fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

aslında aleve söylesek 200 de yapar da neyse boşver...

yapmammııı be yaaaaa yapmam mıııııı yaaaaaaaaa çabuk açıkanlsın 200 değil 2000 bile yaparız yaaaa

Demekki relaksss olucazzz nefes alıcaz vericez rahat rahat bekliycezzzz. Benimde şuan tek korkum forumda sınavdan geçen olmaması eğer kimse aranmazsa vay halimize toplu ağlama duvarı başlığı açar orda ağlaşır dururuz alaca karanlık kuşağı gibi oldu beyaaaa kefayı kırıcam sonunda ben buldummm ama neyi buldummm :'( :'(

stondhand üstad ne güldürdün beni be ;D

geçensene aralık sınavını 10.Şubatta açıklamışlardı bildim kadarıyla, aramalarda 9-10 şubattı. yani 31.ocak eğer doğruysa tesmer insafa gelmiş.

elyesa.06 ' Alıntı:
burayımı kitledik naptık zor açtım:D

heee yaaaa bende zor açtım zaten şu 40 sn olayına sinir oluyorum ben devamlı yazmak istiyorum

arkadaşlar mart 2010 sınavı cumartesi sabah aramalar başlamıştı ve cumartesi öğldene sonrada açıklamışlardı. yinemi öyle olacak acaba çünkü kimse cumartesiyi hesaba katmıyor.

stonhand ' Alıntı:
Demekki relaksss olucazzz nefes alıcaz vericez rahat rahat bekliycezzzz. Benimde şuan tek korkum forumda sınavdan geçen olmaması eğer kimse aranmazsa vay halimize toplu ağlama duvarı başlığı açar orda ağlaşır dururuz alaca karanlık kuşağı gibi oldu beyaaaa kefayı kırıcam sonunda ben buldummm ama neyi buldummm :'( :'(

sizin bitti diye hissediyorum ben:)

mail geldi mi? cevaben?

evet martta c.tesi düşmüştü internete ama heveslenmeyelim.
süpriz olsun

gencay07 ' Alıntı:
arkadaşlar mart 2010 sınavı cumartesi sabah aramalar başlamıştı ve cumartesi öğldene sonrada açıklamışlardı. yinemi öyle olacak acaba çünkü kimse cumartesiyi hesaba katmıyor.

pazarda arasınlar faketmez uyanırım beeennn arasınlar yeterki

tembell ' Alıntı:

Hocam en kötü günümüz böyle olsun diycem ama hep böyle olursak en fazla 1 ayda şaftı dağıtır işlemciyi yakarız ;D ;D

Battı balık hocam adam arkadaşımı adam yerine koyup cevapda yazmadı ama inşallah benimki bitmiştir ve inşallah hepimizin bitmiştir yoksa topluca kafaya hunileri takıp doğru ismmmo ' ya daddiridattatt daddiridatttaaattt yol ver ciuvcivuvvvv ciuvvv sinyalide verip topluca odanın kapısına park ederiz.

stonhand ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

Hocam en kötü günümüz böyle olsun diycem ama hep böyle olursak en fazla 1 ayda şaftı dağıtır işlemciyi yakarız ;D ;D

Battı balık hocam adam arkadaşımı adam yerine koyup cevapda yazmadı ama inşallah benimki bitmiştir ve inşallah hepimizin bitmiştir yoksa topluca kafaya hunileri takıp doğru ismmmo ' ya daddiridattatt daddiridatttaaattt yol ver ciuvcivuvvvv ciuvvv sinyalide verip topluca odanın kapısına park ederiz.

ihihihihihiihhihihihihihi

stonhand ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

ben zannediyorum bu kez gercekten kendimi benzin dokup odanın onunde yakicam

bi cipralex yutiim bari

arkadaşım odaya gitmiş çarşamba günü denmiş çarşamba açıklancak demişler her kafadan bir ses çıkıyo allah'ım yaaaa

Anladım bunlar belgeyi aldıgımızda onlara rakip olmayalım kafa kayışımız atsın bakırköylük olalım diye böyle yapıyorlar :o