4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Çok çakal bu tesmer, potansiyel tepkinin önüne geçmek için nasıl sınav sorularını geç açıklıyorlarsa, yine sonuçlarla ilgili direncimizi kırmak için Geçici Verginin son gününe yakın açıklarlar sonuçları. Kaldığımızı kabullenip, Mart sınavına çalışma moduna girmeden açıklamayacaklar gibi...

Tesmerdeki yetkili yasal sürede açıklanacağını tahmin ediyoruz diyor. Yasal sürenin 6 Şubatta dolacağını iddia ediyor, sonuçlar bize ulaştığı gün içinde biz sitemizde yayınlayacağız diyor... :(

sedateroglu ' Alıntı:
Tesmerdeki yetkili yasal sürede açıklanacağını tahmin ediyoruz diyor. Yasal sürenin 6 Şubatta dolacağını iddia ediyor, sonuçlar bize ulaştığı gün içinde biz sitemizde yayınlayacağız diyor... :(

inanmıorum hiçbirine hepsi yalancı hıhhh...

sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
bide nası bi puanlama sistemi var çözemedim tam olarak.
çokta kafa yormadım 50 aldım geçtim diye.
ortalamada da sorunum yok iki dersimden 50 alırsım
53 le hak kazanıyorum blgeyi almaya.

siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.
ivet ben yanlış yazdım ortalamam 63 olcak :D pardon yanlışım için

açıklandığı zaman benim kalbim küt küt atıyor :) sonuçlara bakamıyorum sonra diyorum keşke açıklanmasaydı daha iyiydi ;D ;D ;D

sedateroglu ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
bide nası bi puanlama sistemi var çözemedim tam olarak.
çokta kafa yormadım 50 aldım geçtim diye.
ortalamada da sorunum yok iki dersimden 50 alırsım
53 le hak kazanıyorum blgeyi almaya.

siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.
evet 60 olması gerekiyor :) malesef

:D

Yapmayın arkadaşlar, beyniniz mi sulandı?:) Diğer notlarım iyi, kalan derslerimden 50 almam yetiyor demek istiyor arkadaşımız.
beni anlamışsın üstad sayı hatası yapmışım 5-6 yanyana napem ;)

ececan ' Alıntı:
açıklandığı zaman benim kalbim küt küt atıyor :) sonuçlara bakamıyorum sonra diyorum keşke açıklanmasaydı daha iyiydi ;D ;D ;D

o heyecanı ilk kez yaşıycam tam 10 kişiye yakın insanda tc kimlik numaram var herkes bir elden sonucuma bakıcak : (( başta dershaneden bakıcaklar yaaaa adamlar 7/7 bekliyo anammm 3-4 taneden kalırmışım yüzümde olmaz derslere gitmeye

3-4 taneyi küçümsemeyi bıraksan seni cidden çok sevicem alev :D

ayyuk ' Alıntı:

yok ben asla küçümsemem ben pazar günkü derslerden pek hayır beklemiyorum zaten ben küçümsermiyim hiç ilk kez girmişim daha 3 4 tane vermişim daha ne isterim kiii :D hocalar sağolsun bana verdi gazı verdi gazı şimdi çok dersten kalırsam utancam :D

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

yok ben asla küçümsemem ben pazar günkü derslerden pek hayır beklemiyorum zaten ben küçümsermiyim hiç ilk kez girmişim daha 3 4 tane vermişim daha ne isterim kiii :D hocalar sağolsun bana verdi gazı verdi gazı şimdi çok dersten kalırsam utancam :D

zinco diye bi damla var onu kullan istersen iyi gelir gaza

sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

aaa gerçektenmi tabi sen kullanıp memnun kalıysan seve seve kullanırım bende tavsiyene uyarım üstat

alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

aaa gerçektenmi tabi sen kullanıp memnun kalıysan seve seve kullanırım bende tavsiyene uyarım üstat

yok bende 2 tane bebe var ordan biliyorum, fazla gazlı dolaşma sıkıntı yapar

eee bebelere iyi gelir tabi ama ben o yaşı aştım bee üstat 24 olduk damlaya ihtiyaç kalmadı daha kalıcı çözümler bulabiliyoruz

Muhattap bulamamak ne kadar kötü di mi ?
Kesin bi cevap alamamak !
Üzücü olan belirsizlik.
60 gün de 60'ta acıkla
70 de 70 de açıkla!
kimse diye 65 günde acıklanmadı demesin.
bilsin insanlar
belirsizlikle ne kadar geriyorlar. :-\

tembell ' Alıntı:
Muhattap bulamamak ne kadar kötü di mi ?
Kesin bi cevap alamamak !
Üzücü olan belirsizlik.
60 gün de 60'ta acıkla
70 de 70 de açıkla!
kimse diye 65 günde acıklanmadı demesin.
bilsin insanlar
belirsizlikle ne kadar geriyorlar. :-\

kötü evet gerçekten sınava girmek daha iyiydi beklemek daha kötü