24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

malii77 ' Alıntı:
inanmayın arkadaşlar.kargo felan pek samimi bulmuyorum.

Malum maliyet sınavı için 26/11/2007 de saat 09:15 de ismmmo ya gittiğimi söylemiştim. O zaman görüştüğüm müdür de iyi de hatalı dediğiniz itiraz edeiyoruz dediğiniz soruların kağıtları Ankara gitmemiştir bile dedi. Sınavdan sonra kargoya verilmiştir ancak bu akşam ellerinde olur demişti.

Düşünebiliyormusuz o emek dolu kağıtları kargoyla yolluyorlarda sonuçları neden yollamasınlar.

Bu Kargo olayı kesin......
Bizim oda faxla falan da ilgilenmiyor....
Kargo gelecek, Sayın Başkanın odasına gidecek ve Sayın Başkan kazananları kutlayacak.Burada süreç kesinlikle böyle yürüyor....(Yani zahmet edipte -Şu yeterlilik sınavını Türmobdan öğreneyimde bekleyenlere haber vereyim-)diye düşünen kimse yok buralarda.....

BİR GÖNDERME:
Stajım başlayalı beri arama motorundan bulduğum "alomaliye"ye çok ısınmiştım....Üye oldum ve gördüğünüz üzere 3 YILDIZ'ım :)
Ancak yeni kayıtlı bir DİŞÇİye verdiğim cevaplar(DİŞÇİ beyannamesini kendisi gönderiyormuş.vs bizlere akıl satıyordu bu topiklerde) engellenince moderatöre eleştiri yönelttim ve beni tınmadılar...........Cevap hakkımın engellendiğini düşünüyorum.
Zamanla şunu da fark ettim: Farkında olmadan hiç görmediğim insanlarla samimi olmaya başlamıştım....ALO MALİYE nin yaşamasını ve yaşatılmasını diliyorum...Bu topiklere sahip çıkalım....Ancak yetkililer fazla sıkıntı da yapmasınlar...Bizler haddimizi biliriz....
Ör: Bu topik başladıktan sonra kilitlendi ve bir kaç defa taşındı.Normal yerinde kalsaydı inanın şu anda 100 sayfa olurdu. Bu da ALO MALİYE nin reytingini arttırmaz mı??

aykut111' Alıntı:
Ör: Bu topik başladıktan sonra kilitlendi ve bir kaç defa taşındı.Normal yerinde kalsaydı inanın şu anda 100 sayfa olurdu. Bu da ALO MALİYE nin reytingini arttırmaz mı??

Merhaba,
Başlığın kilitlenmesi derken neyi kastettiğini anlayamadım. Acaba sabitlenmesinimi katesiyorsun. Sabitkenmesinin amacı konuya, aramadan sayfanın en üstünde kolayca ulaşmanızı sağlamaktı.

Taşınmasına gelince bunu stajyerlere yapılmış bir jest olarak görmelisiniz bence. Satj ile ilgili soru ve sorunlar çok olunca başlı başına bir kategori haline getirilmesine karar verdik. Yani bir art niyetle değil jest yapma duygusuyla taşındı.
Burada kimsenin cevap hakkını engellemek gibi bir amacımız olmadığına emin olun. Ben konuyu hatırlayamıyorum (galiba yaşlanıyorum ;)) ama eğer konu kilitlendiyse sebebi kişisel tartışmaya dönüşmüş olabilir. Böyle durumlarda kişisel bir sorun halinde en güzeli özel mesajı kullanmak en iyisidir.

arkadaşlar bu kargo meseleside ne böyle

Önceki dönemlerde bir çok aynı konuda başlık açıldı ve üyeler nerelere yazacaklarını hangisini takip edeceklerini karıştırdılar bu dönem bunun önüne geçtiğimizi düşünüyorum tüm başlıklar tek bir çatı altında toplandı ayrıca i aynı konu hakkında açılan başlıkları silmedim merkez başlıkla yani bu başlık altında birleştirdim, bu uygulamanın faydasını ileride geriye dönük bir araştırma yaptığınızda tek başlık altında tüm bilgilere hızlı şekilde ulaştığınızda yada yeni adaylar ulaştıklarında anlaşılacak, amaçtan uzak başlıklarla vakit kaybedilmeyecek
Tekrar belirtiyorum, önceki başlıklar silinmedi, mesajlar duruyor , başlıkları birleştirdim.
Hatta açılan başlıklara ait mesajlara bu başlık altında erişebilirsiniz.
Ayrıca amacın raitingten öte , kaliteli bilgi olması gerektiği inancındayım.

ismmmo da tanıdığım var, az önce konuştum...
onlarında bu konuda tahminden öte fazla bi bilgileri yokkk
???

bizde yarın için bekliyoruz dedi, ama bunun sadece bi tahmin olduğunu söyledi
kısaca onlarda bizden farklı değil

Tamer Başkan ' Alıntı:
aykut111' Alıntı:

Merhaba,
Başlığın kilitlenmesi derken neyi kastettiğini anlayamadım. Acaba sabitlenmesinimi katesiyorsun. Sabitkenmesinin amacı konuya, aramadan sayfanın en üstünde kolayca ulaşmanızı sağlamaktı.

Taşınmasına gelince bunu stajyerlere yapılmış bir jest olarak görmelisiniz bence. Satj ile ilgili soru ve sorunlar çok olunca başlı başına bir kategori haline getirilmesine karar verdik. Yani bir art niyetle değil jest yapma duygusuyla taşındı.
Burada kimsenin cevap hakkını engellemek gibi bir amacımız olmadığına emin olun. Ben konuyu hatırlayamıyorum (galiba yaşlanıyorum ;)) ama eğer konu kilitlendiyse sebebi kişisel tartışmaya dönüşmüş olabilir. Böyle durumlarda kişisel bir sorun halinde en güzeli özel mesajı kullanmak en iyisidir.
Ogün Güneş ' Alıntı:
Önceki dönemlerde bir çok aynı konuda başlık açıldı ve üyeler nerelere yazacaklarını hangisini takip edeceklerini karıştırdılar bu dönem bunun önüne geçtiğimizi düşünüyorum tüm başlıklar tek bir çatı altında toplandı ayrıca i aynı konu hakkında açılan başlıkları silmedim merkez başlıkla yani bu başlık altında birleştirdim, bu uygulamanın faydasını ileride geriye dönük bir araştırma yaptığınızda tek başlık altında tüm bilgilere hızlı şekilde ulaştığınızda yada yeni adaylar ulaştıklarında anlaşılacak, amaçtan uzak başlıklarla vakit kaybedilmeyecek
Tekrar belirtiyorum, önceki başlıklar silinmedi, mesajlar duruyor , başlıkları birleştirdim.
Hatta açılan başlıklara ait mesajlara bu başlık altında erişebilirsiniz.
Ayrıca amacın raitingten öte , kaliteli bilgi olması gerektiği inancındayım.

Amacınızın reyting kaygısı olduğunu söylemedim...Beni yanlış anlamayın...Paylaştıkça artan bir zenginlikten söz ediyorum........
Bunu kendi ellerinizle engellemeyin....Barış, her yerde ve her zaman!!!!

Not: Açıklamalarınız tesmeri andırıyor :)

:))
tesmerin çemberinden geçmedik mi hepimiz

arkadaşlar saat gece yarısını geçti ve şuan itibari ile tesmerin sitesine girilemiyor neden acaba :) heyecanladım yaaaa..ya uydunuz mu uyanınnnnn......sonuçlar geliyooooo.... :)

hayırlısı olur inşallah....

evet siteye girilmiyor

Acaba diyorum, tesmerin 444 60 60 no.lu telefonunu 12'ye 5 kala buradaki herkes ve de arkadaşları arasa ne olur acaba. :o :o :o

arasakta bişey farketmez onların diyeceği aynı yanlız 60.gün pazartesi doluyor diyen arkadaşla hepimiz ne gün dolduğu konusunda tartışabiliriz. bayanmı erkekmi bilmiyorum kafasını şişirebiliriz. parmak hesabı yaptırtırabiliriz. acaba biz hafiften tırlatmayamı başladık :)

bu arada derinlemesine kargo incelemesi yapan bir arkadaş vardı. tahminim tanıdığı var yoksa yapmazlar. dün akşam gerçekten kargo olayı olmuşmu bu günde bi araştırma yapması mümkünmü?

ardahan75,
Ararsak şöyle bişey farkeder tesmerin telefonları kilitlenir. Bu kritik zamanda kırmızı hattı kullanmak zorunda kalırlar. Bu nedenle telefonlarımız kilitlenmesin diye belki bundan sonra günü gününe açıklanır sonuçlar. değilmi ama.

Bugünde kargo ile ilgili araştırma yapıcam.Bekleyin...
Haber alır almaz burada

muhasebe-ci
tesmer bu telefonu kitlense umurlarında bile olmaz. en çok bu duruma 60. günün hangi güne denk geldiğini bile hesaplayamayan ve bizimle telefonda muhatap olanlar sevinir. zaten bütün her yerden kaç kişi arıyordur.

aykut111
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

siteye ne oldu ya böyle bi günde

Kimse kesin olarak bir şey bilmiyor o yüzden forum sakin bugün.Bugün açıklanacak olsaydı muhakkak bir duyum alırdık.Üzgünüm ama haftaya kaldı galiba.

ben siteye giremiyordum sabahdan beri sizde problem olmadımı?bu arada tesmeri aradım sekreter haftaya açıklanacak dedi.