4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.

yahu telefon çaldı Allah dedim bir baktım kurstan arkadaşım offffff offffffff, dehada kurstan sınava giren arkadaşlarımda aranmışlar demekki kesin kaldık saat 18,34 bu saatten sonrada arama olmaz herhalde aranırsamda yazarım

geçenlerin hepsini arayamıyorlardır zaten di mi kalmam imkansız ya

benide aradılar bende smmm vergi ve maliyet

kazananlar gitti heralde kimse cevap vermiyo maliyet notları nasıl geldi arkadaşlar

stonhand ' Alıntı:
yahu telefon çaldı Allah dedim bir baktım kurstan arkadaşım offffff offffffff, dehada kurstan sınava giren arkadaşlarımda aranmışlar demekki kesin kaldık saat 18,34 bu saatten sonrada arama olmaz herhalde aranırsamda yazarım

kim aranmışki adı ne bende dehaya gitmiştim

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
inş diğer arkadaşlarda güzel sonuçlar alırlar
iyi akşamlar

geçtiği dersler arasında finansal muhasebe olan varmı elinden su içsek.

yavuzsahin ' Alıntı:
akkara ' Alıntı:
arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.
aynen bende senın gıbıyımmm
ben nacizane birşeyler aktarıyım...
sadece maliyetten kalmıştım ve ikinci girişimdi 75 almışım
ikinci soru doğru idi..
ilk soruda yanlışlarım vardı.doğru düzgün puan beklemiyordum...yevmiye maddeleri vardı ya onu yapmıştım...diğer maddelerde yanlışlarım vardı...15 puanda ordan vermişler...ben eeeeeeen çok 75 bekliyordum öylede olmuş....puan kırmamışlar arkadaşlar...bence içinizi rahat tutun..ikinci soru tamamsa bu işte tamamdır diye düşünüyorum

GaribanMuhasebeci ' Alıntı:
yavuzsahin ' Alıntı:
akkara ' Alıntı:
ikinci soru doğru idi..
ilk soruda yanlışlarım vardı.doğru düzgün puan beklemiyordum...yevmiye maddeleri vardı ya onu yapmıştım...diğer maddelerde yanlışlarım vardı...15 puanda ordan vermişler...ben eeeeeeen çok 75 bekliyordum öylede olmuş....puan kırmamışlar arkadaşlar...bence içinizi rahat tutun..ikinci soru tamamsa bu işte tamamdır diye düşünüyorum

aynen 2.soruyu yaptım.ilk sorunun da yevmiyelerini yaptım..dershanelerın cevabına baktım doğruydu...ama aranmadım hala...

Üst üste haber alan ilk gruptan sonra, bu ikinci grup haberde kazandığını haber veren arkadaşlara da geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun.

Daha üçüncü parti de olacak, eve ulaştıktan sonra haber verenler de olacak eminim.

Bu dönem Finansal ve Maliyet'e girip de geçenler değerlendirmelerini paylaşırlarsa seviniriz. Tabii önce sonuçlarını paylaşsınlar çevredekilerle, yemeklerini yesinler, keyiflerini çıkarsınlar, ondan sonra çaylarını/kahvelerini yudumlarken yazsınlar :)

elyesa.06 ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

ahmet ve ilyas arkadaşlarım vardı ikiside aranmış bu saate kadar aranmadıysakda yapacak birşey yok saat olmuş 18,46 ismmmo yu aradım yönetim sadece kazananları arıyor aramalar devam ediyor ancak bilgi veremiyoruz dedi başından savdı. Benim ümitler bitti gitti

çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için benim kağıdımda aynen öyleydi moral bozmaya gerek yok yani içimi ferahlattın

stonhand ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

ahmet ve ilyas arkadaşlarım vardı ikiside aranmış bu saate kadar aranmadıysakda yapacak birşey yok saat olmuş 18,46 ismmmo yu aradım yönetim sadece kazananları arıyor aramalar devam ediyor ancak bilgi veremiyoruz dedi başından savdı. Benim ümitler bitti gitti

Aramalar devam ediyorsa ümit bitmemeli, demek ki hâlâ aranmayan ama kazananlar var.
Sizden haber alırız bir iki saate kadar, görürsünüz.

GaribanMuhasebeci ' Alıntı:
yavuzsahin ' Alıntı:
akkara ' Alıntı:
ikinci soru doğru idi..

az once aradılar mali müşavirim bende....