fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

"Aradılaaaaaaaaaar" ya da "Açıklandıııııııııı" diye biri ne zaman yazcak acaba peh bitmeeeeeeeeez

ayyuk ' Alıntı:
"Aradılaaaaaaaaaar" ya da "Açıklandıııııııııı" diye biri ne zaman yazcak acaba peh bitmeeeeeeeeez

korkuttun birden aradılar diye bağırınca :D:D açıklandı sandımm

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

yok ya nerde sen zam aldın mı bakim bize vermediler uyuz oldum zaten :(

ayyuk ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

yok ya nerde sen zam aldın mı bakim bize vermediler uyuz oldum zaten :(

evet evett aldım :D:D sağolsun patronum yaptı kıyağını

darısı benim başıma gerçi daha ne yapcam onu bile bilmiyorum belgeyi alsamda

ama senin daha önce aranman gerekiyo beni cü senin ce değilmi

cumaya kadar sabretmek lazım bence....bu hafta açıklanırsa da perşembe arama olur cuma da açıklanır dıye düşünüyorum..tabiki ne kadar erken olursa o kadar ıyı..vergi kaydımızı yaptıracağız.luca alacağız bır suru iş var 1.ayın işlerini yetiştirmemiz lazım...

yavuzsahin ' Alıntı:
cumaya kadar sabretmek lazım bence....bu hafta açıklanırsa da perşembe arama olur cuma da açıklanır dıye düşünüyorum..tabiki ne kadar erken olursa o kadar ıyı..vergi kaydımızı yaptıracağız.luca alacağız bır suru iş var 1.ayın işlerini yetiştirmemiz lazım...

oztemiz arkadaşımızın odadaki arkadaşı çarşamba demişti onun için biz çarşambaya taktık.

Bu hafta açıklanmaz ahanda demişti dersiniz hatta %99999 açıklanmaz. Geçen sınavda biz ha bugün ha yarın diyorken adamların dünya umuruna değildi vur patlasın çal oynasın yahu sınav bugün açıklansa 1 şubat koy 15 gün itiraz oldu 16 şubat sınav başvuru tarihi son 21 şubat 6 günde o itirazları okusunlar ben fosmerdekilerin tek tek ellerini öperim geçen itirazların okunması 15 günüde geçmişti.
Adamlar o kadar ciddiyetsiz ki şimdiden itiraz edenlerin sonuçlarının son başvuru tarihinden önce açıklanmasını iç ettiler. sınav bugün açıklansa itiraz edenler geçen dönem gibi sınava 1 yada 1,5 hafta önce başvurabilecek al daha kafadan fiyasko

stonhand ' Alıntı:
Bu hafta açıklanmaz ahanda demişti dersiniz hatta %99999 açıklanmaz. Geçen sınavda biz ha bugün ha yarın diyorken adamların dünya umuruna değildi vur patlasın çal oynasın yahu sınav bugün açıklansa 1 şubat koy 15 gün itiraz oldu 16 şubat sınav başvuru tarihi son 21 şubat 6 günde o itirazları okusunlar ben fosmerdekilerin tek tek ellerini öperim geçen itirazların okunması 15 günüde geçmişti.
Adamlar o kadar ciddiyetsiz ki şimdiden itiraz edenlerin sonuçlarının son başvuru tarihinden önce açıklanmasını iç ettiler. sınav bugün açıklansa itiraz edenler geçen dönem gibi sınava 1 yada 1,5 hafta önce başvurabilecek al daha kafadan fiyasko
ya bu hafta açıklanmassamyandım ben ya hiçmi insaf yok ya hepsini birden yayınlama şartmı sınav sonuçlarının

12'ye kadar aramazlarsa bugündende ümidi kesin :(

tembell ' Alıntı:
12'ye kadar aramazlarsa bugündende ümidi kesin :(

ooofff ulannn offff geceleri uyku uyumuyorum artık yaaaa rakamlar dans ediyo gözümde finansal maliyet denetim kalıyorum geçiyorum kendi çapımda nolcak bu yaaaaa

denetimzede ' Alıntı:
ce cü karışabilir :)
o kadar düzenli sıralama beklmeyin gecen sınavda öyle oldu 8)

tembell ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ce cü karışabilir :)
o kadar düzenli sıralama beklmeyin gecen sınavda öyle oldu 8)
geçen sınava eşim mızır mızır kalıcam diyodu ben kesin geçtim gözüyle bakıyodum bekledi tel gelmedi gele gele eşime geldi geçtiniz diye oda sevinemedi çocukcaz beni beklio ;D