24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yazmıyım uzaktan seyrediyim diyordum ama dayanamadım ya arkadaşlar stres yapmayın benim tek ders ve ortada üstelik geçip geçmeyeceğim sizleri okudukça dahada panik yapıyorum aranan olursa lütfen yazsın en azından ordan anlayalım ;D

yaklaşık 1 saattir foruma giremiyorum sayfa açılmıyor, stres oldum acaba tesmer sonuçları foruma mı yüklüyor dedim kendi kendime ;D Ne de olsa forum tesmerin sitesinden daha çok rağbet görüyor ;D ;D ;D

neoluyor böyle forum kitlendim ne?çok zor açılıyor.kesin sınav sonuçları burdan açıklanacak :)

Merhabalar,

Sınav sonuçları için, odalardan gelecek telefona göre birbirimizi haberdar edelim..

arkadaşlar tesmeri aradım haftaya diyorlar.tabi bunu diyen sekreter ne kadar gerçekci bilmiyorum

arkadaşlar var mı bi gelişme forum kitlenmişti iletişim kuramadık kimseyle bi duyum alan varmı

bence de haftaya kaldı artık.Öğlen oldu hiç ses çıkmadı bu saatten sonra zor artık...herkese sabır diliyorum....

haftaya demişler artık cumaya kadar bekle pazartesi 64. gün bakalım rekor kıracaklarmı? zira rekor 67

niye cuma günleri açıklanıyor anlamıyorum ki.p.teside önümüzde ki haftanın bi günü değilmi?

pazartesi de açıklanırda ben en kötü cuma dedim haftaya dendiği için cuma en kötüsü

Pazartesi açıklanmaz salıya kalır bence.Çünkü haftasonu kimse aranmaz. Pazartesi ararlar,salı günü de açıklanır(inşallah) Haftaya cumaya kalmasını düşünmek bile istemiyorum.

yazık bu insanlara. gidecek kapı, soracak muhattap bile yok. muamma. 60 günmüş ... kim takar ... 75 gunde açıkladım hadi git hakkını nerde ararsan ara. hakkın yok senin, hakkını arayamassın , soramassın. sınav muamma, komisyon muamma, sonuç muamma ... meslege girdigim gune lanet olsun. ne yazıkkı bulaştık, evde çoluk çocuk ekmek bekler, mecburuz...

ne olacak güzel kardeşim fakslasan hiç birşey.bi kurumun denetleyeni olacak ki bişeylerden çekinsinler.bunların öyle bir korkusu yok .saldım çayıra mevlam kayıra misali.dile kolay 60 gün nasıl okuyamıyorlar anlamıyorum.

Belki cumaya gittiler dönecekler :)

Bekleyin biraz daha arkadaşlar hemen bugün olmaz demeyin

Ama şunu söyleyeyim şimdiye kadar hiç pazartesi açıklanmamış bildiğim kadarıyla haftaya kalırsa cumaya kadar bekleriz

Neden cuma günü açıkladıklarını yazmıştım daha önce

arkadaşlar bu durumda gerçekten 60 gün pazartesi gününe denk gelmiyor mu?yani sınav bitiminden itibaren ise aslında yarına gelir ama yarın da haftasonuna geldiğinden pazartesi gününe sarkar.yanılıyormuyum.25 kasım sınav günüyüdü.birtiminden itibaren ise 26 sından saymaya başlamak lazım.

arkadaşlar bunlar yasal sürenin dolmasını beklemiyorlar ki açıklamak için.kağıtları okumayı bitirmemişler o yüzden açıklamıyorlar.odaları arıyan varmı?

Peki yasal sürede açıklanmaz ise yaptırımı var mı?