4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sinanyucel ' Alıntı:
teşekkür ederim sağol bende ilk soru kapatmayı yaptım ayrıyeten b sıkkından kalan farklarıda 620-151-152 dağıttım ama ikinci sorumuz cevabı aynı 1.2.dağıtım tablolar dahil doğru birim maliyete gelince hatalı toplamışım galiba bilmiyorum ona göre c sıkkına devam etmıstım artık hayırlısı diyelim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

eee sen geçersin benimki senin kadar değil diyorum inanmıyosun ben 620 621 152 dağıtmadım ve ikinci dağıtımdan sonra gider dağıtım tablom yok hocaya soranları dinledim sende en az 60 alanlardan olucan işte benim ki sınır işte kalabileceğimi düşünüyorum ben

maliyeti çok düşünmüyorum ben benim amacım ilk sınavda finansaldan kurtulmak gerekirse kalsın 6 tanesi birden ne diyim yaniii diyorum yaa hocalar bir alem tutturdular oldu senin 7/7 diyip duruyolar neye göre bilmiyorum maliyetçi 55 en az alırsın diyo finansal hocası kötünün iyisi olarak 493 yapmışsın sözel soru işte cevaplamışsın kağıdın olağanüstü diyo geçersin diyo zaten diğer derslerden sıkıntım yoktu ama bilmiyorum 7/7 olsun şaşırmam 7/6 olsun şaşırmam 7/5 olsun şaşırmam ne diyim... herşeye hazırlıklıyım

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
teşekkür ederim sağol bende ilk soru kapatmayı yaptım ayrıyeten b sıkkından kalan farklarıda 620-151-152 dağıttım ama ikinci sorumuz cevabı aynı 1.2.dağıtım tablolar dahil doğru birim maliyete gelince hatalı toplamışım galiba bilmiyorum ona göre c sıkkına devam etmıstım artık hayırlısı diyelim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

eee sen geçersin benimki senin kadar değil diyorum inanmıyosun ben 620 621 152 dağıtmadım ve ikinci dağıtımdan sonra gider dağıtım tablom yok hocaya soranları dinledim sende en az 60 alanlardan olucan işte benim ki sınır işte kalabileceğimi düşünüyorum ben
aslında korkum geçen sınavlarda da aynı olay başıma geldi benimle aynı yapanlar geçerken ben kaldım hep

bunu düşündükçe geçemeyeceğimi düşünüyorum ondan galiba ;)

ama sinan şunu diyim bence benim hakkım almam gereken notlar bir kenera ama 7/6 olmalı ve kalan maliyet olmalı sonucumun böyle olması gerek bakalım ne gelicek öylede hissediyorum zaten 1 dersim kaldı oda maliyet içimden geçen bu

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

aslında korkum geçen sınavlarda da aynı olay başıma geldi benimle aynı yapanlar geçerken ben kaldım hep

bunu düşündükçe geçemeyeceğimi düşünüyorum ondan galiba ;)

ne diyim canım ilk kez girdim ben çok kişiyle konuşuyorum beklediğim gibi geldi diyende oluyo 80 bekelrken 20 aldım diyende oluyo asistan okuyo hoca okuyo fark bundan kaynaklanıyo sanırım diye düşünüyorum ama sen geçmişsindir maliyetten rahat ol hoca çok değerlendirdi çünkü sınava girenleri bana bile geçtin diyo senin kağıdın benden önde daha fazla şey yapmışsın bikere sen geçersin

açıkcası son sözüm finansaldan geçiyim ne kalırsa kalsın umrumda değil

yaw senın 3-4 dersten kalabileceğine inanmıyorum ben sadece finansaldan ne yaptığını bilmediğim için zor demiştim çünkü dersinden geçmek çoğu arkadaşımıza göre zor hocanın durumunu kimse bilmiyor yorum yapamıyor o yüzden bilmiyorum yani ama inşallah dershane hocaların haklı çıkar.

eğer bu dönem kalırsam mart sınavına girmeyi düşünmüyorum banada maliyet notları lazım olur artık

sinanyucel ' Alıntı:
yaw senın 3-4 dersten kalabileceğine inanmıyorum ben sadece finansaldan ne yaptığını bilmediğim için zor demiştim çünkü dersinden geçmek çoğu arkadaşımıza göre zor hocanın durumunu kimse bilmiyor yorum yapamıyor o yüzden bilmiyorum yani ama inşallah dershane hocaların haklı çıkar.

bak benim finansaldan en zor sorularım doğru sözel soru cevapladım zarara geldim bıraktım bitti süre gelir tablosu bilanço yok yevmiyelerde hata var ama kime sorsan hatası var yalnız adam yevmiye defterini iyi kullanmayanı geçirmiyo ben çok öğrencisiyle dersinden geçenle konuştum madde numaran olcak açıklaman olcak hesaplar büyük hafle yazılcak o adam tek tek değerlendirmiyo genelde bir kaç görmek istediği bişiyler var ona bakıyo görürse geçiriyo hocalarda aynı şeyi söledi şu sınavda en başı 493 hesap çekti koskoca dershaneden kullanan 3 kişi çıktı artık bilmiyorum kalırsam şaşırmam geçersemde geçmem gerekiyodu derim
inşallah hoclar haklı çıkar dershaneye isim yapmak isterim adamlar diyo her dönem bizden 2 - 3 kişi 7/7 çıkıyo yılların tecrübesi var biz hiç yanılmadık yapanlarda bu dönemde sensin diyolar ama bilmiyorum inşallah diyip uzaklaşıyorum ordan :D

o zaman inşallah diyelim hocanın sesine kulak verelim ;) bende şimdi bir umutlandım yani.

sinanyucel ' Alıntı:
eğer bu dönem kalırsam mart sınavına girmeyi düşünmüyorum banada maliyet notları lazım olur artık

senin kalacağını sanmıyorum açıkcası ama kalırsan ne diyim kırışırız notları :D şimdi mart sınavıda zor olursa o zaman yandık aralık kolaydı yanii

bende bundan çekiniyorum işte genelde kolayın arkasından zor geliyor yeterki geçelimde notları gerçekten ihtiyacı olana verelim

neyse ben kaçayım arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar ve hayırlı sonuçlar dilerim.

sinanyucel ' Alıntı:
bende bundan çekiniyorum işte genelde kolayın arkasından zor geliyor yeterki geçelimde notları gerçekten ihtiyacı olana verelim

napalım benim ilk girişim olduğundan marta girerim kalırsam temmuza girereim diyebilme imkanım var ama bakcaz :D

yarın 60. gün açıklanırmı sizce ??? ::)
bence en az 10 gün sonra .....

günaydın arkadaşlar, sinanyücel ve alev34 keşke msn den yazışsaydınız daha rahat olurdu sizin için ;)

sıktı bu bekleyiş hergün hergün zaten
açıklasalarda şu aksiyon dolu düşüncelerimizden kurtulsak...