fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

accor ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
işte bende ne zaman açıklanacağını öğrenmek için açtım : ) sabırsızlıkla beklliyoruz artık tahmininizce ocak sonu açıklanırmı yoksa sarkıtırlarmı şubat ortasına doğru

konu başlığını yanlış açtını söylüyorum,sonuçlar değil açacaksan tahmin olarak açman gerekirdi,ayrıca açıklanma konusunda tahmin yarışması adında konu başlığı açılmış neden tekrardan açıyorsun ve insanları oyalıyorsun,konu başlıklarını takip etmeni tavsiye ederim...

biraz daha saygılı olabilirsin bu sinir niye konu başlığını gördüm zaten kimseyi oyaladığım yok zorla kimseye yazdıramam dimi arkadaşım

burda sinirlenme durumu yok sadece sizin gereksiz ve insanların farklı anlayacağı konu başlığı açmanızdır,neyse uzatmaya değmez ben moderatör değilim ayrıca saygısızlık gibi bir durum da yok...

Sınavlar yüzünden gergin herkes tabi..

bir de konuşma dili ile yazı dili arasındaki fark cidden büyük uçurum.

birine bir şey diyorsunuz yazı ile çok ters anlıyor.. söz ile deseniz hiç kızmıyor.

böyle bişiler işte.. açıklanır da kurtuluruz. bi geçeydik şu sınavı

accor ' Alıntı:
burda sinirlenme durumu yok sadece sizin gereksiz ve insanların farklı anlayacağı konu başlığı açmanızdır,neyse uzatmaya değmez ben moderatör değilim ayrıca saygısızlık gibi bir durum da yok...

bencede uzatmaya gerek yok zaten silinmesi gereken bir durum olursa moderatörler yapacaktır çok dikkat etmedim bu duruma açıkcası

alev34 ' Alıntı:
accor ' Alıntı:

bencede uzatmaya gerek yok zaten silinmesi gereken bir durum olursa moderatörler yapacaktır çok dikkat etmedim bu duruma açıkcası

Sayın Accor hakketten mesajınız çok fevri bir şekilde yapılmış. Sadece sizde değil ben bu tür tartışmaları tetikleyen kelimelerle konuşma şeklinin meslektaşlarımız arasında çok sıklaştığını seziyorum. Sadece bu konu hakkında değil başka konu başlıkları altında da, birisi konu ile ilgili olmayan,veya bilgi eksikliğinden cahilce birşey söylese ya alaya alınıyor,ya da fütursuzca hakaret ediliyor. Mesleğin getirdiği stresten midir, yada "sen az ben çok biliyorum" tavrındamıdır bilmiyorum ama bence çok yakışıksız şeyler bunlar. Bunun yerine "yok öyle değil böyle olması lazım" , "sanırım yanlışınız var doğrusu şu üstad" vs... türünden hitaplar daha yerinde olmaz mı, yanlış mı düşünüyorum ?

neyse sorun değil arkadaşlar hepimiz eğitimli insanlarız kaldıki bir bayana biraz daha kibar olunması gerekir
neyse boşverelim bunları da arkadaşlar nasıl geçti sınavlarınız sıkıntılı olan dersleriniz neler ??

Ben Mart/2010 sınavında ilk hakkıma girdim. Temmuza girmedim. Mart sınavında 4 dersten geçtim. Ama 20 kombinasyon hakkım olsa, hangi dersten kaldığımı, hangisinden geçtiğimi doğru olarak tahmin edemezdim. Öyle yüksek not da beklemem. Mütevazi not söylerim. Genelde beklediğimden yüksek çıkar. Ama Mart sınavında denetimden 70-80 beklerken 34, Finansal Muhasebeden 60-70 beklerken 40 aldım, hiç beklemiyordum. Ama aynı sınavda bir de Maliyetten 44 aldım ona bunlar kadar üzülmedim. Çünkü tam hakkım olan not idi. Bu Aralık sınavında Denetim ile Maliyetten geçmeyi bekliyorum. Finansaldan kötü olmamasına rağmen ümitlenmiyorum. Mart Finansal sınavım daha iyi iken 40 almıştım :S Hayırlısı diyelim. İnşAllah herkes beklediğinden fazlasını alır da kurtulur şu illetten.

sedateroglu ' Alıntı:
Ben Mart/2010 sınavında ilk hakkıma girdim. Temmuza girmedim. Mart sınavında 4 dersten geçtim. Ama 20 kombinasyon hakkım olsa, hangi dersten kaldığımı, hangisinden geçtiğimi doğru olarak tahmin edemezdim. Öyle yüksek not da beklemem. Mütevazi not söylerim. Genelde beklediğimden yüksek çıkar. Ama Mart sınavında denetimden 70-80 beklerken 34, Finansal Muhasebeden 60-70 beklerken 40 aldım, hiç beklemiyordum. Ama aynı sınavda bir de Maliyetten 44 aldım ona bunlar kadar üzülmedim. Çünkü tam hakkım olan not idi. Bu Aralık sınavında Denetim ile Maliyetten geçmeyi bekliyorum. Finansaldan kötü olmamasına rağmen ümitlenmiyorum. Mart Finansal sınavım daha iyi iken 40 almıştım :S Hayırlısı diyelim. İnşAllah herkes beklediğinden fazlasını alır da kurtulur şu illetten.

inşallah ne diyim sözel derslerden kalmayı beklemiyorum ama bakalım artık aralıkda ilk kez girdim bende

jaques ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
accor ' Alıntı:

Sayın Accor hakketten mesajınız çok fevri bir şekilde yapılmış. Sadece sizde değil ben bu tür tartışmaları tetikleyen kelimelerle konuşma şeklinin meslektaşlarımız arasında çok sıklaştığını seziyorum. Sadece bu konu hakkında değil başka konu başlıkları altında da, birisi konu ile ilgili olmayan,veya bilgi eksikliğinden cahilce birşey söylese ya alaya alınıyor,ya da fütursuzca hakaret ediliyor. Mesleğin getirdiği stresten midir, yada "sen az ben çok biliyorum" tavrındamıdır bilmiyorum ama bence çok yakışıksız şeyler bunlar. Bunun yerine "yok öyle değil böyle olması lazım" , "sanırım yanlışınız var doğrusu şu üstad" vs... türünden hitaplar daha yerinde olmaz mı, yanlış mı düşünüyorum ?

sayın JAQUES konuyu gereksiz bir şekilde uzatmaktan yana değilim ama maalesef sizinle alakalı bir durum olmadığı halde şahsıma yazıyorsunuz ayrıca şu an sizin yazdıklarınız da fevri bir hareket,forum da kimse kimseyi alaya veya kötülemeye çalışamaz sadece düzeltme maksatlı düşünce yazılabilir diyorum,yazdıklarımı okursanız anlarsınız,sizinle tartışmaya girmem de gereksizdir,saygılar...

sedateroglu ' Alıntı:

aldın belgeyi:)
burda numara yapma :P

Yok abi sen biliyon. Alsam demem mi sana:D Bizimkisi zor. Sen al da bizim önümüzü aç :) Biz senin beğenmeyip ortalala yükseltme sınavına girdiğin notları almak için giriyoruz sınava :)

vallahi çok sıkıntılı ve stresli bir süreç hazılanması ayrı sıkıntılı sınava girmek ayrı sıkıntı beklemesi sonuçları dahada sıkıntılı bilmiyorum ne diyim hereşy istediğimiz gibi olur inşallahhh

sedateroglu ' Alıntı:
Yok abi sen biliyon. Alsam demem mi sana:D Bizimkisi zor. Sen al da bizim önümüzü aç :) Biz senin beğenmeyip ortalala yükseltme sınavına girdiğin notları almak için giriyoruz sınava :)

bu dönem 7/7 yazarak sevinenleri izleyeceğim yine.
gariban bir buruklukla ekrana bakıp içimden behzat ç tavırlarında sözler söyleyeceğim.

sonra kalem yazmaz
bir nice sevda..

bir umudum sende... anlıyor musun?

eğer finansalı falan verirsem bende 7 de 7 yapmış olabilirim ilk girişte 80-90 beklediğim kağıtlar verdim ama dediğiniz gibi beklenmedik notlar gelebiliyomuş yanii o kadar düşmez inşallah 80-90 lar 50 yee falan düşse bari

Dosya yakmak ne garip şey battıbalıkyangider
Artık Tesise Katılma Payını, iz değerini ezberlemicem
Mutlak bir İnançla benimki doğru pala diyemeyeceğim
SMMM olamayacağım örneğin;
İşçi olarak çalışmak ne garip şey battıbalıkyangider.

battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

biride çıkıp bana dese belgeyi aldın dese neolur :))

sinanyucel ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

biride çıkıp bana dese belgeyi aldın dese neolur :))

--- alo sinan beyle mi gorusuyorum.

sinan : ee eevet buyrun...

--- aramıza hos geldiniz butun sınavlardan basarılı oldunuz tebrikler...

alev34 ' Alıntı:
eğer finansalı falan verirsem bende 7 de 7 yapmış olabilirim ilk girişte 80-90 beklediğim kağıtlar verdim ama dediğiniz gibi beklenmedik notlar gelebiliyomuş yanii o kadar düşmez inşallah 80-90 lar 50 yee falan düşse bari

dua karşılığı bir şey isteyelim sedat... şu an 500lira desek gönderecek öyle bunalında..:P

sedateroglu ' Alıntı:
Dosya yakmak ne garip şey battıbalıkyangider
Artık Tesise Katılma Payını, iz değerini ezberlemicem
Mutlak bir İnançla benimki doğru pala diyemeyeceğim
SMMM olamayacağım örneğin;
İşçi olarak çalışmak ne garip şey battıbalıkyangider.

dardayım yalanım yok
arabanın şanzımanı dağıldı dün gece dün gece
örslendi cüzdanım.. bir garip bunalındayın bunalındaayın.
metrobüse bindim. sıkış sıkış ezdiler bu sabah.
günaydın yusuf günaydın hasan yine sabah oluyoor....

yaaa çok fena yaaa çok çalıştım yaa o nasıl bir sorulardı öyle finansaldan bittik bittikkk