4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ececan ' Alıntı:
konuyla alakasız ama teşekkür nasıl ediliyor ;D

sen edemessin mesaj ayın belirli sayıya ulaşınca herkezin isimlerinin altında teşşkür et butonu çıkıyo

yüz milyon kez yazdık tekrar yazıyorum
aramalar başlayana kadar kimse bize sonuçlar geldi demiyor.
hele ki tesmer asla bişi demiyor.

denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:
ismoyu aradım bize gelen bilgi yok dediler :-\

sen yücel beyi ara
ismoyu aradım yücel beyi istedim telefona uykudan yeni uyanmış uyanamamış aslında bi ses çıktı sınav sonuçları hakkında bilginiz varmı yücel bey dedim açıklanırmı bugün ne diyosunuz dedim ne sınavı dedi ;D yeterlilik dedim ha dedi yanındakilere sordu duydunuz dedi elimizde bilgi yokmuş.tesmerin sitesinde sınav sonuçları varmış ordan bakabilirsiniz dedi.çok sağolsun bende bilmiyodum orayı he :-\

tuğba81 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:

sen yücel beyi ara
ismoyu aradım yücel beyi istedim telefona uykudan yeni uyanmış uyanamamış aslında bi ses çıktı sınav sonuçları hakkında bilginiz varmı yücel bey dedim açıklanırmı bugün ne diyosunuz dedim ne sınavı dedi ;D yeterlilik dedim ha dedi yanındakilere sordu duydunuz dedi elimizde bilgi yokmuş.tesmerin sitesinde sınav sonuçları varmış ordan bakabilirsiniz dedi.çok sağolsun bende bilmiyodum orayı he :-\

sen yanlış yücelle konuşmussundur

valla benim konuştuğum yücel bey'in sesi gayet dinç ve neşeliydi uykudan uyanmış gibi değildi.
ben cep telefonundan aradım bu arada.

hayırlı olsun yücellerden karıştı :D :D dur bakalım başka neler sölicekler

tembell ' Alıntı:
valla benim konuştuğum yücel bey'in sesi gayet dinç ve neşeliydi uykudan uyanmış gibi değildi.
ben cep telefonundan aradım bu arada.
o zaman gerçek yücel yerine oranın temizlik görevlisine işi pas etmişler o çıkıyo tele ben yücelim diyo.yada odadaki herkes yücelim diyo ;D

soyadı ney konuştuğunuz yücel bey'in?

arkadaşlar bu konuya bir netlik kazandıralım yücel beyi arayan tembel arkadaş yücel beyin tlf özelden alev hanıma versin alev adım bizim adımıza kendizsine gereken soruları sorsa bizde boşyere kürek çekmekteen kurtulsak iliklerimiz çekilde bitsin bu çile

Arkadaşlar son aldığım duyuma göre yetkili bayan x sınav listelerinin üzerindeki zımbayı tırnağıyla sökmeye çalışırken tırnağını kırmış. İvedi olarak manikürcüye gitmiş. Başka bi yetkilide yazıcıdan telefon fihristinin çıktısını almak için fotokopi makinesinin başında bekliyormuş...

tesmeri aradım uzun bekleyişten sonra telefona çıkan bayan, sitemizi takip edin kısa süre içersinde açıklanacak dedi. inşallah bu sefer doğru bilgidir. amin

akseker ' Alıntı:
tesmeri aradım uzun bekleyişten sonra telefona çıkan bayan, sitemizi takip edin kısa süre içersinde açıklanacak dedi. inşallah bu sefer doğru bilgidir. amin

aaa hayret ezberi bozmuşlar..

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar bu konuya bir netlik kazandıralım yücel beyi arayan tembel arkadaş yücel beyin tlf özelden alev hanıma versin alev adım bizim adımıza kendizsine gereken soruları sorsa bizde boşyere kürek çekmekteen kurtulsak iliklerimiz çekilde bitsin bu çile

benmi seçildim gönüllü ne gerekiyosa yapalım hemen :D

akseker ' Alıntı:

süre ne kadar kısaymış acaba ???

denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:

sen yücel beyi ara

sen yanlış yücelle konuşmussundur

koptum :)

alev saana özel mesaj attım
bende tesmer'i arıyorum arkadaslar
hadi alev ikimizde güzel haberle dönelim :)