Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
alev34 ' Alıntı:
sülüman da fenaaa hürrem nasıl ama taş

mübarek yaniii
ama ben osman'ı tek geçiyorum yaaaa nolcak acaba boğulup öldümü
çanakkale savaşları 1915 yılında bitti diyorlar, tamamen yalan, bu savaş hala devam ediyor, ecdadımızı dize getiremeyen düşmanlarımız şu an kaleyi içten fethetmeye çalışıyor, mesela zamanında karşısında tirtir titredikleri koca hükümdar kanuni sultan süleymanı şu anda toplum gözünde şehvetten başka bişey bilmeyen bir insan olarak tanıtıyorlar, evet düşmanlarımızın en büyük silahı televizyon, ve bu büyük silahın maliyetini ve giderlerini de yine bizden alıyorlar reyting yaptırarak, toplumu gittikçe yozlaştırıp milii ve manevi değerlerinden uzaklaştırarak bir avrupai toplum oluşturmaya çalışıyorlar, bir toplumda son kale ailedir, şu an aileleri bitimek için ellerinden geleni yapıyorlar, bir de diyorlar dizi toplumun aynasıdır, söyler misiniz bana hangi aliede şöyle bir diyalog geçiyor:
- cem bu sabah moralim çok bozuk !
- neden bi viski almıyosun ?
nedir bu yaa, bana arkadaşım dese kardeş moralim çok bozuk ben de ona şöyle derim ; neden 2 rekat namaz kılmıyosun arkasından bir de dua, bak nasıl rahatlıyosun,
sonuç olarak diyeceğim nolur bu gibi toplumu bitirmeye çalışan sözde medeni çağdaş insanlara prim vermeyelim... tabi bunların çağdaşlığının ölçüsü çıplaklık, ne kadar çıplaksan o kadar çağdaşsın...