24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bence telefona cevap verenleri baskı altına almak pek bir işe yaramaz. Sınav komisyonunda ulaşabileceğiniz birileri varsa onlarla bağlantı kurmak ve alınan cevabı burda paylaşmak daha akılcı olur gibi geliyor.

ben size daha önceki yazılarımdada belitmiştim. katılım çok ve giderek dahada çoğlacak. bunu görmemek içim müneccim olmaya gerek yok. ya komisyonu genişletecekler yada sınavı yılda 2 ye düşürecekler. Allahım inşallah kurtulmuşuzdur da bir dahaki sınavı 70.günmü 75. günmü açıklayacaklar polemiğine girmyiz burada. Allah arkada kalanlarada sabır versin

Benim bir bildiğim yok ama tesmerin de bilgisi olduğunu sanmıyorum. Komisyona da kimsenin ulaşabileceğini sanmıyorum. yani ulaşsak bile bize beklememizi söyleyecekler. şu an yapılacak en güzel şey biraz sakin olup beklemek...

BU sınavı sanırım odalardan evvel öğreneceğiz... Malum odalar c.tesi kapalı...

Her zaman sınavın gittikçe zorlaştığını söylemiyormuyuz. demekki sınav kağıtlarını okumak a zorlaşıyor. gelecek yıllarda ingilizcede eklenecekmiş artık o zaman sonuçları 6 ayda okurlar:)

;D komisyon üyelerinin hepsi çok donanımlı ve ingilizce bilen kişilerdir merak etme

ankarada sınav... üstüne staj... sonrada klasik istediğiniz şekilde puan verilebilecek sistemde bir sınav daha... aşağı yukarı 3-5 yıllık bir süreç... 60 gün içinde açıklanır diye bir ibare... sonuç 60 gün aşılıyor ve bizlerin çaresizliği şikayet edebileceğimiz bir makam yok... buraya şuan yazan kişilerin geneli belki hepsi son dersi olan insanlar... ve biran önce maddi ve manevi sömürünün karşılığını almak istiyoruz...kaldıki son dersiniz olmasa bile şuan herkezin ders çalışma günlerinden çalıyorlar biz geç açıkladık alın sınavı 1 hafta öteliyoruz diyorlarmı demiyorlar...

Sınavın sonucunu merakla bekliyorum ama bir taraftan da korku var sonuçlarda bizi nasıl bir sürpriz bekliyor diye.

ARKADAŞLAR BÜGÜN KESİN AÇIKLANMAYACAK (TESMER DEN ÖGRENDİM)

ŞİMDİ ARKADAŞ GELDİ.TESMERDEN DEMİŞLERKİ P.ERTESİ DE ZORRRR
EE.. NE OLACAK BİZİM HALİMİZİ

Acaba maliyet muhasebesindeki başarı oranını gördükten sonra bir ayar mı çektiler:))

Bu arada İzmir Tesmer i aradım sonuçların haftaya açıklanacağını söyledir katı bir ses tonu ile, benden önce kaç kişi aradıysa...

çok garip bizim sesimizin katı olması gerekirken onların sesi katı.hem suçlu hem güçlü :)

Ogün Güneş ' Alıntı:
Acaba maliyet muhasebesindeki başarı oranını gördükten sonra bir ayar mı çektiler:))

Bu arada İzmir Tesmer i aradım sonuçların haftaya açıklanacağını söyledir katı bir ses tonu ile, benden önce kaç kişi aradıysa...

bende bunu düşünüyorum son hakkı olan veya son dersi olanlara bir ayar çekildiği zaten ortalıklarda söylenen bir gerçek maliyet sınavı ortalığı biraz karıştıdı galiba ince ayar yapıyorlar ;D

keşke ayar olsa,bunlar hiç bir şey yapmaz.Umurlarındamı senin ilk yada sen hakkın olması

Bu iş tam anlamı ile komediye döndü.....Türmobun esnaf odaları karşısındaki başarısızlığının nedeni ortaya çıkıyor.....
Bir hafta daha strese nasıl katlanıcağız???