4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
facedekı palanın sayfasına hocanın tel.ini yazmıs biri..

ve de palanın gıdecegını tesmer soledı yazmıs..yerıne gazıden seker gıbı bı hoca gelecek demişler tesmerden..hafta ıcı ogrenmek lazım aslını

ben geçtim ama sevinemedim bile bu pala yüzünden. arkadaşlarımın çoğunu dökmüş yine. özellikle bir kaç arkadaşım vardı onlara çok üzüldüm. ciddi ciddi çok emek verip gece gündüz hepimiz çalışıyoruz ama bitane vicdansız merhametsiz bir hoca geliyor herkesi bırakıyor... bu adam bukadar beddua ah alarak hala nasıl hayatta kalabiliyor. şimdiye kadar bu adama yüzkere bırakın kamyonu kafasına ya ucak düşmesi lazımdı yada tren çarpması lazım. az önce anneme bahsettim kadın cağız benim geçtiğime sevinmeyi bırakın arkadaşlarımı duyunca hocaya etmediği beddua kalmadı.. valla. tutarmı tutar...

ceveevezvea ' Alıntı:
Maliyet 90
Vergi 65
finansal muhasebe 37

2.girişimdi tek dersim kaldı arkadaşlar inş. mayısta benide arayacak İSMMO
kazananları tebrik ederim darısı başımıza

inşallah bende bahar müşaviri olcam :))) ilk girişimdi 7/5 oldu meslek ve finansal geldi

yahu finsansal psikolojimi bozdum muhasebeden kaldım demeye utanıyorum millete :((

pemiroglu ' Alıntı:
Sonunda bende smmm yim.tek ders finansal muhasebeydi 50 ile gecmisim.gectigim halde oda beni aramadi.iki gundur ne cektigimi bi ben bide Allah biliyor.cok uzuldum ve kimse aranmadigi icin kaybettigini dusunup uzulmesin diye yaziyorum.oncelikle stonhande cok tsk ediyorum.senin notlarin olmasa gecemeZdim.sonrada iki gundur bana destek olan esim,ailem ve bu donem kazanan canim arkadasim pelinfa ya cok tesekkur ederim..darisi kazanamayan herkesin basina

kardeşim hislerime tercüman olmuşsun. benide izmir oda aramadı. 2 günden beri aramadıkları için umudu kestim bende aramadım. 1 saat önce baktım site üzerinden 50 il geçmişim tek dersim olan finansal muhasebeyi. ikinci girişimdi bu şükür verdim kurtuldum paladan. 80lik kağıdıma 50 vermiş ama olsun öpüp başıma koydum valla. stonehand allah senden bin kere razı olsun kardeşim. beni sen geçirdin diyebilirim. umarım hayatta herşey istediğin gibi gider ve çok mutlu olursun. arkadaşlar emeğin karşılığını almak gerçekten çok mutluluk verici bir duygu, darısı herkesin başına.

Finansal Muhasebe 20
Maliyet Muhasebesi 7
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 55

Naçizane yorumlarımı da ekleyeyim:

- Maliyeti bekliyordum iyi çalışmadığım için.

- Vergiden daha yüksek bekliyordum. (Zaten ilk sınavımda da rahatlıkla geçecek kadar yapıp 70-75 beklerken kalmıştım ve nasıl notu bol dendiğini anlayamamıştım.)

- Meslekten beklediğime yakın geldi, 60-65 bekliyordum.

- Finansaldan 40-45 gelir veya belki de geçerim diye düşünüyordum, tabii ki geçmeyi ummak fazla büyük bir lüks bu ders için. Ama ilk sınava göre bayağı iyi geçmişti; kılçık hesapları kotarmıştım, kağıdım temiz ve düzenliydi, küçük harf, kısaltma kullanmadım hesap isimlerinde, kebirdeki tutarların yanına yevmiye maddelerini yazmıştım, ekstradan sözellerden de bir on puan bekliyordum.

finasalzede olarak 15 TL.(KDV %18) itiraza katılma payı için virman emri vereceğiz haftaiçi..bişey değişmeyecek ama...

simao82 ' Alıntı:
finasalzede olarak 15 TL.(KDV %18) itiraza katılma payı için virman emri vereceğiz haftaiçi..bişey değişmeyecek ama...

Bence değişeceğine inanmasak da itiraz etmeliyiz. Maliyeti fazla değil, hem yanlışlıkla değişir filan, belli mi olur? Denemek lazım, hele 40-50 arası alanlar mutlaka itiraz etmeli; ama 15, 25 de alsak eğer geçer not bekliyorsak itiraz etmeliyiz. Neticede elle girilen bilgiler bunlar, bir ihtimal tapaj hatası olabilir veya kağıtta toplama hatası... Kağıt yeniden okunmasa da bu iki olasılık göz önüne alınarak itiraz edilmeli bence.

stajer34 ' Alıntı:
yahu finsansal psikolojimi bozdum muhasebeden kaldım demeye utanıyorum millete :((

benimde tek dersim o kaldı ama soranlara muhasebe demiyorum finansal diorum kafaları karışıo sonra finansal muhasebe felan diorum meslekten değillerse hmmm bankacılık felan mı var işin içinde diolar evettt ne ararsanız var diorum felan
yusuf sürmen gittiğine göre mart da hallederiz merak etmeyin

Facebooka üye olup YUSUF SÜRMENDEN kalan arkadaşlar bu linki incelemenizi tavsiye ediyorum. Hocanın telefon numarasına kadar tüm bilgiler burda ;D

Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 50 50
Finansal Tablolar ve Analizi 96 96
Maliyet Muhasebesi 100 100
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 75 75
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 70 70

Staj Tamamlama Notu - 91
Toplam 603
Ortalama 75,38
Tebrikler Başarılı oldunuz

Buda benim notlarım. 2 dersten şüpheliydim. Onlardan da geçmişim çok şükür.
Stonhand maliyetten kalmana üzüldüm. Allahtan finansal muhasebe kadar zorlayan bir hoca değil. Titizlikle çalışırsan çok kolay verebileceğin bir ders(komisyon extreme bir sınav yapmazsa Temmuz/10 gibi). Forumda yapmış olduğun yardımlar için tekrar teşekkür ederim.

herkesi finansaldan dökmüşler gene..
çok şükür 50 ile geçirmiş beni muhasebeci.. buna da şükür :)

maliyet 85 denetim 100...yüzlük kağıt verdim 50 bekliyodum :) hakkını verdi artık mali müşaviriz darısı sizlerin başına

finansaldan 60 la geçmişim inanamıyorum.
tüm cvpları mı not almıştım.pzt ise gidince bakıcam notlarıma tam olarak kaç yevmiyem doğruu diye.
ama sınavdan sonraki 1 hafta hergün ağlamıştım.kaldım diye.son hakkımdı çünkü.
ama sükür bitti.....

hocanın sölediği çıktı 80lik verdiğim kağıtlar 60 geldi 70 beklediğim dersler 50 geldi çok tuhaf gerçekten puanlama sistemi kalırım dediğimden geçtim kesin geçtim dediğimden kaldım nasıl okuyolar bu sınavları ben anlamadım

eeee tabii saat sbahın 7 si bile değil daha forumda kimse yok :D normal

günaydın arkadaşlar, herkes gibi malum muhasebeden 43 (kırküç) ile kalmışım acaba itiraz etsem mi..! Geçmek için ihtiyacım olan 7 puanlık bir değişim gerçekleşirmi??

Finansal Muhasebe 23 23
Finansal Tablolar ve Analizi 52 52
Maliyet Muhasebesi 30 30
Muhasebe Denetimi 74 74
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 15 15
Hukuk 25 25
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 60 60

benim notlarda bunlar

heryeni günle başlayan maceraaaaaaa çilek kokarrrrrrrr

günaydın millet gece 11 de ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL HABER GELDİİİİ İNŞ BENDE ARTIK MALİ MÜŞAVİRİMMM İNŞ HAYIRLISI OLURRRRR

YUSUFFFFFFF SÜRMEEEEEENNNNNNN SENİİİİİİİİİİ YENDİİİİİİİİMMMMMM

Sınav Dönemi: 2010/3
Notları:
Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 50 50
Finansal Tablolar ve Analizi - (65)
Maliyet Muhasebesi - (64)
Muhasebe Denetimi - (70)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (58)
Hukuk - (65)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (50)

Staj Tamamlama Notu - 97
Toplam 519
Ortalama 64,88

YABADABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

heryeni günle başlayan maceraaaaaaa çilek kokarrrrrrrr

günaydın millet gece 11 de ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL HABER GELDİİİİ İNŞ BENDE ARTIK MALİ MÜŞAVİRİMMM İNŞ HAYIRLISI OLURRRRR

YUSUFFFFFFF SÜRMEEEEEENNNNNNN SENİİİİİİİİİİ YENDİİİİİİİİMMMMMM

Sınav Dönemi: 2010/3
Notları:
Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 50 50
Finansal Tablolar ve Analizi - (65)
Maliyet Muhasebesi - (64)
Muhasebe Denetimi - (70)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (58)
Hukuk - (65)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (50)

Staj Tamamlama Notu - 97
Toplam 519
Ortalama 64,88

YABADABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

arkadaşlar finansal muhasebe benide çökertti. nedir bu adamın zoru anlamıyorum kesinlikle geçerim dediğim sınav 38 geldi... itiraz etsek bile kağıtlarda toplama hatası yapılıp yapılmadığına bakıyorlar,yeniden değerlendirmiyorlarmış.... ne anladım bu itirazdan... adamlar kafalarına göre yorumlayıp not verecek, kimsede sesini çıkartamayacak artık hangi asistanın eline düştüyse kağıdın ona göre muamele görecek ..şu sınav çoktan seçmeli olsa, en azından adaletli sonuçlar alırdık ama nerde...