28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

bu akşam açıklanır gibime geliyor ama haydi hayırlısı çalışın arkadaşlar vakit çabuk geçsin beklemekle vakit geçmiyor herkese bol sabırlı günlerrr :))

11 temmuzda izne ayrılmıştım 2 haftaya reset çektim ve tatilimi bir güzel yaptım. Sonra zaten sıkıntı çekerim ammmaaann dedim , kendimi deniz kum ve köy e attım.. arkasına bayramda birrr güzel eğlendim... sonra işe başladım..

veee başladım sonra kendimi yemeye de başladım :(

Son düzenleme:
Sınava giren kişi sayısını bahane ederek cuma günü de açıklamayabilirler, yeni yönetmelikte "MADDE 8 – Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. “Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Birliğin ve Odaların internet sitelerinde 15 gün süreyle ilan edilir. Sınava girenlerin sayısında artış olması halinde sınav sonuçlarının açıklanma süresi yirmi gün uzatılır.” ifade var, inşallah uzamaz.

Bana oyle geliyor ki bu sinav Komisyonu kendi sordugu sorularin ve cevaplarin icinden cikamiyor. Boyle olunca da sinav sonuclari gecikiyor. Dersaneler de sorularin icinden cikamadi.

Ben sinav sonuclarinin cuma gunu 17.30 veya cumartesi 11.00 gibi aciklanacagini dusunuyorum. Bakalim:(
Halen beklemedeyiz. Bekle bekle bekleeee....

Tesmeri aradım. Sınav sonuçları 29'unda açıklanacak dedi. Kesin tarih mi diye sordum, evet yanıtı verdi. Hadi bakalım. Hayırlısı ile güzel haberlerin gelmesi dileği ile...

Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin arkadaşlar

iyi akşamlar yarın yeni umutlu beyleyişlerle görüşmek üzere

Ben aradigimda ise 29 u falan demediler. Komisyondan gelecek haberi bekliyoruz dediler. Tam belli degil ama bugunlerde açıklanır dediler.

Bu arada tesmerin telefon hatlar ı birbirine girmiş. Bekleyenler arasinda ilk siradasiniz diyor ardindan bekleyenler arasinda dorduncusunuz. Tahmini bekleme sureniz 7 dk gibi konusma geliyor.bekle bekle birde kapanmazmi :((