4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Batista ' Alıntı:
ne hale düşürdüler koca insanları ya :( . odaya telefon ediyorum başlandı mı aramalar diycem telefonlar duvar oldu . bugün de arandım kazandım diyen çıkmadı hiç . acaba başlamadı mı aramıcaklar mı . :(

bence daha erken bekleyelim öğleden sonra belli olur artık vallahi amannn napıyım ararlarsa ararlar aramazlarsa napıyım taksime gitcem ben gezcem :D

stonhand ' Alıntı:
Telefonları hala kilit ve ben bunların bugün arama yapacağınada inanmıyorum yöneticinin cumartesi çalıştığı nerde görülmüş adamların mesaisi zaten en erken 10,30 da başlar kahvaltısı ıvırı zıvırı ararlarsa 13,00 gibi ararlar yok aramayacaklarsada zaten aramazlar
aynen öle bencede 13.00 15.00 arası aramalar yapılabılır ve arama faslı bıter..

sakin sakin inşallah geçicez o kadar kendimden emindimki bu sınav dönemi bu forum stres yapıyo diye çok az yazı yazdım buraya ama kader be arkadaşım yani olmayacaksada olmuyo yani ne yapalım ama ben çalışmaya devam edeceğim

geçen sınav dönemi çok uğraştık buralarda vakit geçirmekten iş yapamaz olduk millet bana hep 7 de 7 yaparsın dedi ama ilk girişti dördünü verebildim şimdide üçünden girdim ama umutluyum ben elimden geleni yaptım her şeye rağmen hemde

ben inanıyorumki sizlerde çok çalıştınız Allah hepinize hayırlı sonuçlar versin

bekleyelim arkadaşlar son gülen iyi güler

bu da bi sınav yeğen :)))

Bence aramazlar.
Siteye düşer notlar.
Ümidinizi kaybetmeyin.
Akşam gelip okucam yuppiiiiiiiiiiii kazandım demenizi.
bende 7 gibi bi internet kafe bulup notlarıma bakarım dışarda olucam o saatte.
işyerindekilere tatlılarımı aldım
ruhsattan kazanacağım ilk paraya adağım var
onu gerçekleştirmeyi nasip ettin Rabbim

slm arkadaşlar.

dün 16 civarında samsun odasına sonuçlar geldi. denetim finansal ve maliyetten girmişdim. maliyetten sıkıntı olacağını düşünürken finansal da ona eklendi. 36 finansal 27 maliyet 65 mi 85 mi de ne denetim. hala şoku atlatamadım. hep diyorum kendime ne yapacam da gecirecekler beni. 2.hakkımdı. inşallah siz beklediğiniz sonuçları alırsınız.

mart donemı tek malıyetı kalan bı arkadasım vardı ve aranmamıstı sıtede acıklandığında 80 alarak belgesini almıştı..

Yetiştirmeleri mümkün değil
sekreter arıyor ismmmodan aradığını söylüyor
bağlıyor
karşınızda ki kişinin tebrik faslı
bu arama saçmalığı kaldırılmalı
ben uzatmadım konuşmayı kapadım
hemen başkasını arasınlar diye
bekleyen onca insan var
4 gibi öğrenmiş öğrenemesem 18,22 aramada öğrencektim

tembell ' Alıntı:
Bence aramazlar.
Siteye düşer notlar.
Ümidinizi kaybetmeyin.
Akşam gelip okucam yuppiiiiiiiiiiii kazandım demenizi.
bende 7 gibi bi internet kafe bulup notlarıma bakarım dışarda olucam o saatte.
işyerindekilere tatlılarımı aldım
ruhsattan kazanacağım ilk paraya adağım var
onu gerçekleştirmeyi nasip ettin Rabbim

benimde adağım var vallahi aranırsam eya 7/7 olursa bende gerçekleştiricem :) çoks evindim sana yaaa mutlu oldum gerçekten

alev kurtuluşa odaya mı gitsek kapıya zincirlesek kendimizi :)))))

ama bence aramalar bugunde devam edicek bır ıkı saatte olsa arananlar olucaktır..cunkı dün okadar kısa sürede tüm kazananları aramalrı imkansız ve zaten aramaların devam edilceğine dair bilgi verildi ..

Batista ' Alıntı:
alev kurtuluşa odaya mı gitsek kapıya zincirlesek kendimizi :)))))

çözüm olurmu dersin taksimde olcam : )) öğlen deneyelim miii

Tembel üstadem bende ona şaşıyorum zaten İstanbulda 200 kişi bile kazansa her birine 1 dk ayırsalar 200 dk oda eder 3,33 saat bunlar aramalara 17,00 da başladı yahu bunun bitmesi zaten 20:30 u bulurdu yani bitirmesi zaten imkansız insan bari ankara odası gibi bir sms atar kafamızı karıştırmaz koskoca ismmmo Türkiyenin en büyük odasının yaptığı muameleye bakın.

stonhand ' Alıntı:
Tembel üstadem bende ona şaşıyorum zaten İstanbulda 200 kişi bile kazansa her birine 1 dk ayırsalar 200 dk oda eder 3,33 saat bunlar aramalara 17,00 da başladı yahu bunun bitmesi zaten 21:30 u bulurdu yani bitirmesi zaten imkansız insan bari ankara odası gibi bir sms atar kafamızı karıştırmaz koskoca ismmmo Türkiyenin en büyük odasının yaptığı muameleye bakın.

sabret sabret ne diyim inşallah arancaz bizde : )))

bursa odasıda sitemizde yayınlancak dedi ama bugün telefona bile çıkmıyorlar.

stonhand ' Alıntı:
Tembel üstadem bende ona şaşıyorum zaten İstanbulda 200 kişi bile kazansa her birine 1 dk ayırsalar 200 dk oda eder 3,33 saat bunlar aramalara 17,00 da başladı yahu bunun bitmesi zaten 21:30 u bulurdu yani bitirmesi zaten imkansız insan bari ankara odası gibi bir sms atar kafamızı karıştırmaz koskoca ismmmo Türkiyenin en büyük odasının yaptığı muameleye bakın.
yanlış bi uygulama bencede üstadım.
eee şimdi 3 yıl kıdemi beklemek lazım söz hakkı olalım :)
dikkatini çekerim beraber söz hakkı sahibi olcaz diyom
sen kazandın kazandın ;)

arkadaşlar akşama kadar evde duramam ben gidiyim biraz dolanayım bari :)) hakkımızda hayırlısı akşam sonuçların krtiğini yaparız geçenler bizlere dua etsinler :))

sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)

Sınava girmeden önce de beraberdik. Sınav sorularına verilen cevaplara (burada paylaşılanlara) göre zamanında ben böyle objektif bi tahmin yürütmüşüm. Kırmızı renk ile belirttiklerim artık birer SMMM :) Diğer 2 kardeşimiz maalesef aranmadı, gönül isterdi ki onlar da aransın.. Psikolojik olarak insan burada kazanan arkadaşlardan etkilenip bi beklenti içine giriyor sonra da sonuç hüsran olunca üzülüyor maalesef. Kısmet diyelim, Marta yoğunlaşalım artık. Gerçi çıkmadık candan da ümit kesilmez ama herşeyin hayırlısı...