4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

denetimzede ' Alıntı:
ne tatlısı ya tesmer ısmarlasın bize tatlıyı en az 25 puan eklesinler açıklamadan notlara bak yediğimiz en güzel tatlı olur o zaman

ya sen bana inanmıyomusun neyi dert ediyosun bak sinirlendiriyosun beni geçtin diyorum geçtin smmm oldun sen denetim bu dönem sende bitti gitti.... inan bana rahat ol ...

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece 10 aranacaksın bekle

bencede ece sen sm3 sinan falan bunlar aranması yüksek ihtimalli kişiler bence
inşallah kız inşallah sana datlı ısmarlarım :D (ama ilkönce hepimizin gönlüne göre olur inşallah )

rejimdeyim yemem ben tatlı :D bana sen ordan ton balıklı salata yollasana çok acıktım zaten :D D:
tamam istediğin ton balıklı salata olsun gönderirim yeterki sen maliyet hakkında konuşma :D

tamam sustum geçtin sende bende maliyetten en az 55 diyo hoca bana bende sana diyorum en az 55 :D : D

aazakli ' Alıntı:
aranan arkadaşlar formda paylaşırsa sevinirim

paylaşmazmıyım yaaa hiççç facebooka kocaman yazarım :D buraya yazarım annemi ararım :D artık geri kalan sülale ancak zamanla biter :D arananlar tabi yazsınlar hemen

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

paylaşmazmıyım yaaa hiççç facebooka kocaman yazarım :D buraya yazarım annemi ararım :D artık geri kalan sülale ancak zamanla biter :D arananlar tabi yazsınlar hemen

beni unutma :D

çok merak ediyorum sonuçları artık geçip geçmemek değil derdim sadece nasıl sonuçlar görücem onu merak ediyorum gerçekten beklentilerimin çok çok altında ve ya üstünde şeylerle karşılaşacakmıyım onu merak ediyorum

oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

beni unutma :D

seni unuturmuyum aşkolsun zaten sen benle birlikte bakıcan tabii ben sana arandımm 7/7 oldu demediğim sürece sen bak zaten sonucuma :D

denetimzede ' Alıntı:
yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?

Geçen Televizyonda Türmob eski başkanı Masum türkeri gördüm.Yahu bu adam ne olmuş böyle yürüyemiyor.Biz de bekliyoruz sınav niye açıklanmıyor diye adamların iş yapmaya taketi kalmamış. ::)

inşallah benim bakmama gerek kalmadan arayacaklar seni :)

aazakli ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

Geçen Televizyonda Türmob eski başkanı Masum türkeri gördüm.Yahu bu adam ne olmuş böyle yürüyemiyor.Biz de bekliyoruz sınav niye açıklanmıyor diye adamların iş yapmaya taketi kalmamış. ::)

nail şanlı nasıl bari eli ayağı tutuyomu :D

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

nail şanlı nasıl bari eli ayağı tutuyomu :D

Bir iki sınav geçsin onu da görürüz. Daha tatlılara başlayamadı ;D ;D ;D

yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için

firat072 ' Alıntı:
yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için
Arkadaşım sanırım biraz hayal kuruyorsun :) 7 de 7 yapsan bile belgeyi göndermiyorlar merak etme en az 2-3 ay sürer..

firat072 ' Alıntı:
Bu alakasız ve saçma bi tahmin arkadasım.
defter çalacak adam yıl içinde de calar ve firmalar yeniledi sözleşmelerini.

tembell ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
Bu alakasız ve saçma bi tahmin arkadasım.
defter çalacak adam yıl içinde de calar ve firmalar yeniledi sözleşmelerini.

güzel kardeşim geçici belge veriyorlar o sizin dediğiniz törenle verebilmek için toplu olarak 2-3 ay sonra veriyorlar

SerbestMüşavir ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
Arkadaşım sanırım biraz hayal kuruyorsun :) 7 de 7 yapsan bile belgeyi göndermiyorlar merak etme en az 2-3 ay sürer..

sınavı kazandığın takdirde hemen açabiliyosun büroyu belgeyi beklemiyorsun yani. ama bence defter çalmak biraz ağır kaçmış. çalmak ne demek. herkes geçimini sağlamak için defter buluyor arkadaşım.