Ben bu haftadan ümidi kesmiştim. Geçen hafta olduğu gibi ekranda tesmer sitesi açık. Ne yapacağımızı bilemiyoruz.ismmmoyu aradım bu hafta içi açıklanacakmış.biraz siyasi konuşuyorlar.Tahmini ne zaman açıklanır deyince bu hafta içi dediler.)))Allah bize sabır versin
Sitede sınavların açıklanma tarihleri bölümünde YMM sınavlarının açıklandığını daha dün güncellediler. Bizim açıklanır 2. dönem sınavına gireriz. O zaman yazarlar.Ben de az önce aradım 30 dakika bekledikten sonra ulaştım,sınav sonuçlarını açıklamak için mi yoksa açıklamamak için mi çaba harcadıklarını sordum,kendilerine gelen herhangi bir bilgi olmadığını söylediler.Çok mu zor siteye açıklanacağı tarihi koymak dedim,herhangi bir cevap alamadım.
sonuna kadar haklısın dostum herkes bu sonuca göre bir şeyler planlıyor kendi hayatında.maaş durumunu görüşecek olanda var,ruhsat için masrafları düşünende,kaldığı ders olacaksa o ders veya dersler hangileri olacak onu düşünende var,kurs planlaması yapanda.hepsinin içine ettiler.Perşembeden önce beklemiyorum şahsen artık.kalp ritmin bozuldu okadar çok şeyi bu sonuca bağladım ki .....ruh halim bozuldu
Siz gibi arkadaşımda aramış aynı durumu söylemişler. Haftaya zaten başvurunun son haftası. Yani 15 gün çalışabildiğinizi çalışın diyorlar.arkadaşlar bu hafta içi açıklanacağını ismmmo söyledi.dün görüştüm.ama doğru ama yanlış ama zaten bu hafta içindede açıklamazlarsa artık sıkıntı düşündüklerinden daha büyük hale gelecek.baştan bir tarih vermişsen ona göre önceki sınavın sonuçlarını açıklayacaksın kardeşim böyle saçmalık olmaz.tam beyannamelerin yoğun olduğu dönemdeyiz.birde sizin stresinizle bizi uğraştırmayacaksınız.mesleğin cazibesini zaten yıllardır ayaklar altına aldınız.bari mesleğe girecek olanları süründürmeyin
7 si son günüydü herhalde31 i başvuru için son gün değil mi nasıl bi kafa bu
31 i yazıyor sitedeki takvimde tekrar için 15-31 ağustos7 si son günüydü herhalde