2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence şöyle olmalı 3. soru için herkese tam puan verilmeli, 1 ve 2. soruya ne yazılırsa yazılsın puan verilmeli. Herkese en az 50 verilmeli. Tek dersi olanlar her halükarda geçirilmeli... Kısacası bunca insanın emeğine saygı duyulmalı... (Yazdıklarım belki saçma gelebilir ama olanlar karşısında çokta mantıklı şeyler yazılması mümkün değil.) İkinci bir şık ise puanlamayı değiştirmek...

böyle bir saçmalık olamaz başarı düşükse ek puanla düzelteceklermiş neyi düzeltecekler doğru düzgün soru sorulsaydı belki ful yapardık ben şahsen 1. ve 2. soruyu görünce nasıl olsa kalacağım diyerek 3. soruya sıradan cevapladım yani salladım. eğer 1. ve 2. soru düzgün sorulmuş olsaydı bende 3. soruyada asılırdım şimdi soruyorum benim gibi olanları ne yapacaklar ek puan verselerde kesin kalacağız. bizim hakkımız nolacak ulan hoca allah sana öyle bir bela versinki bize yaptığının 10 katını versin ya son hakkı olanların ahı nolacak böyle bir saçma düzen olamaz şiddetle kınıyorum ayrıca tesmeride kınıyorum kaldıki sorulan konu bu hafta mecliste iptal edildi iptal edilen bir kanunda nasıl sorumlu oluruz buna tesmerde sesiz kaldı diyemediki bu sınav iptal olsun tekrar sınav yapalım diyemedi ek masraf çıkacakya sadece kendi ceplerini düşünüyorlar.allah sizleri bildiği gibi yapsın.

peki ne çalışıcaz şimdi o iptal bu iptal...dersten kaldık peki .....mart için çalışalım ne çalışalım ?

Arkadaşlar günlerdir bu başlık altında yazdıklarınızı takip ediyorum, sitem ve şikayetlerinizde sonuna kadar haklı olduğunuzu düşünmeme rağmen, ne yazık ki bu sürecin sonunda beklediğiniz tarzda sonuçlar çıkmayacak, çünkü Tesmer ve odaların pek umurunda olduğumuzu düşünmüyorum, her dönem belli derslerden tuzak kurulmakta ve bu dönem denetim dersinden kantarın topuzu kaçırıldı, bence vakit henüz erkenken bir an önce bu travmanın etkisinden kurtulmalı ve mart sınavına konsantre olmalısınız.

Arkadaşlar günlerdir bu başlık altında yazdıklarınızı takip ediyorum, sitem ve şikayetlerinizde sonuna kadar haklı olduğunuzu düşünmeme rağmen, ne yazık ki bu sürecin sonunda beklediğiniz tarzda sonuçlar çıkmayacak, çünkü Tesmer ve odaların pek umurunda olduğumuzu düşünmüyorum, her dönem belli derslerden tuzak kurulmakta ve bu dönem denetim dersinden kantarın topuzu kaçırıldı, bence vakit henüz erkenken bir an önce bu travmanın etkisinden kurtulmalı ve mart sınavına konsantre olmalısınız.
evet haklısın...neye çalışalım ?? :))

Temel konulara çalışmanız yeterli olacak, Mart 2014 Muhasebe Denetimi sınavı bence gelmiş geçmiş en kolay sınav olacak,yani standart konuları bilen herkes geçecek, bu da sizin gösterdiğiniz bu dayanışmanın sonucu olacak, en çok üzüldüğüm nokta Aralıkta son hakkını kullanan arkadaşların durumu, onlar içinde umarım en azından bir telafi sınavı yapılır.

Eğer bu kağıtları gaddarca okuyacaklarsa bir daha ki denetim sınavını Şükrü Saraçoğlu stadında yapmak zorunda kalabilirler...

Böyle haksızlık olmaz dıyelımkı bız gectık ya kalanlar ne olcak veya bız kaldık gecenler ne dıyecek ben boyle ıstemıyorum arkadas herkez hakkını alacak sen kımseyı kurban secmezsın yazıklar olsun turmob yazıklar olsun tesmer yaptırım guclerı olmayan bır odamız var bu kadar basıt kendı menfaatlerı dogrultusunda hareket edıyorlar bunlar ahlaksızlıktır o meslek hukuku kıtabını yırtsınlar etıklık ılkesıne aykırı herseyı yapıyorlar cunku...

Temel konulara çalışmanız yeterli olacak, Mart 2014 Muhasebe Denetimi sınavı bence gelmiş geçmiş en kolay sınav olacak,yani standart konuları bilen herkes geçecek, bu da sizin gösterdiğiniz bu dayanışmanın sonucu olacak, en çok üzüldüğüm nokta Aralıkta son hakkını kullanan arkadaşların durumu, onlar içinde umarım en azından bir telafi sınavı yapılır.

NE BASİDİ SINAV KAĞIDINDA ALTTA YAZILAN BÜYÜK PUNTOLU YAZILARI GÖRMEDİNİZMİ

geçen sınava girip 100-90 bekleyen herkes 15-20 aldı

maddeler halinde yazdık fazladan bir iki kelime açıklama yaptığınız zaman direk çiziyorlar 0 puan
geçen sınava giren herkes itiraz etti hatta mahkemeye verenler bile oldu bende dedim ki geçen sınavda herkes kaldı bu sefer kesin kolay sorarlar aman allahım sorulara bi baktım rabbim geliyorum yanına dedim

Aynen bende 2013/2. dönemde ilk kez girmiştim. En az 50-55 bekliyodum 22 aldım. Bu son sınav(2013/3) zaten facia... Amaç ne anlamadım...

Eğer bu kağıtları gaddarca okuyacaklarsa bir daha ki denetim sınavını Şükrü Saraçoğlu stadında yapmak zorunda kalabilirler...

GADDARCA HAZIRLANAN SORULAR NASIL OKUNUR SENCE BENCE GENE GADDARCA
GEÇMEYELİM DİYE SORMUŞLAR GEÇEMEDİK

bende o soruyu hazırlayanları öbür tarafta bırakmayacağım yakalarını herkesin rızkıyla oynuyorlar sınava giren çoğu kişini 4-5 yaşlarında çocukları var hatta hamile sınava girenler bile var onların hakkını nasıl ödiyecekler bakalım

arkadaşlar evet haklısınız çaresizlikte sığınacak tek yar Allah ancak hayat bu temennilerle yürümüyor hepimiz biliyoruz ki yapanın yanına kalır hep kalmıştır ceza çekse de biz göremeyiz bilemeyiz boş verin bu işleri gerçeklere bakmak lazım...hepinizin söylediklerine katılıyorum ancak lafla bedduayla yürümez bu işler reel duruma bakmak lazım.

beni bu dünyada üzmüş kahretmiş diğer tarafta yakasına yapışsam ne olur ki ?kime ne faydası var bunu....hobi olarak yine yapışalım yakalarına katılıyorum.

Şu anda smmm yeterlilik sınavına hazırlanan aday meslek mensuplarının en büyük sorunu sınav konularını kapsayan belli bir kaynağın bulunmamasıdır, eğer Tesmer isterse pek ala öğretim kadrosuna her ders için belli bir kaynak kitap hazırlatabilir, eğer bu yapılmış olsa idi şu anda denetim sınavından kaynaklanan bu kaos hiç yaşanmazdı, umarım bu sınav özelinde gösterilen dayanışma, bu konuda da gösterilir bir gün.

Umudumu hep sakladım, ancak görünen o ki, bir sonuç alamayacağız arkadaşlar.

Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

Sınavın açıklanması ile bir daha ki sınav arasında 1,5 ay kadar bir süre olacak Allah nasip ederse. O nedenle, tek dersi Denetim kalacak arkadaşlarımız rahat rahat tüm KGK tebliğlerini vs. yetiştirebilir bir ihtimal. Zaten muhtemelen madde madde olan konuları soracaklar takip eden sınavda. O nedenle paragraf paragraf ezberlemeyip, madde madde olan konulara çalışmak bir ihtimal işe yarayabilir.

Herkese başarılar diler, tez zamanda bu dertten kurtulmanızı dilerim.

Eğer KGK'dan sorumlusunuz gibi bir sonuç çıkarsa tepki daha da çok olabilir. Burda bir hata olduğunu kabul etmeliler. Yönetim kurulu toplantısı yapıldı ve pazartesi bir açıklama yapıcaklardır bence...