4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Arkadaşlar bişey sorcam, sınav sonuçlarına itiraz edipte daha yüksek not alan oldumu bilen varmı?
evet gittiğim dershanede oldu 3 derse itiraz etti 3 ünden de geçti 7 de 7 yaptı ama 47 alıp kalan birinin 50 olmadığınıda gördüm

alev34 ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
Arkadaşlar bişey sorcam, sınav sonuçlarına itiraz edipte daha yüksek not alan oldumu bilen varmı?
evet gittiğim dershanede oldu 3 derse itiraz etti 3 ünden de geçti 7 de 7 yaptı ama 47 alıp kalan birinin 50 olmadığınıda gördüm
yalan

mart döneminde itirazla geçen çok oldu.. maliyetten geçen bile vardı..ama geçen dönem değişiklik oldu diyeni duymadım..

Benim dershaneye gittiğim dönemde hocalardan duyduğum kağıtlar tekrar okunmuyor sadece notları yeniden topluyorlar demişlerdi 10 20 daha 30 falan diye sadece rakamsal bi kontrol yapılıyormuş

ece10 ' Alıntı:
mart döneminde itirazla geçen çok oldu.. maliyetten geçen bile vardı..ama geçen dönem değişiklik oldu diyeni duymadım..
Maliyeti bilmiyorumda o sınavda Vergi Hukukundan 45ve üstü ile itiraz edenlerin hepsinin 50 ile geçtğini biliyorum. Maalelesef ben o itiraz etmeyenlerden olduğum için ömrüm boyunca unutmam..Gerçi Temmuz da 70 ile telafi ettim ama haybiye ders çalıştık. Her kimse Y.S.'in tam tersi biri, notu bol. Hoşgörülü .Tabi çalışana..

genelde tek dersten geçenleri itirazla geçiriyorlar benim 80 den aşağı notum yok Allaha şükür denetim soruların hepsini yapmama rağmen düşük geldi itiraz ettim sonunda öğrendimki kağıdın okunması için mahkemeye başvurmak gerekli imiş ilk itirazda kağıt bulunup notlar toplanıyormuş.

alev sende inanma 3 dersten birden geçireceklerine ii o zaman herkezi geçirsinller ohhh ver yiyeyim ört uyuyim yok öle

erkan212 ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
Maliyeti bilmiyorumda o sınavda Vergi Hukukundan 45ve üstü ile itiraz edenlerin hepsinin 50 ile geçtğini biliyorum. Maalelesef ben o itiraz etmeyenlerden olduğum için ömrüm boyunca unutmam..Gerçi Temmuz da 70 ile telafi ettim ama haybiye ders çalıştık. Her kimse Y.S.'in tam tersi biri, notu bol. Hoşgörülü .Tabi çalışana..

maliyette vardı hatta cevaplarımızı karşılaştırmıştık.. geçemese mahkemeye başvuracaktı son hakkıydı..
vergiden de aynen ole oldu..

denetimzede ' Alıntı:
genelde tek dersten geçenleri itirazla geçiriyorlar benim 80 den aşağı notum yok Allaha şükür denetim soruların hepsini yapmama rağmen düşük geldi itiraz ettim sonunda öğrendimki kağıdın okunması için mahkemeye başvurmak gerekli imiş ilk itirazda kağıt bulunup notlar toplanıyormuş.

alev sende inanma 3 dersten birden geçireceklerine ii o zaman herkezi geçirsinller ohhh ver yiyeyim ört uyuyim yok öle

niye yalan söliyim kaldıki dershanenin öğrencisi kendileri baktı hocaların da doğru bu evet geçti hemde mart döneminde

Coast%20of%20Victoria,%20Australia.jpg

tatil...

Neden geçtiğine inanmıyorsunuz ki, 15 alır sonra 50 ye tamamlanıp geçende olur, 3 dersten geçende, söz verdiler 4 ünü vereyim 3ü tamam diyende, dahada ilerisine giderim ama bu sefer iyice cılkı çıkacak

smmm38 ' Alıntı:
maliyetten 48 almıştım itirazla 50 yaptılar

inanmıyor arkadaşlar biraz araştırsalar geçenlerin olduğunu görücekler arkadaşım öyle 47 48 lli kaldı itiraz etti ve geçti martta

ankara da dayınız varsa notunuzun kaç önemli değil bi şekilde 50 ye tamamlanıyor. :) bi arkadaşımın arkadaşı 3. girişiydi. maliyet muhasebesi 26 dan 50 oldu. aldı belgeyi.

oky ' Alıntı:
ankara da dayınız varsa notunuzun kaç önemli değil bi şekilde 50 ye tamamlanıyor. :) bi arkadaşımın arkadaşı 3. girişiydi. maliyet muhasebesi 26 dan 50 oldu. aldı belgeyi.

işte biz stonhand, sedat, battıbalık gibi kardeşlerimizle bu düzeni değiştiricez inşallah, çok kararlıyım...

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

işte biz stonhand, sedat, battıbalık gibi kardeşlerimizle bu düzeni değiştiricez inşallah, çok kararlıyım...

tek başına olmuyor... insanları toplamak toplu hareket etmeye çalışmak dünyadaki en zor iş

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

Bande varım sizinleyim

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

yaniii değiştir yoksa bende bulcam ankaradan bir dayı :D:D

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

dayı meselesini değiştiremeyebilirsiniz