4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı.....arkadaşlar yüklememişlerki sisteme kayıtlı bir sonuç bulunsun...herhalde ön sayfayıda sırf söyledikleri saatte yayınlamış olmak maksadıyla açtılar ama içi boşşşşş.

İki saat oldu! Sorun olsa da giderilebilirdi bu sürede. Gören de çok kapsamlı veriler yükleneğini sanır. Bu ne rahatlık yahu? Telefon ederek uyarı vermiş oluyoruz, aynı hatayı devam ettirdiklerine kınama vermemiz lazım. Biz kınasak ne olur tabii...

Ben bunlara ciddiyetsiz diyordum ya bunlar ben dünyaya tekrar 1000 kere gelsem 1000 ömür daha yaşasam görüpde göreceğim , en lakayt , en başıboş, en rezil ve en ama en en ciddiyetsiz kurum.
Bela okumaktan nefret ederim ancak o notları 17.00 da yayınlıycaz deyipde yayınlamadan bu kadar insanı insan yerine koymayan, ve bu işten sorumlu olan ve evinde şuan rahat rahat uyuyan kim varsa Allah binbir türlü belasını versin .
Allah bütün stajer kardeşlerimi bunların zulmünden korusun

pasa50 ' Alıntı:
Not : Sınav sonuçlarınızı http://sinav.tesmer.org.tr adresinden, üye girişi yaparak da öğrenebilirsiniz.
http://sinav.tesmer.org.tr burdada yok
bence yüklemedi ler bıktım tıklamaktan

Arkadaşlar bu konuda çok açık ve net konuşuyorum yukarıda da yazdığı gibi online sayfadan üye girişi yaparak bilgilere ulaşabiliyoruz ama aralık sınav sonuçları yüklenmemiş görünüyor. Bunlar bizimle oyuncak gibi oynuyorlar, kesinlikle veriler yüklenmemiş yüklense online üye girişinde hiçbir aksama yok oradan sonuçları görebilirdik.

özel smmm ve smmm sınav sonuclarının aynı gun aynı saatte acıklanması sıkıntı oldu...

kaya34 ' Alıntı:
özel smmm ve smmm sınav sonuclarının aynı gun aynı saatte acıklanması sıkıntı oldu...

Bence bununla hiçbir ilgisi yok ama özel smmm sınavını madem ki bizden 15 gün sonra yapılmış, ne diye aynı gün açıklamaya kalkıolar anlamıyorum, eğer sorun fazla yüklenmeyse nolur du 1-2 gün sonra açıklasalar dı

Saygıdeğer Tesmar ,
Saygınlığınızı koruyup lütfen açıklayın şu sonuçları,
zamanımız kayboluyor

gözümde hiç değerleri kalmadı Allahım sen ne yüce ne büyüksün bana sabır ver sen görüyosun yarabbim

İyi akşamlar arkadaşlar, umarım herkes için güzel sonuçlar ortaya çıkar.. Benim size sormak istediğim konu; notumu
öğrenmek için sisteme yeni kayıt yaptırdım ve not durum görüntülemeye tıkladığımda bütün dersler boş görünüyor.. Herhangi bir döneme ait sınav sonuç kaydınız bulunamadı diye uyarı yazısı çıkıyor, bir yerlerde hata mı yaptım?
yardımcı olabilir misiniz?

basım döndü tıklamaktan Allahın bi kulu da acamaması enteresan hakkaten..yönetim yaptıkları iş berbat..para toplamaktan başka bişey bilmiolar,hakkımız yenıyo rezıllık cekıoz baska bısey yok

Nursimel ' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlar, umarım herkes için güzel sonuçlar ortaya çıkar.. Benim size sormak istediğim konu; notumu
öğrenmek için sisteme yeni kayıt yaptırdım ve not durum görüntülemeye tıkladığımda bütün dersler boş görünüyor.. Herhangi bir döneme ait sınav sonuç kaydınız bulunamadı diye uyarı yazısı çıkıyor, bir yerlerde hata mı yaptım?
yardımcı olabilir misiniz?

Hatanız yok. Anladığım kadarıyla ilk sınava girişiniz olmuş. Daha sisteme yüklememişler, o sebeple hiç sınav sonuç kaydınız bulunmuyor.

bende şimdi baktım heyecanla, baktım bilgi yok diyor dedim heralde sınavı yaktık, sonra buraya girince içim rahatladı.

bi arkadas sımdı ozel smmmye gıren bırıne bakmıs acılıomus..daha bızımkısının yuklenmediği kesin..