fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ne silindi ?

üç dört tane daha kdv var yapacak ama ben şöyle bir forumda geriye doğru inceleme yaptım

Sınav sonuçları hep cuma günü açıklanmış yani cuma aramışlar perşembe aranmamış en azından forumda ki yıllar için öyle sadece bir dönemde 67 68 gün olmuş diğer zamanlarda 60 günde açıklanmış

Bu cuma konusu ile ilgil bir arkadaşımın yorumu var ona göre cuma açıklamalarını nedeni çok arayan soran itiraz eden oluyormuş cuma arıyorlar öğleden sonra akşama doğru hatta cumartesi sitede oluyor pazartesine kadar insanlar duruluyor

Onlarda rahat ediyor

Yani yarın açıklanır inşallah

valla çok komik şeyler olmaya başladı biri bişey yazıyor anlamsızca herkez umutlanıyor bende dahil.çok acıklı bi duruma geldik vallahi. :) :) :)

Forum kurallarını okumadan mesaj yazmayınız lütfen

ERKAN1974 ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:
ERKAN1974 ' Alıntı:
stajerSmm ' Alıntı:

siz öğrendinizmi sınav sonucunuzu

öğrendiğini nerden çıkardınki? anlayamadım zaten bendede ne şevk kaldı ne bişey yarına açıklayacaklarına dair bir umudumda yok.

onu silenlere sor.
Forumda ne yaızyorsak beğendiklerini yayınlıyorlar.

ne yazmıştı peki gören varsa yazabilirmi

Bunun neresi silinmeli ki...

Sabahtan beri biz bilgi paylaşabilmek için bekliyoruz değilmi....

ERKAN1974 ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:

Onu silenler değerlendirmeli ama ben dolaylı anlattım bilgilerinize. Zaten bu sonuçlardan sonra kendime başka forum bulucam burası sıkıcı olmaya başladı.. Virgüle varana kadar bakıyorlar sanki tesmerin sitesi burası.

eğer bu haber doğruysa yarın öğlen başlarlar aramaya ama haberin kaynağınında ilk mesajı olması düşündürücü...niye silindiğini bende anlamadım birde silen kişi kendisimi yoksa yetkilimi?

ERKAN1974 ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:

Onu silenler değerlendirmeli ama ben dolaylı anlattım bilgilerinize. Zaten bu sonuçlardan sonra kendime başka forum bulucam burası sıkıcı olmaya başladı.. Virgüle varana kadar bakıyorlar sanki tesmerin sitesi burası.

aynen katılıyorum. Ve şu sonuç bitsin üyeliğimi kapatacağım.

yükledikleri ne anlamadım ki, çuval mı?e bu saatten sonra magazin haberleri başladı.

Bugünün en önemli yazısı idi bu haber...

Bakın arkadaşlar yazdıklarınızı dikkatle izlemeye çalışıyorum. heyecanlı olduğunuzu görüyorum. Size hak da veriyorum.
Biraz sakin olun. Niye bizi suçlamaya çalışıyosunuz anlamadım. Reklam linki yasak. Biz bunu uygulamak durumundayız.

inanmayın arkadaşlar.kargo felan pek samimi bulmuyorum.

ERKAN1974 ' Alıntı:
Valla Çok fazla eleştirirsek bide bölümü yazmaya kapatıp yazıda yazmamızı engelliyorlar. Onun için fazla eleştirmeyin bu sayfayı yönetenleri ve kesinlikle birbirinize sataşmayın. kesin kilitliyorlar. yazı falanda yazılmıyo. sonuçları öğrenen olursa ozaman buraya yazı yazamaz .

Merhaba,
Bu forumda, eğer kişisel ve kırıcı değilse hiç bir başlık eleştiri nedeniyle silinmemiştir. Birbirinize sataşmayın önerine katılıyorum. Bu ortam sataşmaya uygun bir ortam değil.

Sanırım arkadaşlarda sınav sonucunun gecikmiş olmasının stresi var. Bunu anlıyorum ama konuyu lütfen başka yönlere taşımayın.