fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

aşkı memnu : amcasının karısıyla yatan bir adam,

binbir gece : bilmem kaç yüzbin dolara yanında çalışan bir personelle yatan bir adam,

yaprak dökümü : iki kız kardeşi halledip rekor için başka kadınlarla yatan bir adam,

kavak yelleri : 4 arkadaş var sürekli eş değiştirip birbiriyle yatan gençler,

muhteşem yüzyıl : harem kurarak istediği her kadınla yatma hakkına sahip bir padişah (tamamen yalan)

fatmagülün suçu ne : saf bir kıza tecavüz eden züppe gençlik,

öyle bir geçer zamanki : filmde herkes mutsuz herkes birbirine şiddet uyguluyor,

küçük sırlar : zengin züppe bir gençlik ve son model arabalarla gidilen kolejler ve birbiriyle yatmaya uğraşan bir gençlik,

bu mu toplumun aynası, Allah aşkına biz böyle miyiz ?

Evet sm³ e sonuna kadar katılıyorum. ABD Vietnamda savaş kaybetti, rezil oldu ama sanki kazanmış gibi en az 100 tane film çekti. Bizim Hunlardan beridir süre gelen şanlı, şöhretli bir geçmişimiz nice zaferlerimiz var ama bu zaferlerimizi konu alan bir sinema filmimiz yok! Çünkü izin vermiyorlar çekmemize. Zamanında 5 kıtaya hükmetmiş dünyalar padişahı Kanuni Sultan Süleyman halifemizin gösterildiği filmin konusuna bak.

sedateroglu ' Alıntı:
Evet sm³ e sonuna kadar katılıyorum. ABD Vietnamda savaş kaybetti, rezil oldu ama sanki kazanmış gibi en az 100 tane film çekti. Bizim Hunlardan beridir süre gelen şanlı, şöhretli bir geçmişimiz nice zaferlerimiz var ama bu zaferlerimizi konu alan bir sinema filmimiz yok! Çünkü izin vermiyorlar çekmemize. Zamanında 5 kıtaya hükmetmiş dünyalar padişahı Kanuni Sultan Süleyman halifemizin gösterildiği filmin konusuna bak.

Peygamber düşmanının silahınca silah bulundur onun kadar önlem al demedi mi?

O çekti de sen niye çekmedin.
Onun hollywoodu var da senin niye yok?
O dağıtıyor da sen niye dağıtamıyorsun?
O grafik için windows yaptı da sen ne işe yararsın?
O kamera icat etti de sen ne yaptın?

çoğaltabilirim.

burdaki sen (sedat değil tabi)

hem peygamberin yap dediğini yapma, adamlar organize olurken möl möl otur
sonrada ööle yapıollar bööle yapıollar. yaparlar tabi daha beterlerini de yapacaklar.
güçlü ezer güçsüz ezilir sistem bu.
bu lafım tabiikide sana değil sedatciim

Ayrıca benim gördüğüm vietnam filimlerin nerdeyse tamamanında ABD kendini yerden yere vuruyor.

bir dizi film nasıl reyting alır, cinsellik ve şiddet, adamlar çözmüş olayı her filme koy cinselliği ver piyasaya, zaten hedef kitle genç izleyici, amaç gelecek nesilleri bitirmek, aileden evlilikten koparmak tek gecelik birliktelikleri normalmiş gibi göstermek.

ya kurtlar vadisi diyoruz güzel film diyoruz gerçekleri anlatıyor diyoruz, e bakıyoruz yılların hocası ömer baba eşi başı açık, hangi filimde başı kapalı bi hanım gördünüz, toplumdaki hanımların yarısı kapalı, neden bir kapalı karakter yok sizce ?

evet gerçekten tuhaf ve fazla cinsel işerikli diziler mevcut her dizide bir sevişmedir bir tecavüzdür gidiyo kötü bir durum bu ama osman güzel : ))) patlamış mısır ve osman keyfi iyi oluyo

Bilgisayar oyunlarında bile müslümanlar hep terorist olarak gösterilmiştir. "Medal of Honor" diye bir oyun var bilirsiniz. Oyunda görevler vardır. Bölümü geçmek için görevi bitirmek zorundasınızdır. Bir bölümünde odaya giriyorsun oda da bir tane bey amca namaz kılıyor. Sizi görür görmez namazı falan bırakır silaha sarılır sizi öldürmeye çalışır. O davranmadan siz namazı esnasında onu öldürmek zorundasınızdır...

bu savaş hakla batılın savaşı, habil ile kabilden beri süregelen bir savaş,taktikler farklı yöntemler farklı ama amaç aynı dünyadan dini kaldırmak, ne mutlu hakkın yanında olanlara...

sm³ ' Alıntı:
bu savaş hakla batılın savaşı, taktikler farklı yöntemler farklı ama amaç aynı dünyadan dini kaldırmak, ne mutlu hakkın yanında olanlara...

evet evettt gelde darbe yapma sedatın dediğin gibi ama allah askere zeval vermesin :D

ben size bir tahmin yapayım tecrübeli biri olarak..geçen sene ki aralık sınavı yanılmıyorsam 8 veya 10 şubatta açıklandı komisyon değişti ama zihniyet değişmez.bu senede yine aynı tarihlerde açıklanır arkadaşlar

Freddy ' Alıntı:
ben size bir tahmin yapayım tecrübeli biri olarak..geçen sene ki aralık sınavı yanılmıyorsam 8 veya 10 şubatta açıklandı komisyon değişti ama zihniyet değişmez.bu senede yine aynı tarihlerde açıklanır arkadaşlar

bizde öyle tahmin ediyoruz şubatın ilk haftaları bekliyoruz işte nicini görünce aklıma fredinin kabusu geldi :D

alev34 ' Alıntı:
evet gerçekten tuhaf ve fazla cinsel işerikli diziler mevcut her dizide bir sevişmedir bir tecavüzdür gidiyo kötü bir durum bu ama osman güzel : ))) patlamış mısır ve osman keyfi iyi oluyo

osmanın nesine patlamış mısır yiyosun sen ya:)

cocuk sabahtan aksama ağlıyor anam da anam diye
caroline dövüyor
tam bir cile:)

sende bunu eğlenerek izlion he:)

battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

osmanın nesine patlamış mısır yiyosun sen ya:)

cocuk sabahtan aksama ağlıyor anam da anam diye
caroline dövüyor
tam bir cile:)

sende bunu eğlenerek izlion he:)

yaa ben çok ruhsuzum yaaaa önümde adam kes ben bakarım nasıl kesiyosun diye öyle izleyesim geliyo izliyorum işte zor etkileniyorum öyle şeylerden otursun iki saat ağlasın biri karşımda ben bakarım öyle :D etkilenmiyorum bir iki konu dışında tabi

ymm sınavı açıklanmış, smmm de haftaya açıklanır artık