personel maaş programı

300 MB' lık Dev Ders Arşivi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TIMARLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar herkesin faydalanmasını tavsiye ederim. Kendi uploadımdır.Teşekkürleri Unutmayalım yeterlilik sınavında başarılar. hayırlı çalışmalar.

http://rapidshare.com/files/121408728/DERSLER.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/121410758/DERSLER.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/121395946/DERSLER.part3.rar.html

Arkadaşım SMMM Yeterliklik sınavındaki derslerin hepsi ayrılmış şekilde (finansal muh. mali analiz maliyet muhasebesi denetim hukuk vergi smmm hukuku) ömerdumanın denetim kitabı mali müşavirlik işlemleri gerekli evrakları derslere göre ayrılmış sınav soruları muhasebeyle ilgili çeşitli evraklar stajerler ve mali müşavirler için yararlı belgeler ne ararsan var kısacası. Hayırlı Çalışmalar.

arkadaşım rapid linklerini 2 gün önce yükledim 90 gün Hiç download edilmediğinde linkler rapid sitesi tarafından silinir o yüzden linklerde herhangi bir sorun yok. linklerin hepsini aynı klasöre download et açılır. Saygılar...

Emeğe Saygı Teşekkürleri Unutmayalım.

Arkadaşlar linke tıkladıktan sonra belli bir süre geri sayım yapıyor süre bitiminde belli harfler ve rakamlar çıkıyor genelliklede 6 adet çıkıyor bu harflerin ve syıların üstünde belli hayvan resimleri oluyor.bu hayvan resimli harfler ve rakamlardan SADECE KEDİLİ OLANLARI kutucuğa yazacaksınız toplam 4 tane oluyor bunu yaptıktan sonra download etmeye başlar. download bittikten sonra diğer linkleri indirmek için belli bir süre beklemek gerekiyor. BEKLEMEMEK İÇİN modeminizi kapatıp 30 saniye bekleyin ve tekrar açın anlatılan işlemleri tekrar yapın bu kadar basit kolay gelsin.
Hayırlı çalışmalar. Emeğe saygı. Teşekkürler.

Ynt: 300 MB'lık dev ders arşivi

arkadaşım üç linki indirdikten sonra açabilirsin herhangi bir sorun yok.

:)

Arkadaşım teşekkürler, umarım çok fayda görür. Tuttuğun altın olsun

dosyaları henüz indirmedim, şükür sınavları verdim belgeyi aldım geçmiş yıllarda..

Rapidshare kullanmamış olanlar için tarif etmek istedim.

linke tıkladığınızda açılan sayfada free'ye tıklayınız, sonra açılan sayfada "download"a tıklayınız. indirme işlemi başlayacaktır. Dosyaların üçünü de indirdikten sonra sıkıştırılmış dosyaları açınız.

iyi çalışmalar.

üçünü indirdikten sonra yapıcağımız işlemi bi açıklayabilirmisiniz

boyut35 ' Alıntı:
üçünü indirdikten sonra yapıcağımız işlemi bi açıklayabilirmisiniz

dosyalar winrar programıyla ayrılıp rapidshare sitesine konulmuş. 3 dosyayı da indirdikten sonra bilgisayarınızda winrar yoksa önce onu kurun (internetten kolayca bulabilirsiniz)
daha sonra dosyalardan herhangi birine sağ tıklayıp "extraxt here" veya türkçe ise "buraya çıkart" tıklayın o gerekeni yapacak zaten.

bu arada bu derslerin içeriği hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

teşekkürler

Ynt: 300 MB' lık Dev Ders Arşivi

baba eline sağlık dünyaları downladım.......

Rapid linklerine izin veriliyomu burda..Bir kaç ay önce bazı notlarımı rapid linkiyle vermiştim. Link silmişlerdi.Şimdi nedn izin veriliyor..Tutummu değişti..Anlamadım..Bu arada paylaşım için teşekkürler..Linkleri indirmeye başladım bile..Saygılar..

300 e yakın kişi sayfaya bakmış iki üç kişi dışında teşekkür eden yok. O kadar emeğe biraz saygı arkadaşlar hayırlı çalışmalar.

1.Dosya için teşekkürler.

2. ve 3. Dosyalarda hata veriyor.?

TIMARLI ' Alıntı:
300 e yakın kişi sayfaya bakmış iki üç kişi dışında teşekkür eden yok. O kadar emeğe biraz saygı arkadaşlar hayırlı çalışmalar.

emeğine saygı gösteriyoruz ama içerisindekileri başlıklar halinde yazarsan çok daha fazla kişinin indireceğine ve teşekkür edeceğine eminim...

Arkadaşım SMMM Yeterliklik sınavındaki derslerin hepsi ayrılmış şekilde (finansal muh. mali analiz maliyet muhasebesi denetim hukuk vergi smmm hukuku) ömerdumanın denetim kitabı mali müşavirlik işlemleri gerekli evrakları derslere göre ayrılmış sınav soruları muhasebeyle ilgili çeşitli evraklar stajerler ve mali müşavirler için yararlı belgeler ne ararsan var kısacası. Hayırlı Çalışmalar.

arkadaşım rapid linklerini 2 gün önce yükledim 90 gün Hiç download edilmediğinde linkler rapid sitesi tarafından silinir o yüzden linklerde herhangi bir sorun yok. linklerin hepsini aynı klasöre download et açılır. Saygılar...

ZİNDAN ' Alıntı:
1.Dosya için teşekkürler.

2. ve 3. Dosyalarda hata veriyor.?

Rapidshare sitesinin uygulaması değişti mi bilmiyorum ancak bir dosya indirdikten sonra asgari bekleme süresi öngörüyor. Örneğin 100mb dosya indirdikten sonra 100dakika beklemek gerekiyor. belki de 2. ve 3. linklerde karşılaştığınız sorunun nedeni budur.

TIMARLI ' Alıntı:

Teşekkürler eline sağlık.

ilk önce böyle bir bilgiyi biizmle paylaştığın ve emeğin için sana meslek mensubu adaylarım adına teşekkür ediyorum. fakat ben bu dersleri indiremedim. ilk önce free yazan seçeneği tıklıyorum ondan sonra belli bir zaman bekledikten sonra karşıma 6 haneli bir sayı ve harflerden oluşan bir doğrulama geliyor yandaki kutucuğa hepsi sığmıyor bunun hepsini yazamıyorum. direkt dowland tıkladığımda exror diye bir hata veriyor. daha sonra tekrar denediğimde doğrulama diye bir şey gelmedi kutucuğa yazmak için.senden ricam bu konu hakkında bilgi verebilirmisin nasıl indiriliyor diye bu konuda yapacağım yardım için şimdiden teşekkür ediyorum meslek hayatında başarılar diliyorum

arkadaşım gerçekten çok teşekkürler
3 gün uğraştım ama indirdim günde bir dosyadan :D
süper bi arşiv olmuş eline sağlık

Geri