2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba,

Kocaeli SMMMO'dan tarafıma Sınav Hk. konulu bir posta ulaştı;

Dilekçemizdeki sınav itirazının Oda yönetim ve Tesmer Şube yönetim kurullarında görüşüldüğü, Türmob'a bildirildiği ve Türmob'dan gelecek cevap doğrultusunda tarafımıza cevap verileceği bildiriliyor.

Ayrıca birşey daha belirtmek isterim. Aslında son sorunun tebliği de geçtiğimiz aylar içerisinde KGK tarafından yeni yayımlandığını öğrendim. Biliyorum görüş türleri hep vardı fakat KGK tarafından yeni bir yönetmelikle "HANGİ DURUMLARDA HANGİ GÖRÜŞ BİLDİRİLİR" başlığını da içerecek şekilde yeniden yayımlandı. Yani eğer 3.sorunun cevabı olarak da KGK yönetmeliği ölçüt olacaksa orda da işimiz zor olabilir. (Not:tebliğ tarihini ve içeriğini öğrenip buradan paylaşacağım)

Vay arkadaş. Daha neler duyacaktım :) biz puanlamadan bonkör davranırlar beklerken istermisin daha kıt davransınlar :) Geçen dönem 50-55 beklerken 20 lerde almıştım şimdi hedefi 0-5 arası... Bu arada bu komisyon ne zaman son :) ???

Arkadaşlar merhaba,

Kocaeli SMMMO'dan tarafıma Sınav Hk. konulu bir posta ulaştı;

Dilekçemizdeki sınav itirazının Oda yönetim ve Tesmer Şube yönetim kurullarında görüşüldüğü, Türmob'a bildirildiği ve Türmob'dan gelecek cevap doğrultusunda tarafımıza cevap verileceği bildiriliyor.

Ayrıca birşey daha belirtmek isterim. Aslında son sorunun tebliği de geçtiğimiz aylar içerisinde KGK tarafından yeni yayımlandığını öğrendim. Biliyorum görüş türleri hep vardı fakat KGK tarafından yeni bir yönetmelikle "HANGİ DURUMLARDA HANGİ GÖRÜŞ BİLDİRİLİR" başlığını da içerecek şekilde yeniden yayımlandı. Yani eğer 3.sorunun cevabı olarak da KGK yönetmeliği ölçüt olacaksa orda da işimiz zor olabilir. (Not:tebliğ tarihini ve içeriğini öğrenip buradan paylaşacağım)

kgk diye birşey geçmiyordu 3 soruda artık umrumda değil soruları nasıl değerlendirecekleri
ordan not kır burdan kır yok uzun yazdın kısa yazdın maddeler halinde yaz.... bu kadar terbiyesislik olmaz resmen dalga geçiyorlar

kgk diye birşey geçmiyordu 3 soruda artık umrumda değil soruları nasıl değerlendirecekleri
ordan not kır burdan kır yok uzun yazdın kısa yazdın maddeler halinde yaz.... bu kadar terbiyesislik olmaz resmen dalga geçiyorlar

arkadaşlar eğer bu sınavdanda kalırsak hepimiz bunlara en güzel cevap birdahaki sınava boş kağıt verip altına da şöyle yazmak lazım.
UMARIM MUTLUSUNUZDUR . BU BOŞ KAĞIDI VEREREK SİZİN ÇOK DEĞERLİ 5-6 DK NIZI ÇALMIYORUM.
AMA BEN MUTSUZUM. SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZİ ÇOCUKLARIMIZIN RISKINI ÇALIYORSUNUZ.

gene böyle sorular sorarlarsa yazacağım bunu artık bu meslekten bile beklentim kalmadı...

Bu komisyonun daha ne kadar görevde olduğunu bilen yok sanırım?

bu dönem sondu sanırım .... maliyet ve denetim değişse yeter anladığım kadarıyla.. ben denetimi ilk sınavda 70 le geçtim.. beklediğimde bu civarlardı ama geçtim ya sizi okurken şükür diyorum.. snv sorularına da bakmıştım bu ne lan dedim.. harbi zordu..

Arkadaşlar bazılarımız duyduğu bilgileri doğruymuş(?) gibi lanse ediyor ama biraz mantıklı düşünelim.

1. Komisyon bu sene göreve başladı.

2. Komisyonda 7 kişi var ve bu 7 kişi tüm derslere bakıyor. 7x7 eşittir 49 üye yok. Birde bunun dersini okuyoruz.
Yani "şu dersin komisyonu değişmiş şu dersin komisyonu kalmış" gibi saçma ve yanlış yorumlarla insanların umutları ile oynamayın

Arkadaşlar bazılarımız duyduğu bilgileri doğruymuş(?) gibi lanse ediyor ama biraz mantıklı düşünelim.

2. Komisyonda 7 kişi var ve bu 7 kişi tüm derslere bakıyor. 7x7 eşittir 49 üye yok. Birde bunun dersini okuyoruz.
Yani "şu dersin komisyonu değişmiş şu dersin komisyonu kalmış" gibi saçma ve yanlış yorumlarla insanların umutları ile oynamayın[/QUOT

Bu komisyon 2012 mart döneminde göreve başladı ve bu son sınavlarıydı. Ama hocalarımızın biz kursa giderken söyledikleri bazı hocalar isterse süresi biterse de devam edebildikleri yönünde. Her dersin hocası başka.

Ben satış faturalarımda içeriğinde firmamın demirbaş olarak geçen arabayı normal satış kaydı olarak yaptım 120 600 391 bunda yanlış yaptım içeriğini görmedim sımdı fark ettım nasıl duzeltebılır kdv beyanamesini düzeltmeden ... Bilen varmı

Merhaba ;

Sayın hicilmez ; özelden de uyarmama rağmen ısrarla aynı mesajı farklı başlıklar altında yazıyorsunuz. Bu konuda ayrı başlık açtınız,başlığınızı kurallara uymadığı halde düzelttim ve yine uyardım. Ki sorunuza zaten ilgili başlık altında yanıt verilmiş ve TDHP altında aynı konunun olduğu Sn.bülent249 tarafından da belirtilmiş.

Konuyu sanıyorum hiç araştırmıyor ve de söylenilen yerlere bile bakmıyorsunuz.

Yani "şu dersin komisyonu değişmiş şu dersin komisyonu kalmış" gibi saçma ve yanlış yorumlarla insanların umutları ile oynamayın[/QUOT

Bu komisyon 2012 mart döneminde göreve başladı ve bu son sınavlarıydı. Ama hocalarımızın biz kursa giderken söyledikleri bazı hocalar isterse süresi biterse de devam edebildikleri yönünde. Her dersin hocası başka.

Herkes bişey söylüyor, bilen de bilmeyende. O nedenle bizler sadece geçmeye konsantre olsak daha iyi olacak sanırım