Alo Maliye Farkı

Ynt: Alo Maliye Farkı

İrem35 ' Alıntı:
gamze_ ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
demek rakamın artması yeni uygulamadan kaynaklanıyor.

bende; bugün nedir? bu artış diye araştırıyordum, mesela sınav günü yada sınav sonuçlarının açıklanmasında rakam artıyordu.

10.000 e doğru gidiyoruz :) hayırlısı..

Akşama kadar 10.000'i de geçer canım :)

canımm az kaldı akşamı beklemeyecek galiba.. geçmek üzere 10.000 i :D :D

Durmadan artıyor, canım geçti bile 10.000'i :D

Güncel..:)

Ben.. 11603 görüyorum sanki..

Bu kadar kısa sürede bu kadar artma..

İlginç:)

yalnız tuhaf bir artış var forumda :)
çözemedim bir türlü meraklandım..

mart ayının tümüne ve nisan ayının ilk 4 günün istatistiklerine baktığımda; 04.04.2011 de ne olduysa
( muhtemelen yeni uygulama nedeniyle) artış, 20.000 e gidecek gibi bu gidişle..

:D :D :D

Bence torba yasa yüzündendir. Herkes mereka ediyor birşeyleri.

torba yasa olabilir belkide :) :D ama torba yasa çıkalı neredeyse 1,5 ay oldu.. uygulama 25.02.2011 de başladı :D
var bunda bir iş.. 04.04.2011 tarihli bu online patlama gerçekten ilginç..

Kesin mizan, kurumlar beyanı, torba yasa, elektronik sözleşmeler derken sayı 15.000 yerine 20.000 e gider diyorum.

Arkadaşlar Merhaba,

Bu uygulamada herhangi bir terslik yok. Daha önceki günlerde "ANLIK" online olan üye sayısı hesaplanıyordu. Bugünden itibaren "GÜN İÇİNDE GİREN TOPLAM ÜYE" hesaplanacaktır.

Bazılarımızın dediği gibi bu işte herhangi bir "iş" yoktur.

Saygılarımızla

Bence eski uygulama daha iyiydi yani anlık online sayısının hesaplanıp, ekrana yansıması..
Bu uygulamada sanki 18000 yada yukarısındaki üye, aynı anda online gibi görünüyor. Halbuki gecenin 23 ünde bu kadar insan online olması söz konusu değil.

Buda siteye giren kullanıcılara yanlış bilgi veriyor. Çünkü günün bu saatlerinde bu kadar kullanıcı online olamaz.
Bu nedenle, bir forum kulanıcısı olarak eski uygulamanın (anlık online); tekrar geri getirilmesini öneriyorum.

İrem35 ' Alıntı:
Bence eski uygulama daha iyiydi yani anlık online sayısının hesaplanıp, ekrana yansıması..
Bu uygulamada sanki 18000 yada yukarısındaki üye, aynı anda online gibi görünüyor. Halbuki gecenin 23 ünde bu kadar insan online olması söz konusu değil.

Buda siteye giren kullanıcılara yanlış bilgi veriyor. Çünkü günün bu saatlerinde bu kadar kullanıcı online olamaz.
Bu nedenle, bir forum kulanıcısı olarak eski uygulamanın (anlık online); tekrar geri getirilmesini öneriyorum.

Merhaba

Siz halen eski sistemle karıştırıyorsunuz. Eski sistemde anlık göründüğü için bu saatte o kadar online tabiyki olmazdı , fakat burada "GÜNLÜK" online sayısı hesaplanıyor ve orada günlük online olanların sayısı yazdığı için gece 11.30'da olsa sıkıntı olmayacaktır.

Öneriniz değerlendirilecektir. Ancak şuan dünya genelinde baktığımızda, forumlarda bir günlük online sayısı hesaplanmaktadır.

Dipnot olarak hit ölçmek için anlık değil günlük-haftalık-aylık tekil ziyaretçiye bakılır. Buradan Forum sayfamızın günlük hitini şeffaf olarak ziyaretçilerimize veriyoruz.

Bugün En Çok Online: 19.320

Saygılarımızla