4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

aydinay ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
Ben geçen martta kasacı hırsız çeki çalmış yazdım sonrada kitabına uyduramamış dedim 50 vermişti.

o ne yaaa :D :D nasıl bir soruyduki o öyle cevap yazdın sen :D
yanılmıyorsam marrta son soruydu kasa açığıyla ilgili

merak ettim bir bakıyım o soruya ben ilk kez aralıkta girdim deee : ))

cevabı belli olan sorulara puan vermek zorunda. Geçen sınavda neden bıraktı derseniz cevabı geniş soru sordu bağımsız denetçi ile iç denetçi arasındaki farkta o tablodaki bilgileri yazmayanlara puan vermemiştir.
İyi bir bağımsız denetim planlamasındada durum aynı herkes zaman planlaması vb. cevaplar yazmış ancak kitaptaki cevabı maşallah 1 sayfa.
Bu sınavda adam cevabı belli olan sorular sordu ve puan vermek zorunda yok vermezsede durum gerçekten vahimdir. Benim 3 arkadaş temmuzda 50 ile geçti üçüde odanın kursuna gidiyordu ve üçüde denetim teknikleri sorusunu tam yapmıştı ikisi 50 biride 53 aldı geçti

Biz de aşağılık, düzenbaz, sahtekar herif dedik 34 le bıraktı. (Kendi üstüne alındı galiba) :D

sedateroglu ' Alıntı:
Biz de aşağılık, düzenbaz, sahtekar herif dedik 34 le bıraktı. (Kendi üstüne alındı galiba) :D

: ))) pala içinde herkes çok kötü şeyler söledi Allah biliyo tek kelime etmedim geçirirse ne ala geçirmezse mualla :D :D napalım yanii gene hazırlanırım

alev34 ' Alıntı:
ben parantes içinde yazdım olumlu(pozitif) doğrulama diye yazdım mesela hoca bize öyle söledi bu adam çok iki kavramı kullanmayı seviyo dedi yazın dedi hep bende yazdım

patates demek istedin heralde :D

sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ben parantes içinde yazdım olumlu(pozitif) doğrulama diye yazdım mesela hoca bize öyle söledi bu adam çok iki kavramı kullanmayı seviyo dedi yazın dedi hep bende yazdım

patates demek istedin heralde :D

önemli şeylere dikakt et sen ( ) bunu demek istedim işte

Lütfen güzel Türkçemizi düzgün kullanalım.

sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

seni ilkokullara türkçe öğretmeni olarak atıyorum hemde kpss'yi kazanmadan

evet ilkokuldan buna el atmak lazım, el atmayınca durum şekil 1'de olduğu gibi oluyo ;)

sende duyarlı olarak düzeltiyosun çok teşekkürler neticede bilgi paylaştıkça çoğalır

alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

evet ilkokuldan buna el atmak lazım, el atmayınca durum şekil 1'de olduğu gibi oluyo ;)

sende duyarlı olarak düzeltiyosun çok teşekkürler neticede bilgi paylaştıkça çoğalır
alev sen biraz farkındalığı farket anlayabileceğini umuyorum .

alev34 ' Alıntı:

rica ederim, ama ''sende'' yazarken ordaki ''de'' bağlaç ayrı yazılması gerekiyor doğrusu ''sen de'' olacak ;)

Yücel Bey'i seve seve arayabilirim. Bana gönderin telefonunu :)

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

alev sen biraz farkındalığı farket anlayabileceğini umuyorum .

evet haklısın farketmek gerek bende ettim ;)

arkadaşlar odayı arayan varmı yada aranan varmı açıklandıda haberimmi yok?

şu izleyenlerde yazsa ya ne bakıp duruyorlar sadece.