4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ALLAH kahretsin bunları maymuan çevirdiler bizi insanlık namına birşey yok bunlarda stajerler yolunacak kaz parayı al gerisi önemli değil 5 den beri bilg başında stresten karnımıza ağrı girmiş kimin umrunda sorumsuzlar

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
bi arkadas sımdı ozel smmmye gıren bırıne bakmıs acılıomus..daha bızımkısının yuklenmediği kesin..
neden kesin? onların açılıyosa bızımkide açılıcak demektir bu iyi işaret bence..

Arkadaşlar ben dün arandım saat 18:00 civarı ve 3. girişimde nihayet beklediğim sonuca ulaştım Allaha şükürler olsun. Tek dersim finansaldı ve ondan da kurtuldum nihayet.Öncelikle canı gönülden sizinde bu sınav derdinden kurtulmanızı diliyorum. Yaşadıklarımız çok zor ve kendimizi olduğu kadar çevremizdekileride sıkıntıya sokan bir süreç. Örneğin ben 2 çocuğumla hazırlandım sınava ve çocuklarım olduğu için ne kursa gidebildim nede dersaneye. Üstelik onlarla geçirmem gereken zamanı ders çalışmaya harcadım.Hepimizinde benzer hikayelerimiz vardır.Allah hepinizi de bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin ve artık hak ettiğimiz kazanca ve huzura erişmeyi nasip etsin.
Ayrıca stonhand arkadaşımıza da çok çok teşekkür ediyorum onun notları sayesinde adamın mantığını az çok anlayabildim. İçimizde en çok kazanmayı hak eden arkadaşlarımızdan birisi kendisi. Tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Alıntı sahibi: ozlemyesilyurt üzerinde Bugün 07:26:37 ÖS
bi arkadas sımdı ozel smmmye gıren bırıne bakmıs acılıomus..daha bızımkısının yuklenmediği kesin..

neden kesin? onların açılıyosa bızımkide açılıcak demektir bu iyi işaret bence..

ınsallah dedıgın gıbıdır..17.20 de ılk denemede acılmıs ıste...

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
Alıntı sahibi: ozlemyesilyurt üzerinde Bugün 07:26:37 ÖS

ınsallah dedıgın gıbıdır..17.20 de ılk denemede acılmıs ıste...
hemde 17.20 de açılmış özel smmm lerinkisi.....

uff kaçtan kaldıgımı ögrenmek ıcın ugrasıyorum of ya gecenlerı aradılar sonucta :(

tesmere ilk girdiğimizde 4-5 aralık sınav sonuçları açıklanmıştır diyor giriyosun bişey çıkmıyor. kime açıkladılar acaba bu sınavı ne biçim iş yaparlar

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN .....HALA EN AZINDAN DUA ETMEK İÇİN ZAMANIMIZ VAR .....

ama gerçekten adamlar hiç bunlar tepki gösterirmi diye bile düşünmüyorlar,

sınavlarda gözgöre göre ayarlama yapıyorlar,

çok pişmanım böyle ciddiyetsiz bir mesleğe girdiğim için neden patronların bizi küçümsediğini şimdi daha iyi anlıyorum

bil57 ' Alıntı:

çok pişmanım böyle ciddiyetsiz bir mesleğe girdiğim için neden patronların bizi küçümsediğini şimdi daha iyi anlıyorum

avukatlara ,baroya ozenıyorum valla..haklarını alıyolar..hıc yoktan cmkdan para alıolar kii giderlerini karsılayarak ayakta kalmalarına yetıo ne guzell ..

neolsun abı çürümüş kurum.ısmmo baskanınu malı musavır ama gecmısnı unutmuş.bu adam mı benım hakkımı savunuyorum.sözde meslek odası.ya ne meslek odası para toplama merkezi malum....

eminim umurlarında bile değilz evlerinde keyf yapıyorlar bu kadar insanın vebalini ödemek kolay değil...

arkadaşlar şimdi bi arkadaşımla konuştum onu da sabah aramışlardı notunu sorduğunda pazartesi siteden görürsünüz demiş demekki notlar yüklenmedi

geçen dönem o kadar mesaj attım şikayet dilekçesi attım bi tane cevap gelmedi ben de tek başıma yel değirmeniyle bir yere kadar savaşabildim

arkadaşlar biz birlik değiliz bizim sorunumuz bu hepimiz birbirimizin arkasından iş çeviriyoruz o bi yapsında bakalım ne olacak bende sonra yaparım diyoruz

he şu anda ne yapmalıyız derseniz hiç bilmiyorum amagerçekten çok küçük görüyorlar bizi

zaten mesleğe girecek kişi sayısını da belirliyorlar

ama bier şeyi hiç hesaba katmıyorlar hakkın adaleti yerini eninde sonunda bulur

Allah bizi doğru yolundan ayırmasın

buradaki değerli arkadaşlarım bana zaman harcayıpta cevap yazmasın içimden geldi yazdım malum kurum ve malum kişilerden başka kimseye yönelik değildir yazım

bil57 ' Alıntı:

yüz de bir milyon katılıyorum sana.. Patronların küçümsemesi ayrı bir dert.Bunlar ayrı bir dert.. Ama patroblarda haklı başındakiler bu kadar aymaz umusamaz olursa , seni ciddiye almaz ise patron alırmı.. Rabbim inşallah başka bir yol açarda kurtulurum bu işden bu insanlardan.Ama bir sekilde hayatımızı idame ettirmek zorundayız mecburiyetten yapıyorum bu iş bir coğumuz gibi.. İçimizde olan meslek sevgisinide sağ olsunlar bu arkadaşlar bitiriyo..Çok yazık.

adamların böle kaygıları yok.olsa ıdı bir kere sana saygı duyar ve bi açıkmalama yapma gereği duyardı.nerdeee...yav arkadas bir milyona yakın ınsan aof sınavlarına giriyor sonuçlar annda sısteme yansıyor.adamı deli ediyorlar.