fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

neyse arkadaşlar hepimiz heyecanlı ve stresliyiz. yanlış anlamalr olabilir. umalımda bu kargo haberi doğru çıksın.

O yazıda ne var dı? İkinci olarak bahsettiğiniz yazı stajyer smm nin yazısı mı?

ardahan75 ' Alıntı:
neyse arkadaşlar hepimiz heyecanlı ve stresliyiz. yanlış anlamalr olabilir. umalımda bu kargo haberi doğru çıksın.

Ama bu kargo konusu ile ilgili görüşümü yazmak istiyorum. Şu devirde kargo falan beklediklerine inanmıyorum. İnternet üzerinden bir dosya transferi ile hallediyorlardır. Kargo ile evraklar daha sonra ellerine geliyordur. En azından o işleri yapan ben olsam böyle uygulardım.

Yalnız ortada bir yanlış anlama var sanırım
stajyer smm nin yazısına forum yöneticilerinden birisi müdahale etmedi, stajyer smm k e n d i s i silmiş mesajını dikkat ederseniz mesajında son düzenleme stajyersmm olarak geçmekte

yazı silindide yazıyı yazan ne oldu onu anlmadım.bare adam bildiklerini forum kurallarına göre ifade etmeye çalışsaydı. :-\

----------------
bakın sizin mesajınıza ifade ekliyorum ekleyen veya değiştiren olarak mesajın altında görünücem,
stajyersmm kendisi silmiş mesajını bizlik bir olay yok

sayın tamer başkan

keşke sistem sizin dediğiniz gibi işlese ama maalesef öyle değil.geçen sınavda da sonuçlar açıklandığı zaman tesmer şubeleri kargolardan bahsediyorlardı.

bide bişey sormak istiyorum kaç mesaj yazarsam üç yıldızlı olacağım. ;D ;D ;D

ERKAN1974 ' Alıntı:
malii77 ' Alıntı:
yazı silindide yazıyı yazan ne oldu onu anlmadım.bare adam bildiklerini forum kurallarına göre ifade etmeye çalışsaydı. :-\

----------------
bakın sizin mesajınıza ifade ekliyorum ekleyen veya değiştiren olarak mesajın altında görünücem,
stajyersmm kendisi silmiş mesajını bizlik bir olay yok

yazıyı yazanda silindi :'(

yazıyı yazanın silindiği görüşüne nasıl vardınız?

Ayrıca kargo olayı hakkında görüş belirtmek istiyorum, eğer sonuçlar kargo ile ulaşıyor olsaydı, ankaraya yakın illerde bulunan kazanan adaylar daha önce aranır uzak illerdekiler daha geç aranırdı, ancak aranma saatleri pek te farklılık arz etmiyor. Gerçek listeler evet kargo ile geliyor olabilir ancak ilk açıklanma anı için kargonun bu devirde geçerli bir yöntem olduğuna inanmıyorum.

farketmez olurmu geçen sınav sonuçlarında bi ilimizin aramaları ne kadar geç olmuştu.hatta forum sayfasında yazmışlardı kargoların yeni geldiğini yeni aramaların başladığını nasıl unutursunuz sayın ogün güneş.temmuz sınavının açıklandığı zamanki forum sayfasını incelerseniz göreceksiniz.

İlgili üye dilediği zaman foruma katılabilir , üye engellenmedi , mesajı da silinmedi, lütfen üyeleri farklı yönlere sevk edecek ifadelerde bulunmadan önce bizlerden bilgi alın. KDV takdir edersiniz ki bizim için de son, aynı sınav heyecanını bende duyuyorum ancak bunlar yaptığım davranışların sorumluluğunu almayacağımız anlamına gelmez.
Bazı başlıkları da silmeden tek başlık altında toplama amacıyla birleştirdim, ancak mümkün olduğunca mesajlara dokunmadım, sadece birleştirdim, birleşme esnasında mesajlar yazıldığı tarih saat itibari ile genel başlıkta yer alırlar.

Haklı olabilirsiniz sayın Malii77, bende insanım bazı şeyleri takdir edersiniz ki unutabiliyorum, ancak ben yinede kargoların beklendiğine pek ihtimal vermiyorum, büyük olasılık vurdumduymazlık vardır.

sayın ogün güneş bende inanmıyorum zaten kargoların hikayesine.ama bu uygulama maalesef tesmerde var.varsayalım kargolara verildi sonuçlar gece bekçimi teslim alacak bunları.komik ve ucuz bi hikaye. :-\

malii77 ' Alıntı:
bide bişey sormak istiyorum kaç mesaj yazarsam üç yıldızlı olacağım. ;D ;D ;D

Merhaba,

3. Yıldız için 200 mesaj yazmanız gerekiyor.

Ayrıca arkadaşlar lütfen mesaj yazarken Forum Kuralları'na uyalım ve başkalarını kırmamaya özen gösterelim.

---
Alomaliye.com Forum Yönetimi