesmer'i aradım itiraz sonuçları mart'ın ilk haftası açıklanacakmış, itiraz edenler için sınav başvurusu ile ilgili ek süre verilecekmiş,

Şu kağıtların kontrolunu yapmak bu kadar mı zor arkadaş ya?
Sınava 2 hafta kaldı hala açıklayacaklar. Önümüzü görüp ona göre çalışsak en azından.

Şu kağıtların kontrolunu yapmak bu kadar mı zor arkadaş ya?
Sınava 2 hafta kaldı hala açıklayacaklar. Önümüzü görüp ona göre çalışsak en azından.

Sen olumsuz gibi düşünüp çalış olumlu olan çok az insan gördük.Tek dersi kalanlara belki.Sınava girdiğin gün arkadamki beyefendi sadece maliyet yüzünden dosya yaktığını söyledi.3 derste kabusum oldu resmen.Dosya yaktın hadi 2 yıl beklemek yokmu o insanın hayatından neler götürüyor

Hakkımızda hayırlısı olsun Benimde tek dersim maliyet. Bir umuttur bekliyorum, bu arada çalışmayıda ihmal etmiyorum ama.

Geçtiğimiz senelerde bir arkadaşım 30 luk kağıda itiraz etti sonuçmu 50 ile geçti. Bundan dolayı tek dersi olan arkadaşlarda bir umut olabilir bunun yanında ders çalışmayı ihmal etmeyin az bir süre kaldı..

27 şubat Perşembe olmuş sınava kalmış 15 gün hala itiraz açıklanmadı hayır açıklanınca 40 olan notum 50 olum SMMM olurmuyum acaba umuduyla durmakta pskolojsini bozuyor adamın offfff

Aday, İSTANBUL SMMM ODASI'nda SMMM Dosyasındadır. Teosta durumumuzu güncellemişler heyecan yaptım ama aynı şeye çıkıyor sanırım:D

2013/ itiraz

Benimde durumum sizinle aynı, bende vergi ile analizden kalmışım.
Ben notlarınızı merak ettim,
Benim vergi 40 analiz 45 gelmiş, vergi için itirazı düşünmüyorum ama analiz 45 ten belki bi umut durumu yani.
Ortalama için ikisinden de 50 alsam yeterli oluyor.

bende 2013/3 dönem finansal muhasebeden 49 ile kaldım.itiraz ettim ama olumlu bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.sınav kağıdımız tekrar okunmuyormuş.puanlar tekrar toplanıyormuş.bakalım pazartesi açıklanabilir sonuçlar