4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

aso34 ' Alıntı:
aradılar soy ismim b ile başlıyor aradılar :D darısı hepinizin başına

soyisimle alakası yok aramalar karışık yapılıyor ismmmodan öyle söylendi 8 e kadar devam edicek aramalar

odayı aradım sonuçlarla ilgili elimizde bilgi yok dediler.açıklanmış ama yarın yayınlanacakdediler.

amtydz ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
arkadaşlaaaaaar

aradılaaaaaaarrr

ben de artık sm³ oldum yaşasııııınnnnnn....

tebriklerrr : ))) sevindimm şurda aranmayan bir ben kaldım galiba

İyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun...

diycek bişiy yok gerçekten çok çalışmıştım olabilirdi ama yok aranmadım umarım şimdi tek isteğim fazla ders kalmasa bari ilk girişimdi daha

stonhand ' Alıntı:
sleepingcat ' Alıntı:
Bu çileden kurtulan herkese geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun.

Akşam arananlar olursa da üşenmeyip yazsın lütfen, onlar adına seviniyoruz. (Benim gibi aranmayı beklemeyenler de çalışmaya devam edip bir dahaki sefer kurtulacağını umut etsin.)

Aynen öyle Allah belge alan bütün kardeşlerimize bol kazanç ve uzun ömür nasip eylesin.
Beklemeye devam ediyorum ama her dk ümitler azalıyor ki zaten bu saate kadar aranmadıysamda kazanmamışımdır dahada kasmanın alemi yok.

Stondhand ,senin kalman imkansız.Tek dersin bu ise hiç canını sıkma.

tek dersim değil maliyet ve denetimde var ama onlarda çok güzel geçti kaldıysam bir tek sürmenden kalırım ama ondada çok temiz kağıt verdim ya ne diyeyim vallaha sinirlerim foraaaaaaaa

stonhand ' Alıntı:
tek dersim değil maliyet ve denetimde var ama onlarda çok güzel geçti kaldıysam bir tek sürmenden kalırım ama ondada çok temiz kağıt verdim ya ne diyeyim vallaha sinirlerim foraaaaaaaa

Maliyeti bilmiyorum fakat denetim hocası çok puan kırmamış ondan da geçmişsindir.Bu kadar dua alıp,kalmazsın kardeş.

alev34 ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum..
bizede allah sabır versin :'(
herkese ii akşamlar..

çok üzüldüm şuraya bende 7/7 yaptım demek isterdim ama olmadı 8e kadar şansımız devam ediyo artık ne diyim
hayırlı olsun aranan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan

YA VARYA ŞURDA Bİ SENİN MESAJLARINI OKUYUNCA SİNİRLENİYORUM. KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE DİYE SENİNKİNE DERLER. TAMAM HEYECANINI ANLAYABİLİYORUM AMA TEK DERSİ KALMIŞ VE ŞU FİNANSAL MUHASBE İLE UĞRAŞAN SON VE SONDAN BİR ÖNCEKİ HAKKI KALMIŞ İNSANLAR NE YAPSIN. SENN DAHA İŞİN HAVA KISMINDASIN KESİNLİKLE. LAF OLSUN DİYEMİ YAZIYORSUN 7/7 Yİ. 4 VE 5 VER 6 VER AMA SONUÇTA DAHA ÖNÜNDE KOSKOCA 4 HAKKIN DURUYOR. LÜTFEN DİĞER İNSANLARA SAYGI..

[/quote]

diycek bişiy yok gerçekten çok çalışmıştım olabilirdi ama yok aranmadım umarım şimdi tek isteğim fazla ders kalmasa bari ilk girişimdi daha
[/quote]
alev hanım sizin yazdıklarını okuyunca hep kendimi gördüm
odadan bendende 7/7 bekliyorlardı
ben nerdeyse şubat ayında başladım ders çalışmaya ,hergun gece 2-3-4-5 e kadar çalışıyordum.sabahta 8de kalkıp işe gidiyordum..en az 50000 safya okumuşumdur.o cıkmıs soruları enaz 15 kere bitirdim, derslerede çalıştım
hangi tarihde hangi soruyu sormuşlar hepsini biliyordum....
sınavdan sonra korktum 7/1 de olabilirdi 7/6 da..malıyetten kaldığımı biliyordum. şükür 7/6 oldu
sınav psikolojiji cok farklı...
sakin olun bekleyin.. çalıştığınızı görüyorum inş güzel sonuçlar alacaksınız
sabredin...

saat 17:26da aradılar ismmo servisteydim tebrikler aramıza hoşgeldiniz dediler. çok sevinçliyim :):):)

baha(dir) ' Alıntı:
5 gibi arandımm aramıza hoşgeldin dediler Allah a şükür kalktı bu agır yük

Tebrik ederim kardeşim. Arada tebrik etmeyi unuttuğumuz arkadaşlar varsa kusurumuza bakmasın.

arkadaşlar odalara notlar kein olarak veriliyormu acaba bizim oda yok öyle birşey dedi. olsa neden söylemeyeyim dediler.niğde