aş yi tek kişiye çevirirken eski yönetim kurulu üylerine falan gerek yok. son kalan gönetim kurulu üyesi ile tek imzayla herşeyi halledebiliyosunuz. Tabi bunlar ankara için geçerli ATO da yaptım.
KARAR NO : 2013/2
GÜNDEM
KARAR TARİHİ : 04.01.2013
KATILANLAR : ,
GÜNDEM : Hisse Devirleri, Ana Sözleşmenin 7. Ve 8. Maddelerinin Tadili
………………………………………………………… Yönetim Kurulu yukarda belirtilen tarihte toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.
Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ……………………………………………………../Ankara adresinde 10/01 / 2013 tarihinde saat 14.00 de TTK ‘nın 370. Maddesine istinaden aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanılmasına karar verilmiştir.
……………………………………
Yönetim Kurulu Başkanı
G Ü N DEMM :
1. Açılış ve Başkanlık divanı seçimi
2. Başkanlık divanına toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda yetki verilmesi
3. Hisse Devirlerinin Görüşülmesi
4. Şirket Ana sözleşmesinin Yönetim Kurulu ve süresi başlıklı 7. Maddesinin tadili
5. Şirket Ana sözleşmesinin Temsil ve İlzam başlıklı 8. Maddesinin tadili
6. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi ve yetkilerinin tespiti
7. Dilek Temenniler ve kapanış
………………………….. 10/01/2013 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU TOPLANTISINA AİT TUTANAKTIR
KARARNO : 03
TOPLANTITARİHİ : 10.01.2013
TOPLANTIYAKATILANLAR :
TOPLANTIYERİ : Şirket Merkezi
Toplantıya ait davet, kanun ve ana sözleşme de öngörüldüğü gibi toplantı gün ve gündemin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapılmıştır.
Hazirun cetvelinin tetkikinde, şirketin toplam …………-TL sermayesine tekabül eden …………….. adet hissenin tamamının toplantıda temsil edildiğinin ve böylece kanun ve ana sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Yönetim Kurulu Başkanı tarafından açılarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
GÜNDEM MADDELERİ
1 – Hisse Devirlerinin Kabulü
2 - Ana Sözleşmenin Yönetim Kurulu ve süresi başlıklı 7. Maddesinin tadilinin görüşülmesi
3 – Ana sözleşmenin Şirketi Temsil ve İlzam, Yönetim Kurulu Üyelerinin Görev Taksimi başlıklı 8. Maddesinin tadilinin görüşülmesi
KARARLAR
1- Açılış ve yoklama Yönetim Kurulu Başkanı ........................tarafından yapılmıştır.
2- Genel kurul tutanaklarının imzalanması için divan heyetine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
3 – Hisse devirlerinin Kabulü
Devir Alan Devir Eden P.Adedi P.Tutarı
a. Yukarıda bahsi geçen devirlerin kabulüne ve keyfiyetin ortaklar pay defterine işlenmesine karar verilmiştir.
b. Vaki hisse devri neticesinde ……………., 00TL.olan şirket sermayesinin aşağıdaki şekilde olmasına:
1-……………………………………..Adet Hisse Karşılığı …………………… TL.
Hisseler ortaklar tarafından tamamen taahhüt edilmiş ve tamamen nakden ödenmiştir. Hisse devirleri neticesinde ortak sayısı tek kişiye düşmüştür.
4- Şirket Ana sözleşmesinin Yönetim Kurulu ve Süresi başlıklı 7.Maddesinin şu şekilde tadil edilmesine oybirliği ile karar verildi.
ESKİ METİN
YÖNETİM KURULU VE SÜRESİ – MADDE 7
Şirketin işleri ve idaresi genel kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde ve aşağıda belirtilen şekilde hissedarlar arasında seçilecek 3 üyeden oluşan yönetim kurulu üyeleri tarafından yürütülür. İlk Yönetim Kurulu üyesi olarak ;
1- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ilk üç yıl için seçilmişlerdir.
YENİ METİN
YÖNETİMKURULU VE SÜRESİ – MADDE 7
Şirketin işleri ve idaresi genel kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu Hükümleri çerçevesinde hissedarlar arasından seçilecek en az bir üyeden oluşan bir yönetim kurulu tarafından yürütülür.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Yönetim Kurulu üyesi seçilmiştir.
Yönetim kurulu üyeleri en çok üç yıl için seçilebilirler. İlk yönetim kurulu üyeleri üç yıl için seçilmişlerdir. Görev süresi sona eren yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilebilirler.
5 – Şirket Ana sözleşmesinin Şirketi Temsil ve İlzam, Yönetim Kurulu Üyelerinin Görev Taksimi başlıklı 8. Maddesinin şu şekilde tadile dilmesine karar verildi.
ESKİMETİN
ŞİRKETİ TEMSİL VE İLZAM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN GÖREV TAKSİMİ – MADDE 8
Şirketin yönetimi ve dışarıya karşı temsili yönetim kuruluna aittir. Şirket tarafından verilecek bütün belgelerin ve yapılacak sözleşmelerin geçerli olabilmesi için bunların şirketin unvanı altına konmuş ve şirketi temsile yetkili kişilerin imzasını taşıması gereklidir. Yönetim Kurulu bilumum resmi hususi daireler ile üçüncü şahıslara karşı şirketi temsil ve ilzama yetkili olmak üzere Murahhas üye seçebilir.
YENİMETİN
ŞİRKETİNTEMSİLİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN GÖREV DAĞILIMI – MADDE 8
Şirketin yönetimi ve dışarıya karşı temsili yönetim kuruluna aittir. Şirket tarafından verilecek bütün belgelerin ve yapılacak sözleşmelerin geçerli olabilmesi için, bunların şirketin unvanı altına konmuş ve şirketi ilzama yetkili kişinin imzasını taşıması gereklidir.
3 (üç) yıl müddetle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyeliğine ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,seçildi. Yönetim Kuruluna seçilen ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, şirket unvanı ya da bunu belirten kaşe altına atacağı münferit imzası ile şirketi her hususta en geniş şekilde 3 yıl süre ile temsil, ilzam ve idare etmesine oybirliği ile karar verildi. 3 (üç) yıl müddetle görev yapmak üzere ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Denetici olarak oybirliği ile seçildi.
Yönetim Kurulu Başkan, Başkan Vekili ve Üyelerine; Türk Ticaret Kanunu’nun 395 inci ve 396 ncı maddeleri uyarınca faaliyette bulunmalarına oybirliği ile izin verildi.
5 - Dilek ve temennilere söz alan olmadığından toplantıya son verildi.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TC NO ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,