fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 2007/3 Dönem Yeterlilik Sonuçlar Ne Zaman?Tahminleri Bekliyorum

Ankara'dan sonuçları kargoya veriyorlarmış.Ertesi gün buraya geliyor.Kazananlar olursa da Oda başkanı arayıp tebrik ediyor.Süreç böyle(Zannediyorum İstanbul için de aynı).....
Demek ki tahminim doğru:Kazanırsam Perşembe 18.00'a kadar öğrenirim......
İşin sırrı Sonuçlar Kargoya verildimi, verilmedi mi?

Ben odadaki arkadaşıma sordum bu hafta cumaya bekliyoruz dedi.Ruhsat alabilenler direkt yönetim katına geliyormuş arkadaşımın bölümünü söyleyemeyeceğim ama ona ismime ve bir kankam var burda ismi lazım değil onun ismine bakması konusunda rica da bulundum bakmaya çalışırım dedi falanca isim varmı listede diye sorduğumuzda burda bazen gerginlikler oluyor dedi.Anlayacağınız biryerlerde fena halde gizlilik var sanki ay üssü alfa mübarek.

Bana kargo demeyinnnn sonuç demeyinnn tesmer demeyinnnn ...... >:( >:( >:( >:( >:(

birde bir arkadaş cep nosunun değiştiğinden bahsetmişti. Aynı durum bende de mevcut hatta adresim bile değişmişti.Ben tesmer sayfasından online sınav başvuru linki varya ordan girerek bilgilerimi güncelledim . Yeni sınav takvimini yeni adresime yollamışlar cep numaramda yenisi gözüküyordu.Onuda sordum ruhsat alırsam dosyadan mı bakıp arıcaksınız diye hayır o linkte ki telefonlara bakıyoruz dediler güncel hali olduğu içinmiş.

Arkadaşım bilgin olsun acilen gir güncelle bilgilerini.

Ne kadar ilkel ya kargoyla olurmu bu işler hayret nerde gizlilik ozaman. Kargo muhtemelen yurt içi kargodur. Çünkü e-use cd leri hep y.içi kargoyla gelmişti. Kargocu bir tanıdıkmı bulalım yani şimdi.

Tekrar Kızım la başım belada(Kendisi 11 yaşında),Ya aynı gün, yada ertesi gün karne alacakta.....Geçen sefer ucuz atlattım...Ancak bu sefer BAŞARILI karnesi ile beraber benim zaferimide kutlamak niyetinde......:(
Yeni açacağım büromda onada bir oda ayırıcakmışım ve beraberce ders çalışıcakmışız....
Dualarınıza benide EK'leyin.....

merhaba
ben de sonuçları merakla bekliyorum.ankarayı aradım bugün. komisyondan gelen bişey yok dediler.eğer doğruysa sonuç vahim.komisyondan geldikten sonra kazananları arıyorlar.ertesi gün tesmerin sayfasında açıklanıyor.

Evet çocuklarımız karne alıcak dediğiniz gibi bakalım onlara bir şey diyemeyeceğiz herhalde yada bak biz nasıl belgeyi aldık bu yaşta ama sen nasıl karnemi getirdin diyeceğiz... :D :D

Hakkatten ya ilk kez girdiğim mart 2007 sınav sonucu tam 25/05/2007 de açıklanmıştı o gün ben okuldayım oğlumun doğum günü 36 çocuk cıyak cıyak pasta kesimi dağıtımı danslar curcuna almış başını gitmiş sınav sonucu açıklanmış ben bakamamışım bir yandan oğlunun doğum gününde bir an önce bitse veya ne yapsam ne etsemde şu sonuçlarıma baksam diyen bir anne bundan vicdan azabı duyan bir anne .

Şimdi ise yine karne günü yine aynı gün hey allahım kim demiş kariyerde yaparım çocukda olmuyor yahu olmuyor.

hele son dönem kurslardan gece 23:00 sularında eve geliyordum sabahta babaannemiz okula gönderiyordu oğlumu. Okulda öğretmenine annem eve gelmiyor demiş yaaaaaa.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
hele son dönem kurslardan gece 23:00 sularında eve geliyordum sabahta babaannemiz okula gönderiyordu oğlumu. Okulda öğretmenine annem eve gelmiyor demiş yaaaaaa.
İnanın çok güldüm, sonra da düşündüm acaba ağlanacak halimize mi güldüm diye;

arkadaşlar yeni aldığım bilgiyi paylaşıyorum bu hafta sonuçların gelmesinden ümitli değillermiş.

ERKAN1974 ' Alıntı:
Baba kaldınmı???? derlerse
Ben bu çocuklara ne cevap vereyim.

Valla şunu önerebilirim....Komutanla anlaş ve çocukların başarılarını abartılı şekilde kutla.....Çocuk oldukları için çabuk unutuyorlar......Daha sonra konuyu açarlarsa; başarısızlık yepyeni bir başlangıçtır de

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sanırım ruh halimi anlatabilmişimdir...

aykut111 ' Alıntı:
ERKAN1974 ' Alıntı:
Baba kaldınmı???? derlerse
Ben bu çocuklara ne cevap vereyim.

Valla şunu önerebilirim....Komutanla anlaş ve çocukların başarılarını abartılı şekilde kutla.....Çocuk oldukları için çabuk unutuyorlar......Daha sonra konuyu açarlarsa; başarısızlık yepyeni bir başlangıçtır ı işle :)

Ne olucak böyle yaaa Allah aşkına biri birşeyler desin bugün - yarın -haftaya yok yok kafayı yemesek iyi yaa

iyice tadını tuzunu kaçırdılar.yılan hikayesine döndü yok bugün yok haftaya bu ne ya

arkadaşlar herkes kötü ruh halinde harbiden psikoloji anlamında hiç bir şey bırakmadılar. Ama şunu bilin tünelin ucu ne kadarda karanlık olsa ne kadar ümitsizde olsak şunu asla unutmayın. Allah asla buna müsade etmez. Çalışanın hakı mutlaka verilir. Bunu unutma çünkü herşey güzel olacak. Yapılacak en güzel iş beklemekdir. Ama şunu unutmayın çok ah alıyorlar. Psikoloji namına hiç bir şey kalmadı kimsede. Sağlıklı düşünme yeteneği herkesin düştü. Arkadaşlar az kaldı biraz daha sabır. sabreetmekten başka yapacak te k şey beklemek.

benim tel değişmişti. Güncel telefona bakıyorlarmış Bu bilgi için çok teşekkür ederim. demekki kazanmışsam aranırım.