uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

19-20 Kasım 2005 Yeterlilik sınavı 20/01/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 60 gün)
11-12 Mart 2006 Yeterlilik sınavı 29/04/2006 (c.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 50 gün)
8-9 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 66 gün)
18-19 Kasım 2006 Yeterlilik sınavı 22/01/2007 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 63 gün)
17-18 Mart 2007 Yeterlilik sınavı 25/05/2007 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 67 gün)
7-8 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (perşembe) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 59-60 gün)
24-25 Kasım 2007 yeterlilik sınavı ................

arkadaşlar rakamların yanılma payı çok azdır. bu iş en geç cumaya çözülür. yinede önümüzdeki haftaya sarkma şansı var ama düşük bi ihtimal.

malii77 ' Alıntı:
arkadaşlar kendinizi cumaya alıştırmayın.açıklanmazsa hem hayal kırıklığı olur hemde sinir yapar.tarih belli 08/02/08
kıdımli üye bu tarihten sende ne kadar sinir yaptığını görbiliyoruz

arkadaşlar şimdi konuştum tesmerle.bu hafta kesinlikle açıklanmayacak diyor.o yüzden bu hafta yattı uyudu sonuçlar.dualarınızı p.tesi veya salı günü açıklanması yönünde yapın.

malii77 ' Alıntı:
arkadaşlar şimdi konuştum tesmerle.bu hafta kesinlikle açıklanmayacak diyor.o yüzden bu hafta yattı uyudu sonuçlar.dualarınızı p.tesi veya salı günü açıklanması yönünde yapın.

Allah'ım neydi günahım

temmuz sınavının açıklanmasından bir gün önce yazdığın mesaj deger mali 77.
----------------------------------------------------------------------------------
malii77
Forum Üyesi

Ynt: 07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!
« Yanıtla #49 : Eylül 05, 2007, 08:50:59 ÖÖ » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
maalesef bugün de bir gelişme yok tesmeri aradım hala aynı yanıtı veriyorlar.herşey bir yana sınavların sonuçlarının açıklanma tarihinin belirsizliği insanı deli ediyor.sitede bi açıklama yapsalar ne olur sanki anlamıyorum ki.

-----------------------------------------------------------------------------------

bu durumda sen ben kavgaası yapmak degil amacımda, inşallah yine ne dediklerini bilmiyodurlar ve sonuçlar bekledigim gibi yarın yada cuma açöıklanır.

bana göre ne oda nede aradığımız tesmer nezaman açıklanacağını bilmiyor tek bilen komisyon oda bilgi verdiği zaman zaten tesmer şugün diye söylüyorlar.

ben de şimdi konuştum.

açıklanma tarihi ile ilgili hiç bir yorum yapmadılar.

valla ne güzel olmuş keşke yine aynısı olsa alex_06.ama ozaman bu kadar net konuşmuyorlardı şimdi direk bu hafta açıklanmayacak diyorlar.

geçen hafta açıklanacak diye cuma gününe kilitlenmiştim.açıklanmayaınca da hayal kırıklığı olmuştu.buda üzüyor insanı.o yüzden haftaya cumayı kendimize hedef almalıyız erken açıklanırsa da süpriz olur bizim için.

komisyon üyelerinin bi deadline yokmu bu işin bi bitiş tarihi olması lazım ,
60 gün geçtikten sonra başlıyolarmış bu sefer 63 olsun yok 69 yok 65 iyi.
bu sefer erken oldu 59.gün ,alıştırmayalım.

şimdi ismmo daki arkadaşımla konuştum bu hafta beklemiyorduk ama çok yoğun baskı olmuş bizide arayan telefonların %90 ı sınav sonucu için onlarada çok aramalar oluyor diye bu cumaya yetiştirmeye çalışıyorlarmış dedi. Cuma mı açıklanıcak dedim cuma büyük ihtimal bize gelir önce sonrada siteye nezaman yüklenir bilemem artık belki akşamına belki c.tesi belki pazartesi diyor. bu günde bir başım ağrıyorki sormayın migrenim tuttu stresten şimdi iğne oldum eve geldim az biraz geçer gibi oldu.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
şimdi ismmo daki arkadaşımla konuştum bu hafta beklemiyorduk ama çok yoğun baskı olmuş bizide arayan telefonların %90 ı sınav sonucu için onlarada çok aramalar oluyor diye bu cumaya yetiştirmeye çalışıyorlarmış dedi. Cuma mı açıklanıcak dedim cuma büyük ihtimal bize gelir önce sonrada siteye nezaman yüklenir bilemem artık belki akşamına belki c.tesi belki pazartesi diyor. bu günde bir başım ağrıyorki sormayın migrenim tuttu stresten şimdi iğne oldum eve geldim az biraz geçer gibi oldu.

geçmiş olsun. anladığım kadarıyla 1-2 yerdede aynı konuşma geçiyor en geç ptesi bitecek bu iş galiba okadar arama demekki işe yaradı.

ardahan75 bir iki yer derken nerelerden bahsediyorsunuz.

maliyetten bugüne kadar tek soruyu doğru yapıpta geçen var mı hiç ???

ardahan75 ' Alıntı:

geçmiş olsun. anladığım kadarıyla 1-2 yerdede aynı konuşma geçiyor en geç ptesi bitecek bu iş galiba okadar arama demekki işe yaradı.

Neresi işe yaramış işe yaradı dediğin 70. gün
60 gün içinde açıklanacak (60 gün dolacak demiyor içinde diyor) sonucu 70. günde açıklarlarsa aramalarımız işe yaramış mı oluyor

is_mail ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:

Neresi işe yaramış işe yaradı dediğin 70. gün
60 gün içinde açıklanacak (60 gün dolacak demiyor içinde diyor) sonucu 70. günde açıklarlarsa aramalarımız işe yaramış mı oluyor bari hiç açıklamasalardı.
zaten açıklamak zorundalar 70 gün başarı değil olsa olsa REZALET tir.

haftaya cuma beklerken yani artık kendimizi ona adapte etmişken bu cumaya açıklarlarsa ben yine okadar telefon baskısı işe yaramış olarak görürüm. daha önce 67 gündü 68. gün açıklamış olacaklar hatfaya cuma olsa 75. gün

önümüzdeki hafta da açıklanabilir.bu durumu düşündüğümüz zaman cuma günü açıklanması başarıdır.telefon edelim dediğimiz zamanlarda tesmeri rahatsız etmeyin diyen arkadaşlar vardı.anlaşılıyor ki baskı sonuç veriyor.ne kadar zamanı geçmiş olsada

biz hiç telefon etmesek baskı yapmazsak bu cuma açıklanma şansı olurmuydu 10 gün diyorlardı yani haftaya cumayı işaret ediyorlardı

malii77 ' Alıntı:
ardahan75 bir iki yer derken nerelerden bahsediyorsunuz.

burada bir arkadaş bahsetmişti hatta umutlandım demişti başka bir yerde daha aynı duyum var o şekilde