çok beklersiniz bundan önceki sınavda da herkes 100-90 lık kağıt verdi 15-20 -30 aldı
bi sorum birebir naktasına virgülüne kadar doğru 25 puanlık soruydu 15 almışım
"30 Kasım - 1 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları 3 Şubat 2013 tarihinde açıklanacaktır."
![]()
çok beklersiniz bundan önceki sınavda da herkes 100-90 lık kağıt verdi 15-20 -30 aldı
bi sorum birebir naktasına virgülüne kadar doğru 25 puanlık soruydu 15 almışım
Benim söylediğim ile ne alakası var? Ben zaten bir ihtimalden bahsediyorum.
Ayrıca bundan önceki sınavın iki sorusu maddeler halinde idi ve maddeler belli.
Ayrıca kimse kimsenin kağıdını birebir bilmeyeceğine göre kimin ne yazdigi ve nasıl degerlendirileceğini hiçbirimiz bilemeyiz.
Ben ilk kez 2013/2. dönemde sınava girmiştim. 7 dersten 6 sını verdim. Kalan dersimde malum olan Denetim dersi... Denetimden 55-60 beklerken 20\'li bir not geldi. 30 puanlık sorumun tam olduğunu düşünüyorken bu notla karşılaşmak biraz can sıktı ama yapacak birşey yoktu. 2013/3. dönemde tek dersten denetime girdiğimde ise açıkçası bu dönem hallederim diye aklımdan geçiriyordum. Fakat soru kağıdını açtığımda resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O an daha dedim... Bu dönemde kaldım diye... Şimdi sonuçları bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı, komisyondan dileğim insaflı davranmaları. Geçen dönem gibi gaddar davranırlarsa zaten bu dönem 10 puandan yukarı beklemiyorum... Bidahaki sınav nasıl olur Allah bilir... Psikolojim uçtu gitti...
Sınavı kim okursa okusun, ne kadar insafsız olursa olsun, 100'lük veya 90'lık bir kağıda 15-20 not vermez, buna beni kimse inandıramaz, herkes ancak kendi kağıdını değerlendirebilir, bende bu sınavlara girdim çıktım, bence biraz gerçekçi olalım. İlk defa bu sınavların tarihinde bir sınava bu kadar organize bir tepki verildi, öyle veya böyle bazı kazanımları olacak, ya bu sınavda yada mart sınavında, lakin sadece bir sınav için gösterilen bu tepkiler, eğer genel olarak bu sınavlarda yaşanılan haksızlıklarla ilgili olsa idi, Türmob ve Tesmer nezdinde bir ''Gezi Parkı'' etkisi yaratabilirdi. Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim, bizim sorunumuz Bu sınavlarla ilgili belli bir kaynağın olmaması, kaynak belli olsa, denetim sınavında yaşanan bu kaos asla yaşanmayacaktı, biz şu anda sivrisinekleri öldürmeye odaklanmış durumdayız, denetim sınavı ile ilgili yaptığımız gibi, gelin birlik olup bataklığı kurutalım, bizden sonra bu sınavlara girecek arkadaşlara da bir faydamız olmuş olur, Tesmer ve Türmob'a dilekçeler yazarak bu sınavlarla ilgili kaynak kitaplar hazırlamaları için baskı yapalım. Gerçi bu çağrıya pek kimsenin katılacağını düşünmüyorum çünkü biz sadece iğnenin ucu bize battığı zaman tepki veriyoruz, biz çektik bizden sonra gelen de çeksin istiyoruz, aynen askerde olduğu gibi,son olarak şunu da belirteyim, ben 7 dersin 6'sını verdim, geriye sadece Maliyet kaldı ve onu da Allah'ın izniyle aralık sınavında geçeceğimi düşünüyorum, yani unumu eledim eleğimi astım
. Hepiniz gönlünüzden geçen sonucu alırsınız inşallah.![]()
size katılıyorum bazı karaktersız hocaların kalemlerıne kalmısız haksızlıktır bunlar..7 dersin 6 sını geçtiğinizden dolayı denetim dersinden geçen dönem 90-100 bekleyipte 20 alanları hiçe sayıyorsunuz dalga geçiyrosunuz. Bu mağdurlardan biride benim. Kimse laf olsun diye burada bir şeyler paylaşmıyor. Daha önceki yazılarımda da belirttim 10 yaşındaki çocuk değiliz ki ne yaptığımızı bilmeyelim. Geçen denetim sınavında 3 soru vardı 10 soru yoktu. Cevapları çok kısaydı. Yine söylüyorum 100 bekliyordum. Ama birilerinin kalem gücüne yeniliyoruz. Ama benim gibi sınava giren arkadaşların sizin gibi burada yazılanları hiçe sayarak konuşması bunu yaparken de akıl vermesini şaşkınlıkla izliyorum. Lütfen burada yazılan sitemleri, üzüntüleri, kızgınlıkları kimse hiçe saymasın....