sancak ' Alıntı:
arkadaşlar saat gecenin üç'ü ve ben hala ders çalışmaktayım.sınav gününü hayal ediyorum,sorular nasıl olacak diye düşünüyorum ve bu arada konuları anlamaya ve aklımda tutmaya çalışıyorum.çooook stresteyimmm.acaba geçen kasım gibi zor sorular gelir mi... çok ayrıntı sorarlarmı....ya geçemezsem....ya sorulan soruyu anlayamazsam.....bu düşünceler ders çalışmamı etkiliyor.çok az bir süre kaldı sınavlara bu yüzden artık gece gündüz birbirine karıştı.son ay ve özellikle son 15 gün çok önemli.bu nedenle mümkün olduğunca stres yapmadan hazırlıkları tamamlamak gerekiyor.
Bütün arkadaşlarıma sınavlarında başarılar diliyorum
Sabah işe gitmiyor musunuz ? Nasıl gece çalışabiliyorsunuz ?
ben şuan çalışmıyorum.bu sınavlar yüzünden işten ayrıldım.birde iki yaşında kızım var.ev işleri,çocuk,ders birde iş gitmedi.ilk 2009 martta sınava girdim 5 tane ders verdim.denetim ile vergi kalmıştı.temmuzda sadece denetime girdim.onu da verdim.şimdi ise vergi kaldı.ama hala ilk kez sınava girerken yaşadığım stresi yaşıyorum.ilk kez sınava girecek arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.sizde herhalde ilkkez sınava gireceksiniz.hepinize başarılar diliyorum.