Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
Yetki olarak SM ve Özel SMMM arasında bir fark yok. Sadece ünvanları değişti. Halen daha SMMM'lerin yaptıkları işlerin hepsini yapamıyorlar.
stonhand ' Alıntı:sıkılgan ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Düzenin değişeceğini bileyim fizana deyin fizana bile giderim. Bu işide siyaset olarak algılamayın bu memlekette milletin canı yandı bir sürü kişiyi çizdi SMMM lerin başına daha ne gelmesi gerekiyorki şuan baştakileri silsinler. Adamlar ilkokul mezunu SMMM icat etti ona bile ses çıkmadı
İlkokul mezunu SMMM'ler neden bu kadar fazla eleştiriliyor anlamıyorum. Sonuçta bu kişiler yıllardır bürolarında bu işi yürütüyorlar!
Belge alacaklarsa bizimle beraber aynı sınava girip almaları gerekirdi. Sözde sıfatları özel ancak kaşeleri, ruhsatları, yada tabelaları neresinde Özel SMMM yazıyor.
Bizimle beraber sınava girselerdi öyle beleşten haybeden bir sınavla maliyet muh olmadan göstermelik 100 kasa nedir vb. gibi abuk subuk finansal sorularla o hakkı almasalardı gider ellerini öperdim, saygıda duyardım ancak o göstermelik sınavla alınan belgeyi ben tabiki eleştiririm saygı konusuna ise hiç girmiyorum bile
Yetki olarak SM ve Özel SMMM arasında bir fark yok. Sadece ünvanları değişti. Halen daha SMMM'lerin yaptıkları işlerin hepsini yapamıyorlar.