stajyeradayi
Katkı Sunan Üye
Ben tanıdığım biri için bile almam
kopya istememde vermemde onların olsun 

gözetmenlerin gözü üzerimdeyken nasıl kopya vereyim sen olsan hiç tanımadığın biri için bu riski alır mıydın![]()
Ben tanıdığım biri için bile almam kopya istememde vermemde onların olsun![]()
Bende her hafta ders çalışmaya başlıyorum ama bir türlü olmuyor.Zaman daralıyor sınav sonuçlarının açıklanmasını beklersek işin içinden hiç çıkamıycaz.Bende pazartesi başlıycam inşallah.Diyete başlayan bayanlar gibi oldu sanki![]()
17si diyorlar ama 16sı belli olsa l gün l gündür, l günlük işkenceden kurtulmuş olacaz. bekleme işkencesi.
bu konuda kaynak önerim, gelir idaresi başkanlığının sitesindeki vergi ve beyanname düzenleme rehberi, buradaki açıklamalar ve örnekler konuyu kavramaya çok yardımcı olabilecek nitelikte ve açıklıkta.Merhaba,
Kurumlar vergisi ve Gelir vergisi hesaplamalarına ilişkin elinde örnek çözümlü sorusu olan varmı? Yada kaynak önerisi olan? zannediyorumkı bu dönemde kurumlar hesabı gelecek Vergiden. Ama ıkısınede hazırlıklı olmak lazım.
Teşekkürler,
bu konuda kaynak önerim, gelir idaresi başkanlığının sitesindeki vergi ve beyanname düzenleme rehberi, buradaki açıklamalar ve örnekler konuyu kavramaya çok yardımcı olabilecek nitelikte ve açıklıkta.
deha da yayınlanmış ama tesmerde hala yok, sanırım sınav açıklandığında yayınlanır bu gidişle.
Sınav soçları açıklanınca nede işimize yarar dimi kendimizi baya bir önce test etmiş oluruz.Bu kadar geç hem sınav sonuçları açıklanırmı diycem ne değişecek hep aynı kaldı 11 gün