24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

beyazzafer ' Alıntı:
allah aşkına birşey bilen varsa söylesin bekleyecek sabrım kalmadı lanet olsun allah belasını versin böyle sistemin 60. gün içindeyim yok gazoz ya bunlar hakikaten sorumsuz insanlarmış ya

cehenneme yeni atanan zebaniye kıdemli zebani cehennemi gezidiriyormuş. Kaynayan kazanlar ve başında zebaniler ellerinde çatallı çubuklar varmış. demişki baş zebani bak her ülkenin bir kazanı var burda insanlar dışarı çıkmaya çalışırsa elindeki çatalla içeri iteceksin demiş.Bu Abd kazanı almanya kazanı vs vs . Peki der yeni zebani şurda bi kazan var başıboş benim yeni görev yerim orasımıdır.
Baş zebani bakar haaa o mu der. Orası TÜRKİYE kazanı oraya hiç zebani koymadık der. Neden der yeni zebani. Gerek yokda ondan zaten o kazandan biri çıkmaya çalışınca aşağıdaki diğerleri geri çekiyor .

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
allah aşkına birşey bilen varsa söylesin bekleyecek sabrım kalmadı lanet olsun allah belasını versin böyle sistemin 60. gün içindeyim yok gazoz ya bunlar hakikaten sorumsuz insanlarmış ya

cehenneme yeni atanan zebaniye kıdemli zebani cehennemi gezidiriyormuş. Kaynayan kazanlar ve başında zebaniler ellerinde çatallı çubuklar varmış. demişki baş zebani bak her ülkenin bir kazanı var burda insanlar dışarı çıkmaya çalışırsa elindeki çatalla içeri iteceksin demiş.Bu Abd kazanı almanya kazanı vs vs . Peki der yeni zebani şurda bi kazan var başıboş benim yeni görev yerim orasımıdır.
Baş zebani bakar haaa o mu der. Orası TÜRKİYE kazanı oraya hiç zebani koymadık der. Neden der yeni zebani. Gerek yokda ondan zaten o kazandan biri çıkmaya çalışınca aşağıdaki diğerleri geri çekiyor .
;D ;D ;D

doguhanertem ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
doguhanertem ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
8)

odalarda ışıksızım

üstad o espriyi dün ben yapmıştım.. telefini isterim ona göre ;D
üstad telefini iplik fabrikalarından alabilirsin bence telif'ini iste sen
telef olduk desene.. sınavı bıraktık nelerle uğraşıyoz :)
iyi kötü bi uğraş olsun

Temel yere bir daire çizip bu dairenin içinde horon tepmeye başlamış.Niçin?

cevabları bekliyorum....

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:

:))

BETA ' Alıntı:

cevabları bekliyorum....

kendi çapında eğleniyormuş ::) ::) ;D ;D

kızma ama sonuçlardan sonra söyleyeceğim. ;D hemen cevap almak kolay geğil :D

arkadaşlar TESMER kendini kapattı sanırım artık telefonla tacizde mümkün değil sonuçları açıklayamadıkları için utançtan telefona da bakmıyorlar galiiba bugün bir arkadaşı arayıp dalga bile geçenler oldu hayırlı olsun demişler :) odadan arıyoruz şakası bile başladı artık gerçek olduğuna inancımız kalmadı

torpili olan ve gecemeyen arkadaşların kagıtlarımı duzeltiyor sizce? yani şeytan buya, dürtüp duruyor.

ALEX_06 ' Alıntı:
torpili olan ve gecemeyen arkadaşların kagıtlarımı duzeltiyor sizce? yani şeytan buya, dürtüp duruyor.

demek bu dönem torpilli çok kağıtları yaz yaz bitmiyor ;D

akla gelen ve gelmeyen herşey olabilir.

BETA ' Alıntı:

cevabları bekliyorum....

kendi çapında smmm sınavının sonucunu kutluyomuş

:D

haydi üstadlar bu günde böyle geçti ömürden bir gün daha gitti.kalın selametle

beyazzafer gerçekten harika cuk diye oturdu fıkra

gittim geri geldim acı ama gerçek çok güncel ve yaşanmış ve hala yaşanan bi fıkraa

beyazzafer ' Alıntı:
işte yılın fıkrası:
SINAVLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Madde 17- Sınav Komisyonu, bu Yönetmeliğin 16. maddesinde belirtilen notlama yöntemine göre cevap kağıtlarını ve sonucunu notlandırır ve değerlendirir.
-Sınav kağıtlarında her sorunun notunun ayrı ayrı verilmesi esastır. Bunların toplamından o konudaki yazılı sınav notu ortaya çıkar.
Sınav komisyonu, adayların her sorudan aldıkları notları ve toplam sınav notunu liste halinde tutanakla tespit eder ve bu tutanaklar sınav evrakı ile birlikte saklanır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarında staj sırasındaki tezkiye not ortalaması ayrı bir ders gibi tutanakta gösterilir.
-Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

yoğunluk nedeniyle 60 gün yetmediği için asılması gecikebilir değil mi ? ek madde olarak