2014/ Mart Dönemi SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Kaynak Paylaşımı

Üyelik
18 Eyl 2006
Mesajlar
7
arkadaşlar merhabalar,

2014/mart dönemi için smmm yeterlilik sınavına hazırlanmaktayım. allah kısmet ederse ilk seferde vermek istiyoruz.

sınava girmiş kazanmış arkadasların ve elinde ders notları olan arkadaşların bizimle paylaşmasını istiyorum.

gönderen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

[email protected]
 
arkadaşlar merhaba
bu dönem gırmış ve verme ıhtımali yüksek olan arkadaşların vergı hukuku ve meslek hukuku notlarına talıbım.bana özel mesaj atabılırlermı?
teşekkür ederim
 
Şifre smmm+1234 burada notlar var arkadaşlar eklemek isteyenlerde ekleyebilir hepimiz yararlanırız
 
Merhaba !

2014 senesinde yeterlilik sınavına gireceğim. Deha nın setini aldım. Bulunduğum il nedeni ile ne yazık ki kursa gitme imkanım yok. Bu nedenle kurs yada tavsiye edeceğiniz notlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

[email protected] mail adresim.
 
Bende mi bir sorun var anlamıyorum. Kaynak kitap aldım okuyorum falan ama beynim test çözmeye mi programlanmış nedir, cümle kurarken zorlanıyorum. Yani anlıyorum ama anlatamıyorum :S kendimi iyice depresyona soktum yaw.
 
Yazmayı nasıl sökücez peki bilen var mı? Hal böyle olunca bir suçluluk duyuyorum. Kafayı yedirecek en sonunda. Aynı sınavlara tekrar vakit kaybedip girmek istemiyorum. Tabi ki sınav ücretleride var.
Ya bir de dışardan birine bu sıkıntını söyleyince çalış geçersin diyor ya, alıp dövesim geliyor. Çalışıyorum arkadaş ,ama bir düğüm var sanki beynimde. Sökülse ben de cümle kurarım.
 
Ben okuyup da yazıya dökememeyi kendi adıma zamanında çok kitap okumamama bağlıyorum. Birde dershanlere giden arkadaşlar denetim hakkında hocalar birşey diyorlar mı?
 
Ben daha önce giren arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Geçmiş sorulara göz gezdirdiğim kadarıyla , finansal ve maliyette tanım çıkmamış. Hep işlem veya yevmiye kaydı falan yapılmış. Sizce tanımlara çalışmayıp da şöyle bir göz gezdirsem olur mu ki?
 
Çalışmayıp derken üzerinde çok durmasam mı acaba? ilk kez gireceğimden ve kursa da gitmediğimden bilgi alamıyorum sınavlar hakkında. Belki çok saçma bir şey sormuş olabilirim yani , kusura bakmayın lütfen :)
 
Geçmiş yıl sorularına göz gezdirin size fikir verir zaten. (Denetim Hariç. Denetimden son iki sınava kadar her şey normaldi.)
 
arkadaşlar maliyette dehanın seti yeterli gelmedi bana Yurdakul hocanın kitabını önerenler var mı? Kitabı satın almak istiyorum internetten ama adı tam olarak nedir? Yardımcı olur musunuz? Kitapta soru çözümleri mi var sadece konu anlatımı da var mı?
 
Üst