denetimzede
Katkı Sunan Üye
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
denetimzede ' Alıntı:ne tatlısı ya tesmer ısmarlasın bize tatlıyı en az 25 puan eklesinler açıklamadan notlara bak yediğimiz en güzel tatlı olur o zaman
sinanyucel ' Alıntı:tamam istediğin ton balıklı salata olsun gönderirim yeterki sen maliyet hakkında konuşmaalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:inşallah kız inşallah sana datlı ısmarlarımalev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:ece 10 aranacaksın bekle
bencede ece sen sm3 sinan falan bunlar aranması yüksek ihtimalli kişiler bence(ama ilkönce hepimizin gönlüne göre olur inşallah )
rejimdeyim yemem ben tatlıbana sen ordan ton balıklı salata yollasana çok acıktım zaten
D:
![]()
aazakli ' Alıntı:aranan arkadaşlar formda paylaşırsa sevinirim
açılırdı tabi ah keşke baklavacı olsaydımda her günüm tatlı olaydı oturur yerdim valladenetimzede ' Alıntı:yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
alev34 ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:aranan arkadaşlar formda paylaşırsa sevinirim
paylaşmazmıyım yaaa hiççç facebooka kocaman yazarımburaya yazarım annemi ararım
artık geri kalan sülale ancak zamanla biter
arananlar tabi yazsınlar hemen
oky ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:aranan arkadaşlar formda paylaşırsa sevinirim
paylaşmazmıyım yaaa hiççç facebooka kocaman yazarımburaya yazarım annemi ararım
artık geri kalan sülale ancak zamanla biter
arananlar tabi yazsınlar hemen
beni unutma![]()
denetimzede ' Alıntı:yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
aazakli ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
Geçen Televizyonda Türmob eski başkanı Masum türkeri gördüm.Yahu bu adam ne olmuş böyle yürüyemiyor.Biz de bekliyoruz sınav niye açıklanmıyor diye adamların iş yapmaya taketi kalmamış. :![]()
oky ' Alıntı:inşallah benim bakmama gerek kalmadan arayacaklar seni![]()
alev34 ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
Geçen Televizyonda Türmob eski başkanı Masum türkeri gördüm.Yahu bu adam ne olmuş böyle yürüyemiyor.Biz de bekliyoruz sınav niye açıklanmıyor diye adamların iş yapmaya taketi kalmamış. :![]()
nail şanlı nasıl bari eli ayağı tutuyomu![]()
alev34 ' Alıntı:oky ' Alıntı:inşallah benim bakmama gerek kalmadan arayacaklar seni![]()
inşallah zaten bir hocalar birde sen inanıyosun 7/7 olayın![]()
![]()
Arkadaşım sanırım biraz hayal kuruyorsunfirat072 ' Alıntı:yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için
Bu alakasız ve saçma bi tahmin arkadasım.firat072 ' Alıntı:yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için
tembell ' Alıntı:Bu alakasız ve saçma bi tahmin arkadasım.firat072 ' Alıntı:yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için
defter çalacak adam yıl içinde de calar ve firmalar yeniledi sözleşmelerini.
SerbestMüşavir ' Alıntı:Arkadaşım sanırım biraz hayal kuruyorsunfirat072 ' Alıntı:yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için7 de 7 yapsan bile belgeyi göndermiyorlar merak etme en az 2-3 ay sürer..