Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
vuk sayısal rakamlara bakmalısınız gerekir.sözellerede göz atın.... örneğin 359 kanun maddesinde suç ve cezaların oranları değişmiş... şöyle yapın derim, tüm notları yazıcıdan cıkarın. pc başına geçip elinbizdeki notlarda kanun maddelerini netten kanun maddeleri ile karşılaştırıp bir göz atın... cok fazla bi vakit almaz,1-2 saatte halledersiniz... değişiklikleri notunuzun üzerini cizip yeni değişikligi eklersiniz...
dasliyz ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:benim var ama 2007 notları var... soru cevap şeklinde ve önemli olan kanun maddelerini içeriyor .... 2007 olması nedeniyle ordakik kanun maddelerini mevzuattaki ile karşılaştırıp rakamsal düzeltmeleri yapıp ordan çalışıyorum....böylelikle cok fazla gereksiz kanun maddesine bakıp hangilerine çalışmalıyım diye zaman kaybetmiyorum....notları netten bulmuştum... isteyen herkesin bu şekilde yararlanması için kaynak ismi vereceğim .... smmm kadir demirel diye googlede aratırsanız orda birkaç not karşınıza cıkar ve bu ismin notlarını indirin.....bir kaç vergi notu var hatta denetim notuda görmüştüm... isteyenler bu siteyi bir incelesinler... link vermek yasak oldugu için bu şekilde yardımcı olayaım dedim... umarım işinize yarar... ben bu notlara çalışıyorum.....hasan12345678 ' Alıntı:arkadaşlar elinizde vergi ile iligili soru cevap varmı
[email protected]
VUK için değişklik yapmadan direkt kullanılabilir mi vergi notları sizce ? Düzeltmeye vakit olmadığı için soruyorum .
vuk sayısal rakamlara bakmalısınız gerekir.sözellerede göz atın.... örneğin 359 kanun maddesinde suç ve cezaların oranları değişmiş... şöyle yapın derim, tüm notları yazıcıdan cıkarın. pc başına geçip elinbizdeki notlarda kanun maddelerini netten kanun maddeleri ile karşılaştırıp bir göz atın... cok fazla bi vakit almaz,1-2 saatte halledersiniz... değişiklikleri notunuzun üzerini cizip yeni değişikligi eklersiniz...