4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

doğru onu biraz ağır yazmışım özür dilerim. maalese tesmer bizi bu hale getirdi tekrardan form arkadaşlarımdan özür dilerim

bugün sayfa hızlı ilerlemeye başladı
yusuf abiler geliyor yavaş yavaş :)

Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

Yani Yasal süreleri 6 şubatta doluyor.
Ki odada ki çocukta öyle demişti.
Cuma son gün diye beklemeyelim ???

denetimzede ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
açılırdı tabi ah keşke baklavacı olsaydımda her günüm tatlı olaydı oturur yerdim valla :D

ooo kaç kilosunuz sorması ayıp
65 eh ucundan tutsak 67 olsun çokmu bende mi rejime gireyim alev gibi :D

firat072 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için
Bu alakasız ve saçma bi tahmin arkadasım.
defter çalacak adam yıl içinde de calar ve firmalar yeniledi sözleşmelerini.

güzel kardeşim geçici belge veriyorlar o sizin dediğiniz törenle verebilmek için toplu olarak 2-3 ay sonra veriyorlar

Kardeş geçici vergiye kadar açıkllanır diye düşünüyorum. zaten sözleşmeler yenilendi defter tasdikleri oldu bitti.ancak adamı son anda vazgeçirip ocak kdv sini yaptırırsa alırsın orda da kimse vermek istemez.Mükellefin tasdik borcu var.Anlayacağın yeni açılışlar olursa ancak.

sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
yatırdığınız paralarla bi baklavacı açabilirmiydik?
açılırdı tabi ah keşke baklavacı olsaydımda her günüm tatlı olaydı oturur yerdim valla :D

ooo kaç kilosunuz sorması ayıp
65 eh ucundan tutsak 67 olsun çokmu bende mi rejime gireyim alev gibi :D

çok fazla kilon yok gibi ama tabi boy kaç onuda bimek lazım

firat072 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
yine yazıyorum sonuçlar tesmere gelse bile bu dönemi geç açıklarlar çünkü defter çalmanın önüne geçmek için

güzel kardeşim geçici belge veriyorlar o sizin dediğiniz törenle verebilmek için toplu olarak 2-3 ay sonra veriyorlar
biliyorum bunu neden açıkladın ki bana ? çalacak adam temmuzda alıncada çalar demek istedim ben.
az bucuk bilgi sahibiyim şükür

abooooow alev sen neyaptın tesmer açıklamayınca ekmeğemi daldın tombalak tombalak gezmiyon demi yok sana ton balıklı salata bide ton balık ister eyice tonton olmak için (bak şakası bi yana ona göre ;) )

sinanyucel ' Alıntı:
abooooow alev sen neyaptın tesmer açıklamayınca ekmeğemi daldın tombalak tombalak gezmiyon demi yok sana ton balıklı salata bide ton balık ister eyice tonton olmak için (bak şakası bi yana ona göre ;) )
+

yok yaaaa abartma balık etliyim iştee alt tarafı 65 olmam gerek aynen öyle nolcak sınav dönemi dershane ramazan derken kilo aldım şimdi spor rejim alıyoruz önünü :D

he aferın sana daha yasın 24 olmus kılon 74 aman dıkkat et sonra vermesı zor valla bayanlar ıcın hadı bakalım tempo 1-2-3 bır sağa bır sola ;)

tembell ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:

biliyorum bunu neden açıkladın ki bana ? çalacak adam temmuzda alıncada çalar demek istedim ben.

benimki sadece bi fikirde yıllar önce duymuştum.mesela bağımsız denetim başvuruları 14 ocakta sondu eğer tebliğ iptal olmasaydı bu dönem smmm olanlar giremiyecekdi o sınava niye 14 şubat değilde 14 ocaktı sizce. süre anca yetişir diyor derseniz martta zaten sınavlardan dolu. nisanda tesmeri yaptığı sadece özel smmm sınavı var.bide denetim sınavı olurdu

sinanyucel ' Alıntı:
he aferın sana daha yasın 24 olmus kılon 74 aman dıkkat et sonra vermesı zor valla bayanlar ıcın hadı bakalım tempo 1-2-3 bır sağa bır sola ;)

:D :D öyle oldu napalımmm dikkat ediyorum yaaa

tembell ' Alıntı:
Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

Yani Yasal süreleri 6 şubatta doluyor.
Ki odada ki çocukta öyle demişti.
Cuma son gün diye beklemeyelim ???

2 ay değil ya hu 60 gün. Yasal süre yarın doluyor. Bugün aramaların başlaması gerekirdi:( Aranmak için değil de aramaların başladığı gün odadan telefonla da öğrenebiliriz notlarımızı

tembell ' Alıntı:

ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum, 2 yıl boyunca yanında staj yaptığınız meslek mensubunda onun rızası olmadan defter alınmıyo değil mi ? alınırsa uyarma mı kınama mı ne bi cezası var demi ?

sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum, 2 yıl boyunca yanında staj yaptığınız meslek mensubunda onun rızası olmadan defter alınmıyo değil mi ? alınırsa uyarma mı kınama mı ne bi cezası var demi ?

Aynen kardeşim, disiplin yönetmeliği 6/ş hükmü. O yüzden battıbalıkyangider abimiz inşAllah bu sınavda belgeyi alır :) Hülle yapmak lazım :)

arkadaşlar ruhsat töreni grand cevahir otelde yapılıyomuuuuşşşşş 7 sülalemi getiririm valla