29-30 Haziran Yeterlilik Sınavı Hakkında

arkadaşlar sınavda moral motivasyon çok önemli.hangi ders olursa olsun önce bildiğiniz sorudan başlarsanız bu size moral kazandırıp kendinize güveninizi arttırır.o zaman hiç bilmediğiniz yada bilmediğinizi sandığınız sorulara bile birşeyler yazabilirsiniz.ben vergi hukukuna hiç çalışmadım ama bu stratejim sayesinde az da olsa bir geçme umudum var.keza aynı şey temel hukuk için de geçerli.bilinçaltı aptaldır ona neyi söylerseniz ona inanır.bilinçaltına sürekli çalıştım ama hiçbirşey bilmiyorum mesajını yollarsanız sınava girdiğinizde karşınızda onu bulursunuz.o yüzden sakin olun ve sınavda bir soruyu cevaplamaya başladığınızda diğer cevaplarında aklınıza geleceğine emin olun

Arkadaşlar ilave olarak şunu eklemek isterim.Geçmiş yıl sorularına bakmakta fayda var ama o sorulara takılıp kalmamak lazım çünkü hiçbir dönem aynı soru çıkmıyoru hatta aynı konudan bile sormuyorlar.ben 3 defa girdim sınavlara ve hiçbir girişimde önceki dönem çıkmış sorulara bakmadım hatta konulara bile.üst üste aynı dönem aynı sorular ve konular çıkmıyor çünkü.denetim komisyon değişmiş diye duydum bu iyi haber mart dönemi soruları çok kolaymış zaten değiştiği belli.2 dönemdir çok zorladılar denetimde.vergi hukuku dediğim gibi her dönem farklı konulardan çıkıyor sadece iki dönem kurumlar vergisi sordular bence haziranda kurumlar vergisi sormazlar boşuna bakmayın kurumlar vergisine.Vergi usul iki dönemdir çıkmıyor büyük iht.ondan bir tane gelecek soru.mali analizde aralık döneminde bayağı zorlamıştı ama martta kolay sormuşlar.notu kıt ama geçilebilecek bir ders kesinlikle.maliyetten son dönemlerde çıkmamış konulara bakın ondada çıkan konulardan sormuyorlar.maliyet yöntemlerinden epeydir soru gelmiyor tam maliyet normal maliyet vs.onlara bakmakta fayda var bence.

bu hafta kendimi zorladım ve mali analizle ders çalışmaya başladım.her ne kadar 15 dk ders 45 dk mola şeklinde gittiyse de başlamak bitirmenin yarısıdır.henüz başlamadıysanız siz de başlayın hazır havalarda bozmuşken :)

çalışmaya başladıysan bir haftalık kayıp önemli değil telafi edersin.önemli olan çalışmaya başlayıp devam ettirebilmek

arkadaşlar sınav ücretini teostan taksitli yapan varmı yardımcı olabilirmisiniz...

Birde arkadaşlar bişi daha sorcam, yeterlilik sınav yerleri (yani fakülte olarak) her yıl değişiyomu yoksa hep aynı fak. tamı yapılıyo. Eğer aynıysa Ankara da nerede yapılıyo bilen varmı? ona göre yer ayarlamam lazım...

benim bildiğim kadarıyla sınav yerlerinde değişiklik olmuyor istanbulda marmara üniversitesi göztepe kampüsünde oluyor ama ankarayı bilmiyorum.

dün itibariyle kesin kaldığım dediğim dersten başladım çalışmaya artık bakalım hakkımızda hayırlısı artık :)

Birde arkadaşlar bişi daha sorcam, yeterlilik sınav yerleri (yani fakülte olarak) her yıl değişiyomu yoksa hep aynı fak. tamı yapılıyo. Eğer aynıysa Ankara da nerede yapılıyo bilen varmı? ona göre yer ayarlamam lazım...

Ankara üniversitesi cebeci kampüsünde yapılıyor yıllardır aynı..siyasal bilgiler fakültesinde

benim bildiğim kadarıyla sınav yerlerinde değişiklik olmuyor istanbulda marmara üniversitesi göztepe kampüsünde oluyor ama ankarayı bilmiyorum.

Büyük olasılık Yeterlilik Haziran dönemi sınavı Marmara Üni Göztepe de yapılmayacak. Çünkü aynı tarihte Staja Başlatma Sınavı da olacak. 2012 Temmuz sınavı da aynı şekilde olmuş ve Bahçelievler Kampüs de yapılmış Yeterlilik..

evet doğru diyorsun hiç dikkatimi çekmemişti hala diplomamı almadım gitmişken onu da mı alsam acaba :) cumartesi orada pazar göztepe de olma durumu yoktur inşallah

aslında onu demek istemiyorum ne kadar üşengeçim 6 yıl olmuş hala diplomamı almaya gidemedim yoksa burda benden daha iyi üniversiteden mezun olanlarda vardır marmara mezunu olmak övünülecek birşey değil önemli olan şuan ne durumda olduğun

Bende her hafta ders çalışmaya başlıyorum ama bir türlü olmuyor.Zaman daralıyor sınav sonuçlarının açıklanmasını beklersek işin içinden hiç çıkamıycaz.Bende pazartesi başlıycam inşallah.Diyete başlayan bayanlar gibi oldu sanki :)
pazartesi başladın mı merak ettim :)

biz bu gidişle yine son dakikaya kalacağız.ben denetimle analize ağırlık vereceğim bu hafta onlardan çıkardığım notları burada paylaşacağım diğer derslere çalışan arkadaşlarda kendi notlarını paylaşırlarsa belki tüm derslere yettiremeyeceğimiz zamanı bu sayede yettiririz ne dersiniz?herkes bir ders alıp ondan sorumlu olsa mesela.diğer derslere de çalışacağız elbette ama sorumlu olduğumuz dersten önemli yerleri not alacağız.7 kişi olsak bile yeter ekstrası işin kreması olur

Büyük olasılık Yeterlilik Haziran dönemi sınavı Marmara Üni Göztepe de yapılmayacak. Çünkü aynı tarihte Staja Başlatma Sınavı da olacak. 2012 Temmuz sınavı da aynı şekilde olmuş ve Bahçelievler Kampüs de yapılmış Yeterlilik..

2012 temmuz yeterlilik sınavı marmara üniversitesi göztepe kampüsünde oldu yoksa ben mi yanlış yerde girdim:) Bence haziran yeterlilik göztepe kampüsünde olacak. Staja başlama büyük ihtimal Bahçelievler'de olur.