uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Platanus Orientalis ' Alıntı:
İnanamıyorum, şimdi öğrendim, artık SMMM yim. 3 dersten girmiştim, tüm sınavları vermişim, meslek hukukundan kesin kalırım diyordum, hatta 1 hafta önce çalışmaya da başlamıştım, ama geçmişim. Meslekten 50 almışım ve not toplamım 480. Yardım etmişler yani.
Umarım herkes bu sevinci tadar.
Tebrikler

kuzeydeniz ' Alıntı:
İnanamıyorum, şimdi öğrendim, artık SMMM yim. 3 dersten girmiştim, tüm sınavları vermişim, meslek hukukundan kesin kalırım diyordum, hatta 1 hafta önce çalışmaya da başlamıştım, ama geçmişim. Meslekten 50 almışım ve not toplamım 480. Yardım etmişler yani.
Umarım herkes bu sevinci tadar.
Tebrikler
teşekkürler kuzeydeniz, seni de tebrik ederim.

günaydın arkadaşlar vergiden kalmışım tavsiye edebileceğiniz kitap var mı ya da verebileceğiniz ders notları

SEVGİGÜL ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar vergiden kalmışım tavsiye edebileceğiniz kitap var mı ya da verebileceğiniz ders notları
sevgigül, ben Tüm Vergi Kanunları / Remzi Özmen kitabından çalışmıştım, cep kitabı , güncel halleriyle tüm vergi kanunlarını içeriyor, faydasını da gördüm.

tüm arkadaşlara merhabalar nasıl olduysa maliyetten de geçmişim mart ayında tüm sorun yaşayan arkadaşlar inşallah bu sorunun altından kalkacaklarını temenni ediyorum hiç heyecanlanmadım kalmaya çok alıştırmıştım kendimi

SEVGİGÜL ' Alıntı:
sevgigül, ben Tüm Vergi Kanunları / Remzi Özmen kitabından çalışmıştım, cep kitabı , güncel halleriyle tüm vergi kanunlarını içeriyor, faydasını da gördüm.

yardımların için teşekkür ederim

Ben de 5 dersten geçmişim, ilk girişimdi. tüm arkadaşlara geçmiş olsun. geçenlere tebrikler, marta kalanlara sabırlar....

Benimde maliyet+denetim kalmış yardımlarınızı bekliyorum ..gecen arkadaşlardan

arkadaşlar vergi hukuku için şu kadarını söyleyeyim kesinlikle kanun ezberlenmeli ama ben öyle yapmıştım genel bilgi ile de bu sınavın ilk sorunu yazdım çok uzun bir kagıt değildi verdiğim ama nasıl olduysa 75 vermişler bir de ben vergi için bir dershaneye giden arkadaşın notlarına bakmıştım fakültem diye bir yerdi sanırım sadece kanun ağırlıklı eger bulursanız bir şekilde tavsiye edilebilir bir sınav kaynağı
kazanmış olduğuma başta kendim inanmamakla birlikte aileye bile nasıl etki yaptıysam onlarda inanmıyor :)

atg arkadaşım maliyet için kesinlikleyurdakul çaldağın maliyet muhasebesi uygulamaları kitabını tavsiye ederim maliyet için oldukça yeterli bir kaynak denetimde ben 65 aldım sadece 34 sayfalık bir not ezberlemiştim ilk hakkımda bu sınavda değildi ama denetimde kritik yerleri ezberlemekte fayda var

Selamlar
Geçen arkadaşları tebrik eder, dersi kalan arkadaşlara başarılar dilerken, 2008/2.dönem staja girecek biri olarak elindeki notları paylaşmak isteyen arkadaşlar mail adresime gönderibilirlerse sevinirim.
saygılar

34 sayfalık nota nasıl ulaşabilirim

arkadaşlar,

Geçen arkadaşlardan Vergi'den ve mali tablolardan elinde notu olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim, kazanamayanların da darısı başına inşallah.
ben de kazandığımı bu sabah öğrendim çok mutluyum dün arana arkadaşları okudukça biraz umutsuzluğa kapılmıştım ama çok şükür geçmişim.
huysuzbeye katılıyorum vergiden geçmek için kanunları kelimesi kelimesine ezberlemek gerekiyo yoksa çok zor vergi mevzuatından çok kolay puan kırıyorlar.

sevgili stajer 33 samimi anlamda ben dün akşam geçtiğimi öğrendiğim anda tüm notları çıtır çıtır yaktım en az iki ay elime kitap değmeyecek ama sana şiddetle eger istanbul da isen önereceğim kaynak şu dershaneye giden birinden notları rica edersen daha faydalı oluyor çünkü güncel hali ile basılı oldukları içn daha bir işe yarıyor

stjer 32 sen nerdesin il olarak kargo denenen müesseseyi çalıştırabilirim derhane bakırköyde evimin on dakika ötesinde hangi dersin notları gerekli ise söyle bir gidip rica ederim verirlerse size yollayayım okuduktan sonra yakması çok tatlı bir duygu

bu arada benim mail adresim orada yazılı eger bir iletişim kopukluğu olursa oradan da ulaşmanız mümkün ben istanbul da yaşıyorum ama şimdi bir süreliğine bu ülkeyi terkedeceğim anlamadığım beni maliyetten nasıl geçirdiler birinci soruya üç cevap yazdım ikinci soruya da iki cevap

atg sana denetim des notları ile ilgili mail attım. umarım işini görür.
başarılar arkadaşım

YETERBEY ' Alıntı:
bu arada benim mail adresim orada yazılı eger bir iletişim kopukluğu olursa oradan da ulaşmanız mümkün ben istanbul da yaşıyorum ama şimdi bir süreliğine bu ülkeyi terkedeceğim anlamadığım beni maliyetten nasıl geçirdiler birinci soruya üç cevap yazdım ikinci soruya da iki cevap

bıraksalarmıydı:)alemsin walla