24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

HUYSUZSEY ' Alıntı:
alameti farika ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,
size günler önce bu hengamenin için de SM'lerle alakalı yasa taslağı hakkında bişeyler yazmıştım, hani 29.000 SM'nin müşavir olması için yapılan çalışmaları, nedense bu haberi duyduktan sonra güzel geçen sınavımın sonucundan iyice şüphe eder oldum, üstüne bi de bu bir türlü açıklanmayan sonuçlar olunca aklıma komplo teorileri gelmiyor değil.

halihazırda +29.000 mali müşavir daha varken bizim yolumuzu artık giderek zorlaştıracaklar anlaşılan, bu bekleme sebebi sakın meclise sunulan bu taslakla alakalı olmasın diye bir kurt düşmedi değil içime, umalım da ogün'ün dediği olsun bugün öğrenelim sonuçları

bu arada hiçkimse bu konuyla ilgili ses çıkarmadı ben şükrü hocaya(kızılot) mail attım bakalım o ele alacak mı 29.000'lik mesele'mi'

hurriyet- yalçın doğanın bugünkü köşe yazısını okuyun( smmm ile ilgili bir bölüm var )

acaba yalçın doğan'a da mı yazsak durumumuzu belki o ilgilenir..

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
unakıtan sekreteriyle görüşüyorum aktardı heyoooooo

kim tutar seni erin hanım... eğer kendisiyle ya da özel kalemiyle görüşürsen tam süper olacak

05/02/2008 Tarihin de 3 yaşındaki ?İDİL DEMİR? için ciğer nakli operasyonu yapılacaktır.

0RH+ KAN GRUBUNA İHTİYAÇ HENÜZ GİDERİLEMEMİŞTİR

İLGİLENENLERİN ZEYNEP DEMİR (0537-830 18 24; [email protected]) İLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUZ.

DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yalçın Doğan' ın bugünkü yazısından alıntıdır.

"Toplumu kuşatmada son bir örnek var.

Bir yasa taslağı dolaşıyor ortada. Sırada Serbest Muhasebeciler Ve Mali Müşavirler Odası var. Bu örgütün 75 bin üyesi var
Bu örgütü ele geçirmek mümkün olmayınca, onu tasfiye için hazırlık yapılıyor. Yine seçim yoluyla tasfiye edemediğini, siyasal gücüne dayanarak, yasalarla ele geçirmek hırsının son örneği. Tam bir kuşatma.

."

arkadaşlar sınav sonuçları pazartesinden önce acıklanmaz
stres yapmayın pazartesi açıklanmasını bekleyin
hafta sonunu güzel değerlendirin
ben kızılcahamama hamama gideceğim .stres atmak için kaplıcalara
takmayın kafanıza hafta sonunu iyi değerlendirin keyfini çıkarın

Gönderen: iasonion
Alıntı Ekle
05/02/2008 Tarihin de 3 yaşındaki ?İDİL DEMİR? için ciğer nakli operasyonu yapılacaktır.

0RH+ KAN GRUBUNA İHTİYAÇ HENÜZ GİDERİLEMEMİŞTİR

İLGİLENENLERİN ZEYNEP DEMİR ( 0537-830 18 24 ; [email protected]) İLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUZ.

DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

acil şifalar.. bende de yok tanıdıklarda da ama maille dağıtalım olmazsa. hangi il bu...

Durumu fazla siyasileştirmiş Y.Doğan

yalçın doğan'ı tebrik ediyorum, umarım birileri artık bu gidişe dur der :(

bakan bey yokmuş burda sordum diyor hangi bölüm ilglieniyor bulamadım diyor yani bi haber sekreter hanım .

aykut111 ' Alıntı:
Durumu fazla siyasileştirmiş Y.Doğan

siyasileştirdiği doğru ama olaya en azından el atan tek yazar şu ana kadar, belki birilerinin dikkatini çeker de bizlerin mağdur olmaları engellenir.

Arkadaşlar imtihan stresimiz arttığından sağlıklı düşünemiyoruz..
Geçende yazdım, hatırlayın bundan önceki sınavlar nasıl açıklanıyordu, muhtemel yine aynı yol izlenecek...
1-Komisyon sonuçları tesmere ulaştırıyor...
2-Tesmer sonuçları toparlayıp odalara kargoluyor...
3-Odalar üyelerine telefon ediyor...
4-Tesmer sitede açıklıyor...

tahminim dün akşam üstü sonuçlar komisyondan tesmere geldi, sonuçlardan haberleri oldu
Şimdi bulunduğumuz durum, tesmer dün akşam kargoya verseydi ankara odasının bu sabah haberi olur, öğleye doğru üyelerine bildirirdi, böyle bir haber gelmediğine göre, sonuçlar hala tesmerde olup, henüz kargoya verilmediğini bugün verileceğini ,hafta sonuna gelmesinden dolayı odalara p.tesi ulaşacağını, bu vaziyette ise odalardan önce bizim öğrenebileceğimizi (c.tesi) tahmin ediyorum..

iyi de izmir öğleden sonra açıklanıyo demiş

Bu işe el atacak olan bizleriz.... Beraberce hareket eder haklarımızı savunursak kimseye ihtiyacımız kalmaz...
Başkaları bu işe el attıkları zaman, kendi siyasi pozisyonlarına yontmaya başlıyorlar....
Durumdan fayda sağlamaya çalışıyorlar ...

ele almış evet ama o da örtülü bahsetmiş yasa taslağı nedir değildir yazmamış, kaşla göz arasında biz burda sonuçları beklerken bu işi de hallediverirler olur biter

arkadaşlar ankara odayla görüştüm az önce tesmer ek süre istemiş haftaya açıklanacakmış :(

iasonion ' Alıntı:
iyi de izmir öğleden sonra açıklanıyo demiş

burda kargo anlamı işin bittiği güzel istiflendiği hazır hale geldiği anlamında,
Tesmer paketlemeyi akşam geç saatlere bırakmazsa erken bitirirse o zaman Ank-ist-izm yarın sabaha kalmadan öğrenebilir ama diğer yerler yarın 13.30 dan evvel öğrenemez...

Ya ne ek süresi yaaaaa bunlar iyice sıyırdı. Komisyon sadece torpillilerin mi kağıtlarını okumuş o zaman??? Ben Ankara'dayım. 1 Saat sonra odaya gitcem. Bilgilendiririm sizi arkadaşlar.