fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ayyuk ' Alıntı:
Hepsi aynı anda paaaaaaaaat diye çıkıveriyor karşına :D bi de düşünsene hepsinden geçmişsin ama ortalaman tutmamış :D
yok artık ortalamayı vergiden hukuktan yaptım vergide hukukta fulll :D

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimden ben kalırsam kimse geçemez o zaman heralde 5 sorunun 4 tanesi full 1 tanesi sadece yarım kalmam imkansız o bir tanede fiziki inceleme ve sayım ile ilgili olan soruydu genede yazdıklarım doğru belki bir iki bişiy daha yazabilirdim yanii kalırsam şok olurum denetimden

En can alıcı soruyu yapmamış bir de geçerim diyorr:D Biz hepsini full yaptık. Birebir Türedinin kelimelerini kullandık, imla hatalarından kalır-geçermiyiz diye arkadaşlarla onun istişaresini yapıyoruz sen bir de garanti geçmeyi bekliyorsun. Seni çömez seni:) Hatta battıbalıkyangiderin kağıdı full adam tutmuş ismini soyismini küçük harflerle yazmış. Şimdiden başladı Mart sınavına çalışmaya...

aayyyy ne diyosun :D sus yüreğime incek bende hasan türediden çalıştım yaaaaa süperde yazım var bütün önemli notların altını çizdim ben ayyyy bugün fenalık geldi bana kesin kaldım kesinnnn tamam üstat sustum ben bir ders versem öpüp başıma koycam :D

alev34 vergideki full yapımın bir ölümcül hataya bakar sana göre önemsiz ona göre önemli bi kelimeyi yanlış yazdığında bittin demektir :D

ayyuk ' Alıntı:
Yok sedat ben sayısala vurdum kendimi tutarsa hepinizi kurtarıcam bu hayattan :D

Bu sözler tamamen bana ait sanki...

her cumartesi bende aynı şeyi söylüyorum.

kendimi sayısala vurdum hepinizi kurtarıcam bu hayattan diyorum

en çok 2 biliyorum

çıldırıcam.

hepimiz aynı fikirdeyiz benimde senden farklı değil battıbalıkyangider ama umut işte fakirin ekmeği :P

alev34 ' Alıntı:
gerçekten tuhaf bir durum beklenmedik dersten geçip beklenmedik dersten kalkmak çok ilginç 90 lık kağıt verdim denetimden bırakmaları yanii nasıl bırakabilirler neye göre değerlendiriliyo bu kağıtlar naısıl okunuyo evet ilk girişimdi yaniii 80 beklerken 30 alanları falan duyuyorum falan dediğin gibi olcak bence ben bir tane bile ders veremedim : )

4 ders iyidir iyiii

ayyuk ' Alıntı:
alev34 vergideki full yapımın bir ölümcül hataya bakar sana göre önemsiz ona göre önemli bi kelimeyi yanlış yazdığında bittin demektir :D

yok yaa kanunun maddesine kadar yazdım birebir ezberlemiştim hepsini doğru yazdım :D

ayyuk ' Alıntı:
hepimiz aynı fikirdeyiz benimde senden farklı değil battıbalıkyangider ama umut işte fakirin ekmeği :P

ekmek süper kilo yapıyor:))

hepte ekmek olmaz ki yaw:)

battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
gerçekten tuhaf bir durum beklenmedik dersten geçip beklenmedik dersten kalkmak çok ilginç 90 lık kağıt verdim denetimden bırakmaları yanii nasıl bırakabilirler neye göre değerlendiriliyo bu kağıtlar naısıl okunuyo evet ilk girişimdi yaniii 80 beklerken 30 alanları falan duyuyorum falan dediğin gibi olcak bence ben bir tane bile ders veremedim : )

4 ders iyidir iyiii
yokk yaaaa bana göre iyi değil gibi :(

Bence 2 bile iyidir ki ben ilkde kursa gittiğim halde 2 ders verdim denetimle muhasebe
sonra 2 sınav dönemi es geçtim hiç girmedim
sonra 1 tane analize girdim geçtim
sonra 3 hukuka girdim geçtim
en son sondan 1 önceki hakkım olan maliyete girdim bakalım ne olcak

ayyy mahvoldum ben mahvoldum bir tane verdiysem ders iyi

ayyuk ' Alıntı:
Bence 2 bile iyidir ki ben ilkde kursa gittiğim halde 2 ders verdim denetimle muhasebe
sonra 2 sınav dönemi es geçtim hiç girmedim
sonra 1 tane analize girdim geçtim
sonra 3 hukuka girdim geçtim
en son sondan 1 önceki hakkım olan maliyete girdim bakalım ne olcak
bende kursa gittim be 7 dersin 7sine birden çalıştım o yüzden az ders verirsem benim açımdan kötü birde bişiy sorcam 2 sınav dönemi nasıl es geçiliyo 1 kez ertelenmiyomu dersler

2 sene içinde bitirmen lazım işte ben önemsemedim bi ara işi falan bırakmayı düşündüm ondan girmedim hakkım giderse gitsin mantığına girmiştim sonra ayıldım tabi

ayyuk ' Alıntı:
2 sene içinde bitirmen lazım işte ben önemsemedim bi ara işi falan bırakmayı düşündüm ondan girmedim hakkım giderse gitsin mantığına girmiştim sonra ayıldım tabi
şimdi bak diyelim bir dersim kaldı benim maliyet mart sınavını erteleyebiliyorum ok temmuz geldiğinde girmem gerekmiyomu gene erteleme hakkımız olmuyo bildiğim kadarıyla

ben erteledim valla 2 dönem girmedim senin dediğin tarzda bişi duymadım

ayyuk ' Alıntı:
ben erteledim valla 2 dönem girmedim senin dediğin tarzda bişi duymadım
yalnış biliyo olabilir tabi emin değilim ben ilk giridğim için henüz bilmiyorum : )

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimden ben kalırsam kimse geçemez o zaman heralde 5 sorunun 4 tanesi full 1 tanesi sadece yarım kalmam imkansız o bir tanede fiziki inceleme ve sayım ile ilgili olan soruydu genede yazdıklarım doğru belki bir iki bişiy daha yazabilirdim yanii kalırsam şok olurum denetimden

En can alıcı soruyu yapmamış bir de geçerim diyorr:D Biz hepsini full yaptık. Birebir Türedinin kelimelerini kullandık, imla hatalarından kalır-geçermiyiz diye arkadaşlarla onun istişaresini yapıyoruz sen bir de garanti geçmeyi bekliyorsun. Seni çömez seni:) Hatta battıbalıkyangiderin kağıdı full adam tutmuş ismini soyismini küçük harflerle yazmış. Şimdiden başladı Mart sınavına çalışmaya...
2. Soruda kitaba göre 2 virgül atlamışım 40 verirse şanslıyım:(

alev34 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

4 ders iyidir iyiii
yokk yaaaa bana göre iyi değil gibi :(

4ders için bir sürü kurban edicek adam tanıyorum.

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
şimdi bak diyelim bir dersim kaldı benim maliyet mart sınavını erteleyebiliyorum ok temmuz geldiğinde girmem gerekmiyomu gene erteleme hakkımız olmuyo bildiğim kadarıyla

İşte böyle mart sınavından bahset bize.. temmuzdan bahset..

battıbalıkyangider umarım hoca bu büyük yanlışı görmez :( 2 virgül çok büyük sorun nasıl yaptın bu hatayı