Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

asliyz ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
hasan12345678 ' Alıntı:
arkadaşlar elinizde vergi ile iligili soru cevap varmı
[email protected]
benim var :) ama 2007 notları var... soru cevap şeklinde ve önemli olan kanun maddelerini içeriyor .... 2007 olması nedeniyle ordakik kanun maddelerini mevzuattaki ile karşılaştırıp rakamsal düzeltmeleri yapıp ordan çalışıyorum....böylelikle cok fazla gereksiz kanun maddesine bakıp hangilerine çalışmalıyım diye zaman kaybetmiyorum....notları netten bulmuştum... isteyen herkesin bu şekilde yararlanması için kaynak ismi vereceğim .... smmm kadir demirel diye googlede aratırsanız orda birkaç not karşınıza cıkar ve bu ismin notlarını indirin.....bir kaç vergi notu var hatta denetim notuda görmüştüm... isteyenler bu siteyi bir incelesinler... link vermek yasak oldugu için bu şekilde yardımcı olayaım dedim... umarım işinize yarar... ben bu notlara çalışıyorum.....

VUK için değişklik yapmadan direkt kullanılabilir mi vergi notları sizce ? Düzeltmeye vakit olmadığı için soruyorum .
d
vuk sayısal rakamlara bakmalısınız gerekir.sözellerede göz atın.... örneğin 359 kanun maddesinde suç ve cezaların oranları değişmiş... şöyle yapın derim, tüm notları yazıcıdan cıkarın. pc başına geçip elinbizdeki notlarda kanun maddelerini netten kanun maddeleri ile karşılaştırıp bir göz atın... cok fazla bi vakit almaz,1-2 saatte halledersiniz... değişiklikleri notunuzun üzerini cizip yeni değişikligi eklersiniz...

merhaba arkadaşlar
ben yeterlilik sınav başvurusunu kaçırdım yapabileceğim bir şey var mı sizce

bu konuda yapabileceğim bir şey varmı lütfen benimle paylaşın.annemle babam trafik kazası geçirdi.istanbulda değildim.dün geldim.ama ne yazık ki başvuru süresi dün sonmuş

Öncelikle geçmiş olsun, önemli birşey yoktur umarım.. Sağlık nedenleri ile mazeret sınavı olması lazım ama mazeret nedeni kendi sağlığınız olmalı ve kabul edilebilir bir nedenle rapora dayanmalı diye biliyorum.Odanızla ya da Türmob'la görüşmeniz daha iyi olur.

teşekkür ederim.şu an inanın o kadar moralim bozuk ki anlatamam.

Meslek hukuku sizce 1 günde biter mi arkadaşlar? Nereden çalışmak lazım ?

az önce tesmerle görüştüm.son hakkım olmadığı için hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler.son hakkım olsaymış başvuru yapabilirmişim.acaba başka arayıp görüşebileceğim bir yerler varmıdır.
OGÜN GÜNEŞ LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle.Herşeyde bir hayır vardır.Yine de odaya git görüş derim.Telefonda geçiştiriyorlar ordan dene şansını.En ufak olur bir şey varsa gittiğinde yaparlar emin ol.

Geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah.

yeterlilik arkadaşımızın dediği gibi, bence de gidin bi görüşün. Zorlayın şansınızı.

SAĞOLUN.TESMERİ ARADIM AMA OLUMSUZ CEVAP.YÜCEL AKDEMİRİN CEP NUMARASINI BİLEN VARMI

Mesajlarınızı küçük harfle yazınız

faber ' Alıntı:
teşekkür ederim.şu an inanın o kadar moralim bozuk ki anlatamam.
geçmiş olsun umarım cok ciddi bir şey yoktur....tek dersiniz varmış moral verebilecek bişey yazmak isterdim ama gerçekten cok moral bozucu bir durum.... odanıza durumunuzu anlatsanız ve odadan ankarayı arayıp başvurunuzun kabul edilmesi sağlanabilinirmi diye araştırsalar bekki olabilrimi diye düşünüyorum... süre doldu ama cok fazla üzerinden zamn geçmedi.... belki hesaplarını kısa bir süre için yeniden acıp kapatabilirler... yapmak istedikten sonra yapabilirler bence tamamen onların keyfine kalmış bir durum...yarın vakit kaybetmeden odanıza başvurup tesmerde bu işle ilgilenen kişilerle bağlantı kurmaya çalışın derim...

sabah erkenden odaya gidicem ama benim anlamadığım bir şey var. son hakkı olanların başvurusu geç kalmış olsalarda işleme alınıyor da benim ki neden alınmıyor.amaç ne burda bize çile çekirmek mi.

Meslek hukuku ve Maliyet Muhasebesi hiç sarmıyor, maliyette dağıtım soruları zaten ayrı bir saçmalık...
Diğer dersleri bitereyim bari onlar sona kalsın.Vergi hukuku çok geniş bakalım ne yapıcaz??Üniversitede vergi 1,2 ve vergi yargısı şeklinde dersleri ayrı görmüştük fakat 4 sene geçti uygulamadığımız durumları hatırlmak çok zor.Bir süre var hangisini aklımızda tutabiliz bakalım??

Herkeze İzmirden Selam.
Kolay Gelsin.

faber ' Alıntı:
az önce tesmerle görüştüm.son hakkım olmadığı için hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler.son hakkım olsaymış başvuru yapabilirmişim.acaba başka arayıp görüşebileceğim bir yerler varmıdır.

ne ballıymışsınız sınav başvuru tarihi 13üne kadar uzatılmış. adınıza sevindim kolay gelsn

Arkadaşlar odayla konuştum.Tesmerin yeni yayınladığı genelgesine göre ;sınava ilk defa girecek adaylar 7 dersten başvuru yapsak bile girmediğimiz sınavlar için ,paramız yanacak ama sınav hakkımızı kaybetmiyormuşuz.

e.smmm.a ' Alıntı:
faber ' Alıntı:

ne ballıymışsınız sınav başvuru tarihi 13üne kadar uzatılmış. adınıza sevindim kolay gelsn
SAĞOLUN OKADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM ARKADAŞLAR.DÜN AKŞAM MASUM TÜRKERE VE YÜCEL AKDEMİRE MAİL GÖNDEMİŞTİM.BU SABAH BİRDE BAKTIM SÜRE UZATILMIŞ HEMEN BANKAYA GİDİP PARAYI YATIRDIM.İŞYERİNDE ARKADAŞLARIM BENDE ÇOK SEVİNDİLER.DURUMUMA ÇOK ÜZÜLMÜŞLERDİ.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.DİLEĞİM HERKES EN KISA SÜREDE RUHSATLARINI ALIR.

Forum kurallarına uyarak küçük harf kullanırsanız biz de sevinicaz. :) :)