Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

arkadaşlar eğer alabilirseniz finansal muhasebe dersi için ercan bayazatlının genel muhasebe problemleri kitabını alın kitap çok güzel soru cevap şeklinde yeterlilik için

sayın tecrübeli arkadaşlar,sınav öncesi eiğitime gitmek zorunlu mudur,faydası var mıdır,ne zaman olacağı ile ilgili bilginiz var mı?teşekkürler

zorunlu değil,sınav hakkında bilgi veriliyor sanırım ben gitmedim ama sağolsun arkadaşlar burda paylaşıyorlar.

İstanbul odası için,Temel hukuk,analiz,Muhasebe ve maliyet muhasebesi için çok yararını görürsünüz.Çünkü genel tekrar yapılıyor.(Geçen dönem bu şekilde olmuştu).Soru yakalamak için gideceksiniz boşa gitmeyin derim.Vergi'ye Ateş hoca geliyor ufak vergi usül kanunu kitabını alıyor eline,neredeyse kitabın tamamını çizdiriyor.Uygulama için fikir vermiyor.

Ben 3 kere katıldım, söyledikleri yerlerin hiçbirinden soru gelmedi ama Ercan Bayazıtlı gibi tesmer ve türmob'da agırlığı olan bazı hocalar bazen küçük tiyolar veriyormuş diyenler de var.

hasan bey size mail attım ama ulaşmadı galiba acaba banada vergi,maliye,hukuk notlarını gönderebilirmisiniz? ben dvd de almak istiyorum lütfen yardımcı olun maliyetten kafayı yemek üzereyim daha vergiye de geçemedim... [email protected]

umutay ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
Başka bir başlıkta paylaştığım notları buraya da ekleyeyim..Lütfen elinizdeki güzel notları siz de paylaşın.Başarılar herkese

hakankrl ' Alıntı:

hakankrl ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar herkese.
hakankrl bey sizden bişey rica etsem daha önce paylaşmış olduğunuz bu notları tekrar paylaşabilirmisiniz?
Eğer paylaşamayacaksanız [email protected] mail adresime hukuk ders notlarını gönderirseniz sevinirim
HAKAN BEY DAHA MNCEDE BELİRTMİŞTİM BU YUKARDAKİ LİNKLERDEN ŞUAN SADECE DEBETİM NOTLARINI ALABİLDİM LÜTFEN BURDA TEKRAR PAYLAŞIRMISINIZ.vEYA MAİL ADRESİME ATARMISINIZ.tEŞ[email protected]

merhaba smmm35 vergi notları sen de mevcutsa bana şu maile yollayabilir misin [email protected] şimdiden teşekkürler

Ben tüyo diye birşey olduğuna inanmıyorum.
Aksine bunu ümit etmek bile insanı hem strese sokuyor hemde sonunda hayal kırıklığına uğratıyor.
Kursta hocalarımızdan bekliyorduk, sağolsunlar ufak tefek tahmın ettikleri yerleri söylediler. Ama hiç unutmam Ercan hocamız'ın şu cümlesini. 'eğer bilmiş olsak size tüyo verecek kadar, ne diye üç aydır sizi yoralım' :) Ondan sonra anladım ki boş.
Hatta sizlere tavsiyem sınav süresinde bir dersten çıkıp diğerine girmeye hazırlanırken insanlardan uzak bir yer bulun ve notlarınıza göz gezdirin. Çünkü o karmaşada bile insanları telaşa veren patavatsızlar var. Şu sayfaya bakın şu kanun md si kesin çıkacakmış yok soruları görmüşler.

aman aman :) Uzak durun zira her sınav sonrası siz üzülürsünüz.

+1 kerem 81 doğru söylüyor.. sadece birbirinizi anladığınız bi arkadaş varsa yeter.. ben dün 3 dersten sınav harcını yatırdım 1 kasımdan sonra harçlar değişecek dikkatinize... 30 ekime kadar yatırırsanız karlı çıkacağınızı sanıyorum

inşallah sınavı kazanmanız için elimden geleni yapacağım
hasangumuss et hotmail nokta com

arkadaşlar 7de 7 yapmaya odaklanın, yaparsınız ....

Dersaneye giden arkadaşlarımın Meslek Huk. dan notunuz var mı ? Kısa ve öz :S

Arkadaşlar, Tesmer kursunun ya da Deha nın Denetim notları olan var mı ?
Teşekkürler

arkadaşlar bende çok not var isteyen olursa
hasangumuss et hotmail nokta com adresim bu notları e-postanıza yollarım

hasan bey bana denetim vergi hukuku ve temel hukuk notlarını yollayabilirmisiniz
mail adresimi hotmaile yolladım
teşekkürler