2013/3 İtirazını Ne Zaman Yapabiliriz ?

dalga geçiyorlar resmen :)

28 almıştım, bire bir 28 ile göndermişler itiraz sonucunu.
muhtemelen bu enayilerden de iyi para topluyoruz haaa diyolardır itirazlarda :)

evet yaa sonucu bile bile 25 tl yatırdık :) .. git bir güzel ye o parayı ....ne itiraz ediyon derler adama ...

Arkadaşlar ben biliyordum şimdi olan oldu yapabilecek birşey yok.Dersaneye giden arkadaşlar lütfen soru paylaşımında bulunsunlar.Yeni başlık açalım isterseniz.14 gün var ve 3 dersim var.Denetim madurlarındanım.Moral bozmak yerine bu derslerden nasıl kurtulucaz ona bakalım.Dersaneye giden arkadaşlar hocaların verdiği tüyoları lütfen ders şu gelme ihtimali olan soru şu diye yazalım.Sadece öneri ama psikolojim git gide bozuluyor benimle beraber eşiminde.2 hakkım kaldı ve artık normal hayatımı yalamak istiyorum

sınava çalış, gir, çık, sonucu bekle, itiraz et, tekrar bekle, tekrar çalış. psikolojim bozuldu. keşke türkiyede doğmasaydım.

bu denetimsiz, bozuk, adaletsiz, kritersiz sınavlar ile ilgili gördüklerim, bildiklerim aklıma geliyor. canım yanıyor. motivasyonum bozuluyor. ağır konuşup kimsenin moralini bozmak istemem. ama sussam gönül razı değil, konuşsam olmaz derler ya...

Emin ol hepimiz aynı durumdayız bizlerle birlikte eşlerimiz ailelerimizde sınav psikolojisini yaşıyorlar.3 ders 2 hak birde benim yaşadığım stresi hayal et.Ne dersek diyelim bu derslerde kurtulmamız lazım.Zaman daraldı soru paylaşımı yapalım önümüze bakalım.Başarmaktan başka şansımız yok

Arkadaşlar ben biliyordum şimdi olan oldu yapabilecek birşey yok.Dersaneye giden arkadaşlar lütfen soru paylaşımında bulunsunlar.Yeni başlık açalım isterseniz.14 gün var ve 3 dersim var.Denetim madurlarındanım.Moral bozmak yerine bu derslerden nasıl kurtulucaz ona bakalım.Dersaneye giden arkadaşlar hocaların verdiği tüyoları lütfen ders şu gelme ihtimali olan soru şu diye yazalım.Sadece öneri ama psikolojim git gide bozuluyor benimle beraber eşiminde.2 hakkım kaldı ve artık normal hayatımı yalamak istiyorum

yerinde olsam 2 hakkım kaldığı için 3 derse birden girmezdim.çok çok iyi olduğun 2 derse gir.son hakkında çok daha büyük bir stres yaşarsın.işini sağlama al bence.hatta haziranda kurs takviyesi yapabilirsin

betul hanım sızınle aynı durumdayım denetım madurlarındaım baslık açtım kımse ılgı duymadı arkadaşlar kenetlenmemız gerekiyor paylaşım yapmamız gerekiyor dersaneye gıden arkadaşlardan yardım beklıyoruzz hocaların tüyoları nedır turmob yaklaşık 1 ay once dılekce gonderdım ona bıle cevap yazılmadı kgk ıle ılgılı ne olacağını bılmıyoruz ve psıkolomız bozuldu kafayı yedırtcekler sonunda

yerinde olsam 2 hakkım kaldığı için 3 derse birden girmezdim.çok çok iyi olduğun 2 derse gir.son hakkında çok daha büyük bir stres yaşarsın.işini sağlama al bence.hatta haziranda kurs takviyesi yapabilirsin

Biran önce kurtulmak ve normal hayatıma dönmek istiyorum.Benimde kafam çok karışık.Vergi maliyet denetim var.Sınav parasını yatırdım.Parada değilim artık bu işkenceden kurtulmak amacım.Öyle böyle aynı stres kafam çok karışık

Biran önce kurtulmak ve normal hayatıma dönmek istiyorum.Benimde kafam çok karışık.Vergi maliyet denetim var.Sınav parasını yatırdım.Parada değilim artık bu işkenceden kurtulmak amacım.Öyle böyle aynı stres kafam çok karışık

normal hayata dönmeyi kim istemez ki ama 4.hakkın ve hepsi de birbirinden zorlu 3 ders.bence riski azaltarak devam etmelisin.haklarını iyi kullanmalısın.eğer bu 3 dersin 2sinden kalırsan 5.hakkın olduğu için çok daha büyük bir stres yaşarsın.2 dersten geçme ihtimalin çok daha fazla.oldu ki birinden kaldın diyelim haziran ayında kaldığın dersten girmeyip.mart sınavında girmediğin dersten girersin.son hakkın olan o derside hazirandan aralık a çok uzun zaman olduğu için.ne yapıp edip geçersin.evet sen martta kurtulmak istiyorsun bu işkenceden,bense kasım-aralık diyorum.ama inan ki en doğru yol bu gözüküyor senin için.tabi karar verecek olan sensin eğer dediğim gibi yapmazsan da inşallah ben yanılırım

sınav başvurusunu itirazdan 5 gün sonra yapılabilir diyorlardı ama teos da kaldırılmış sınav başvurusu ne yapmam lazım :(

itiraz sonuçları açıklandıktan sonra 5 gün içerisinde sınav başvurusu yapabilirsiniz demişti tesmer amaa teos da para yükleme ve sınav başvurusu yapamıyorum ne yapamam gerekir?

zeynep hanım kolay gelsin bu forum sitesine yeni üye oldum bilgileri nasıl indirecem bilemedim yardımcı olurmusunuz

İtiraz sonuçları açıklandı arkadaşlar baktınız mı? Paylaşım göremedim TESMER BELGE SİSTEMİ sitesinden baktım ben.
Sonuçlar değişmemiş. Bunlara verdiğim paralar haram olsun. Haksızlık yaptılar. Ne dünya da ne ahirette denetimde o soruyu soranlara hakkımı helal etmiyorum.