2013/3 İtirazını Ne Zaman Yapabiliriz ?

bende 2013/3 dönem finansal muhasebeden 49 ile kaldım.itiraz ettim ama olumlu bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.sınav kağıdımız tekrar okunmuyormuş.puanlar tekrar toplanıyormuş.bakalım pazartesi açıklanabilir sonuçlar
şaka mı bu hocam nasıl 49 la kaldın.49la kalamazsın 45 üstünü 50 ye tamamlıyorlar

Tek ders olduğu zaman yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Ama birden fazla dersten kalınıp itiraz edildiğinde herhangi bir değişiklik olmuyor sanırım.

Değişmeyeceğini bildiğim halde yine itiraz ettim yine sonuç ortada ben bunların okudukları kağıda kopyala yapıştır yapıyorlar resmen

Hiç insafları yokmuş yapacak birşey yok arkadaşlar dahada yüklenmek lazım bunların ellerinden belge almak dahada zorlaşmaya başladı artık.

evet yine aynı senaryo 2 ayda kağıtları okuyamayan komisyon 2 haftada itirazları okuyabiliyor o da güzelmiş

Dersin Konusu İtiraz Öncesi Notu İtiraz Sonrası Notu

Maliyet Muhasebesi 20 20
notunu / notlarını aldığınız tespit edilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz

gitti bizim 25 tl

ya bu maliyetten 20 almışım not ortalamam gereği şimdi tek ders maliyet kaldı ve 60 almam gerekiyor allah yardımcımız olsun

Aynı hiç bakmıyorlar sanırım yuhh nasıl birebir aynı not alınıyor tekrar okumada şaşıyorum aynı kişimi biliyor ve önceki notu biliniyor mu
Aslında başka biri okumalı ve önceki notu bilmemeli yoksa böyle aynı notu verip verip duruyorlar

Aynı hiç bakmıyorlar sanırım yuhh nasıl birebir aynı not alınıyor tekrar okumada şaşıyorum aynı kişimi biliyor ve önceki notu biliniyor mu
Aslında başka biri okumalı ve önceki notu bilmemeli yoksa böyle aynı notu verip verip duruyorlar

40 itiraz sonucu 40 tek ders vergi yine birşey değişmedi, sınava kaldı 14 gün haydi stres sardı bakalım şaka gibi ya iki farklı insan kağıt okuyup klasik sınavda nasıl bire bir aynı puanı denk getirebilir pesdiyorum

:( .. bunlara inat maliyetten 100 lük kağıt vermezsem .... Allah bildiği gibi yapsın ... emek , para , uykusuzluk ... çolumuzun , çocumuzun rıskı yaaa .. boğazlarında kalsın hakkım geçiyorsa .....

çok canım sıkkın ...

en acısı çalışıp arkalı önlü kağıt verdim.. tek ders maliyetti kalmak oldu....

kahve ile yaşıyorum yaa... kafein manyağı olacam...