Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
Daha 1 dakika var belki açıklarlar

elyesa.06 ' Alıntı:bugünde bittiiii
Daha 1 dakika var belki açıklarlar

elyesa.06 ' Alıntı:bugünde bittiiii
harbi poliyannacılık oynamaya başladınoztemiz80 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:"Aradılaaaaaaaaaar" ya da "Açıklandıııııııııı" diye biri ne zaman yazcak acaba peh bitmeeeeeeeeez
alev34 ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:"Aradılaaaaaaaaaar" ya da "Açıklandıııııııııı" diye biri ne zaman yazcak acaba peh bitmeeeeeeeeez
korkuttun birden aradılar diye bağırıncaaçıklandı sandımm
ayyuk ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:"Aradılaaaaaaaaaar" ya da "Açıklandıııııııııı" diye biri ne zaman yazcak acaba peh bitmeeeeeeeeez
korkuttun birden aradılar diye bağırıncaaçıklandı sandımm
yok ya nerde sen zam aldın mı bakim bize vermediler uyuz oldum zaten![]()
denetimzede ' Alıntı:aranan varmı aranan? ??? ??? ??? ???
yavuzsahin ' Alıntı:cumaya kadar sabretmek lazım bence....bu hafta açıklanırsa da perşembe arama olur cuma da açıklanır dıye düşünüyorum..tabiki ne kadar erken olursa o kadar ıyı..vergi kaydımızı yaptıracağız.luca alacağız bır suru iş var 1.ayın işlerini yetiştirmemiz lazım...
ya bu hafta açıklanmassamyandım ben ya hiçmi insaf yok ya hepsini birden yayınlama şartmı sınav sonuçlarınınstonhand ' Alıntı:Bu hafta açıklanmaz ahanda demişti dersiniz hatta %99999 açıklanmaz. Geçen sınavda biz ha bugün ha yarın diyorken adamların dünya umuruna değildi vur patlasın çal oynasın yahu sınav bugün açıklansa 1 şubat koy 15 gün itiraz oldu 16 şubat sınav başvuru tarihi son 21 şubat 6 günde o itirazları okusunlar ben fosmerdekilerin tek tek ellerini öperim geçen itirazların okunması 15 günüde geçmişti.
Adamlar o kadar ciddiyetsiz ki şimdiden itiraz edenlerin sonuçlarının son başvuru tarihinden önce açıklanmasını iç ettiler. sınav bugün açıklansa itiraz edenler geçen dönem gibi sınava 1 yada 1,5 hafta önce başvurabilecek al daha kafadan fiyasko
denetimzede ' Alıntı:ama senin daha önce aranman gerekiyo beni cü senin ce değilmi
tembell ' Alıntı:12'ye kadar aramazlarsa bugündende ümidi kesin![]()
ce cü karışabilirdenetimzede ' Alıntı:ama senin daha önce aranman gerekiyo beni cü senin ce değilmi
geçen sınava eşim mızır mızır kalıcam diyodu ben kesin geçtim gözüyle bakıyodum bekledi tel gelmedi gele gele eşime geldi geçtiniz diye oda sevinemedi çocukcaz beni beklio ;Dtembell ' Alıntı:ce cü karışabilirdenetimzede ' Alıntı:ama senin daha önce aranman gerekiyo beni cü senin ce değilmi
o kadar düzenli sıralama beklmeyin gecen sınavda öyle oldu 8)