stonhand ' Alıntı:yahu telefon çaldı Allah dedim bir baktım kurstan arkadaşım offffff offffffff, dehada kurstan sınava giren arkadaşlarımda aranmışlar demekki kesin kaldık saat 18,34 bu saatten sonrada arama olmaz herhalde aranırsamda yazarım
aynen bende senın gıbıyımmmakkara ' Alıntı:arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.
ben nacizane birşeyler aktarıyım...yavuzsahin ' Alıntı:aynen bende senın gıbıyımmmakkara ' Alıntı:arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.
GaribanMuhasebeci ' Alıntı:ben nacizane birşeyler aktarıyım...yavuzsahin ' Alıntı:aynen bende senın gıbıyımmmakkara ' Alıntı:arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.
sadece maliyetten kalmıştım ve ikinci girişimdi 75 almışım
ikinci soru doğru idi..
ilk soruda yanlışlarım vardı.doğru düzgün puan beklemiyordum...yevmiye maddeleri vardı ya onu yapmıştım...diğer maddelerde yanlışlarım vardı...15 puanda ordan vermişler...ben eeeeeeen çok 75 bekliyordum öylede olmuş....puan kırmamışlar arkadaşlar...bence içinizi rahat tutun..ikinci soru tamamsa bu işte tamamdır diye düşünüyorum
aynen 2.soruyu yaptım.ilk sorunun da yevmiyelerini yaptım..dershanelerın cevabına baktım doğruydu...ama aranmadım hala...
elyesa.06 ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:yahu telefon çaldı Allah dedim bir baktım kurstan arkadaşım offffff offffffff, dehada kurstan sınava giren arkadaşlarımda aranmışlar demekki kesin kaldık saat 18,34 bu saatten sonrada arama olmaz herhalde aranırsamda yazarım
kim aranmışki adı ne bende dehaya gitmiştim
stonhand ' Alıntı:elyesa.06 ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:yahu telefon çaldı Allah dedim bir baktım kurstan arkadaşım offffff offffffff, dehada kurstan sınava giren arkadaşlarımda aranmışlar demekki kesin kaldık saat 18,34 bu saatten sonrada arama olmaz herhalde aranırsamda yazarım
kim aranmışki adı ne bende dehaya gitmiştim
ahmet ve ilyas arkadaşlarım vardı ikiside aranmış bu saate kadar aranmadıysakda yapacak birşey yok saat olmuş 18,46 ismmmo yu aradım yönetim sadece kazananları arıyor aramalar devam ediyor ancak bilgi veremiyoruz dedi başından savdı. Benim ümitler bitti gitti
akkara ' Alıntı:çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için benim kağıdımda aynen öyleydi moral bozmaya gerek yok yani içimi ferahlattın
[/quot
aradılarr....
GaribanMuhasebeci ' Alıntı:ben nacizane birşeyler aktarıyım...yavuzsahin ' Alıntı:aynen bende senın gıbıyımmmakkara ' Alıntı:arkadaşlar maliyetten geçenler hoca nasıl not vermiş bilgi verebilirmisiniz tek dersimdi ve iyi geçmişti fakat hala aramadılar.
sadece maliyetten kalmıştım ve ikinci girişimdi 75 almışım
ikinci soru doğru idi..
ilk soruda yanlışlarım vardı.doğru düzgün puan beklemiyordum...yevmiye maddeleri vardı ya onu yapmıştım...diğer maddelerde yanlışlarım vardı...15 puanda ordan vermişler...ben eeeeeeen çok 75 bekliyordum öylede olmuş....puan kırmamışlar arkadaşlar...bence içinizi rahat tutun..ikinci soru tamamsa bu işte tamamdır diye düşünüyorum