elyesa.06 ' Alıntı:burayımı kitledik naptık zor açtım![]()
stonhand ' Alıntı:Demekki relaksss olucazzz nefes alıcaz vericez rahat rahat bekliycezzzz. Benimde şuan tek korkum forumda sınavdan geçen olmaması eğer kimse aranmazsa vay halimize toplu ağlama duvarı başlığı açar orda ağlaşır dururuz alaca karanlık kuşağı gibi oldu beyaaaa kefayı kırıcam sonunda ben buldummm ama neyi buldummm :'( :'(
gencay07 ' Alıntı:arkadaşlar mart 2010 sınavı cumartesi sabah aramalar başlamıştı ve cumartesi öğldene sonrada açıklamışlardı. yinemi öyle olacak acaba çünkü kimse cumartesiyi hesaba katmıyor.
tembell ' Alıntı:stondhand üstad ne güldürdün beni be ;D
stonhand ' Alıntı:tembell ' Alıntı:stondhand üstad ne güldürdün beni be ;D
Hocam en kötü günümüz böyle olsun diycem ama hep böyle olursak en fazla 1 ayda şaftı dağıtır işlemciyi yakarız ;D ;D
Battı balık hocam adam arkadaşımı adam yerine koyup cevapda yazmadı ama inşallah benimki bitmiştir ve inşallah hepimizin bitmiştir yoksa topluca kafaya hunileri takıp doğru ismmmo ' ya daddiridattatt daddiridatttaaattt yol ver ciuvcivuvvvv ciuvvv sinyalide verip topluca odanın kapısına park ederiz.
stonhand ' Alıntı:tembell ' Alıntı:stondhand üstad ne güldürdün beni be ;D
Hocam en kötü günümüz böyle olsun diycem ama hep böyle olursak en fazla 1 ayda şaftı dağıtır işlemciyi yakarız ;D ;D
Battı balık hocam adam arkadaşımı adam yerine koyup cevapda yazmadı ama inşallah benimki bitmiştir ve inşallah hepimizin bitmiştir yoksa topluca kafaya hunileri takıp doğru ismmmo ' ya daddiridattatt daddiridatttaaattt yol ver ciuvcivuvvvv ciuvvv sinyalide verip topluca odanın kapısına park ederiz.